Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

polecam saltino snack ( to ten przysmak świętokrzyski podajże ) serowe z kauflandu. 150 gram szczęścia za 1,50

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Wiejskie ziemniaczki domowo krojone o smaku wędzonki jakiejś tam. Całkiem smaczne, przypominają mi legendarne Rufflesy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z 15? 1000 zł znalazłem w rafelsach, to były czasy

Opublikowano

ostatnio rozsmakowałem się w kranczipsach pieczona skórka kurczaka czy coś w tym stylu. zawsze lubiłem wpier.dalać skórę, a teraz mam to w większej dawce i całkiem zbliżone doświadczenie w cenie 5 nowych polskich złotych.

Opublikowano

Top Chips o smaku sera i szynki z biedry. Całą paczkę wciągnąłem w kilka chwil. Znakomite!

Opublikowano
  • Autor

No, chrabo trzyma poziom, te ser i szynka chyba są najlepsze. Tortilla też ok, tylko że sosu żadnego nie mogłem do nich tam dostać...

Opublikowano

Bieda miała kiedyś sosy do tortilli, pancho się zwały, serowy był świetny ale już niestety wycofali.

Opublikowano

Ja uwielbiam Suahili Czenga Czenga. Idealne.

Opublikowano

j2rXktv8QzfYh.PNG

BEST!!!

Edytowane przez asfalt

Opublikowano

W ogóle wiejskie ziemniaczki wygrywają.

Opublikowano

nachosy chio ser chilli + dip ser + papryka jalapeno : ]

zawsze sie brzydzilem serowym dipem do chipsow, wczoraj mnie naszło, świetne

Opublikowano

Nie ma topicu o chrupkach, ja wlasnie napieram przysmak swietokrzyski z Kauflandu i... REWELKA!!!

Saltino snack, serowe są wy(pipi)iste. I ta wielka paczka :sorcerer: :sorcerer:

Opublikowano

j2rXktv8QzfYh.PNG

BEST!!!

potwierdzam. wlasnie wsuwam. szkoda tylko ze te miesne wiejskie ziemniaczki na jedno kopyto no ale tak jak juz dawno pisalem - wymiataja wiejskie ziemniaczki.

Opublikowano

lays prosto z pieca zawierajace 70%mniej tluszczu(zapiekana cebula z serem) sa ohydne. W ogole nie slone a zamiast tego slodkie!!!

grilowana papryka tez taka (pipi)owa?

Opublikowano

najlepsze czipsy ever

Opublikowano

lays prosto z pieca zawierajace 70%mniej tluszczu(zapiekana cebula z serem) sa ohydne. W ogole nie slone a zamiast tego slodkie!!!

grilowana papryka tez taka (pipi)owa?

(pipi)sz, waćpan.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

j2rXktv8QzfYh.PNG

BEST!!!

DOKLADNIE

rownolegle probowalem wczesniej polecanych krunczips salsa i w ogole startu do wiejskich nie maja

Opublikowano

A ja ostatnio rzuciłem chipsy na rzecz popcornu :D Kupuję w bezdomce za 1,79zł, wrzucam do mikrofali i mam zaje.biste żarcie :D Najlepsze są jeszcze gorące. Póki co nie tęsknię za chipsami ;)

Opublikowano

Pf. W lidlu i biedronie sa juz gotowe popcorny. Wielki wor za 1,50(?). Ten z lidla lepszy.

Tez kiedys bylem fanem tych popw z mikrofali ale w(pipi)ialo mnie ze sa slabo posolone ;/

Opublikowano

Jak popcorn to tylko swiezo zrobiony. Figlarz wygrywa.

Opublikowano

Pf. W lidlu i biedronie sa juz gotowe popcorny. Wielki wor za 1,50(?). Ten z lidla lepszy.

Tez kiedys bylem fanem tych popw z mikrofali ale w(pipi)ialo mnie ze sa slabo posolone ;/

Tej wuja a ty soli nie masz w domu? Aż taka bieda?

Opublikowano

Crunchips o smaku Jamajki. Całkiem smaczne. Lekko pikantne z dziwnym lekkim posmakiem.

Opublikowano

Tej wuja a ty soli nie masz w domu? Aż taka bieda?

Zawsze oszczedniej kupic gotowy, juz posolony.

Bake Rolls o smaku pizzy ostatnio zjadlem. Kiedys juz jedlem i wrazenie sie nie zmienilo - dobre w miare ale twarde i strasznie sucho w ryju po nich.