Opublikowano 30 września 201113 l polecam saltino snack ( to ten przysmak świętokrzyski podajże ) serowe z kauflandu. 150 gram szczęścia za 1,50
Opublikowano 4 października 201113 l Wiejskie ziemniaczki domowo krojone o smaku wędzonki jakiejś tam. Całkiem smaczne, przypominają mi legendarne Rufflesy
Opublikowano 22 października 201113 l ostatnio rozsmakowałem się w kranczipsach pieczona skórka kurczaka czy coś w tym stylu. zawsze lubiłem wpier.dalać skórę, a teraz mam to w większej dawce i całkiem zbliżone doświadczenie w cenie 5 nowych polskich złotych.
Opublikowano 26 października 201113 l Top Chips o smaku sera i szynki z biedry. Całą paczkę wciągnąłem w kilka chwil. Znakomite!
Opublikowano 26 października 201113 l Autor No, chrabo trzyma poziom, te ser i szynka chyba są najlepsze. Tortilla też ok, tylko że sosu żadnego nie mogłem do nich tam dostać...
Opublikowano 27 października 201113 l Bieda miała kiedyś sosy do tortilli, pancho się zwały, serowy był świetny ale już niestety wycofali.
Opublikowano 29 października 201113 l nachosy chio ser chilli + dip ser + papryka jalapeno : ] zawsze sie brzydzilem serowym dipem do chipsow, wczoraj mnie naszło, świetne
Opublikowano 2 listopada 201113 l Nie ma topicu o chrupkach, ja wlasnie napieram przysmak swietokrzyski z Kauflandu i... REWELKA!!! Saltino snack, serowe są wy(pipi)iste. I ta wielka paczka :sorcerer:
Opublikowano 3 listopada 201113 l BEST!!! potwierdzam. wlasnie wsuwam. szkoda tylko ze te miesne wiejskie ziemniaczki na jedno kopyto no ale tak jak juz dawno pisalem - wymiataja wiejskie ziemniaczki.
Opublikowano 11 listopada 201113 l lays prosto z pieca zawierajace 70%mniej tluszczu(zapiekana cebula z serem) sa ohydne. W ogole nie slone a zamiast tego slodkie!!! grilowana papryka tez taka (pipi)owa?
Opublikowano 11 listopada 201113 l lays prosto z pieca zawierajace 70%mniej tluszczu(zapiekana cebula z serem) sa ohydne. W ogole nie slone a zamiast tego slodkie!!! grilowana papryka tez taka (pipi)owa? (pipi)sz, waćpan.
Opublikowano 19 listopada 201113 l BEST!!! DOKLADNIE rownolegle probowalem wczesniej polecanych krunczips salsa i w ogole startu do wiejskich nie maja
Opublikowano 20 listopada 201113 l A ja ostatnio rzuciłem chipsy na rzecz popcornu Kupuję w bezdomce za 1,79zł, wrzucam do mikrofali i mam zaje.biste żarcie Najlepsze są jeszcze gorące. Póki co nie tęsknię za chipsami
Opublikowano 22 listopada 201113 l Pf. W lidlu i biedronie sa juz gotowe popcorny. Wielki wor za 1,50(?). Ten z lidla lepszy. Tez kiedys bylem fanem tych popw z mikrofali ale w(pipi)ialo mnie ze sa slabo posolone ;/
Opublikowano 23 listopada 201113 l Pf. W lidlu i biedronie sa juz gotowe popcorny. Wielki wor za 1,50(?). Ten z lidla lepszy. Tez kiedys bylem fanem tych popw z mikrofali ale w(pipi)ialo mnie ze sa slabo posolone ;/ Tej wuja a ty soli nie masz w domu? Aż taka bieda?
Opublikowano 25 listopada 201113 l Crunchips o smaku Jamajki. Całkiem smaczne. Lekko pikantne z dziwnym lekkim posmakiem.
Opublikowano 25 listopada 201113 l Pf. W lidlu i biedronie sa juz gotowe popcorny. Wielki wor za 1,50(?). Ten z lidla lepszy. Tez kiedys bylem fanem tych popw z mikrofali ale w(pipi)ialo mnie ze sa slabo posolone ;/ Tej wuja a ty soli nie masz w domu? Aż taka bieda? Zawsze oszczedniej kupic gotowy, juz posolony. Bake Rolls o smaku pizzy ostatnio zjadlem. Kiedys juz jedlem i wrazenie sie nie zmienilo - dobre w miare ale twarde i strasznie sucho w ryju po nich.