Opublikowano 21 marca 201213 l Dip do chipsów Ketchup ostry Heinz - ilość według uznania musztarda dijon kamis - pół łyżeczki chrzan wasabi provitus - pół łyżeczki od chu,ja papryki ostrej w proszku z prymatu pieprz Taki robię zawsze od roku, nie wierzę, żeby komuś to nie smakowało. Polecam.
Opublikowano 21 marca 201213 l te nachosy z biedrony są tak zyebane że aż zjadliwe. Ale nachosy są tylko jedne: Casa fiesta z PiP smak BBQ
Opublikowano 21 marca 201213 l Znowu 4 nowe smaki laysów. 1. Holenderska deska serów 2. Polskie kurki w śmietanie 3. Węgerskie leczo 4. Włoska pizza pepperoni Jadł już ktoś któreś ? Te niech wrócą!
Opublikowano 21 marca 201213 l Co do najlepszych smaków, to zdecydowanie najlepsze chipsy jadłem w Portugalii i były to Ruffles'y o smaku... ketchupu Heinz. Genialne były i żal tyłek ściskał, że tak szybko się kończyły
Opublikowano 22 marca 201213 l hypery są keczupowe, ale raczej takie przeciętne są. no i kozackie maczugi, ale to nie chipsy.
Opublikowano 22 marca 201213 l Cheetosy były chyba. Te drobniutkie Laysy chyba też. Swoją drogą, jadłem te nowe "Pizza Pepperoni" i nie czułem większej różnicy pomiędzy nimi, a Cheetosami pizzowymi (choć te drugie jadłem dawno temu).
Opublikowano 22 marca 201213 l Pamiętam były kiedyś jakieś czipsy keczupowe. Nie laysy przypadkiem? laysy stix np sa
Opublikowano 22 marca 201213 l uwielbiam napchać chipsów paprykowych w poliki najlepiej laysów zapić odrazu colą i razem to zgryźć coś pięknego, orgazm dla podniebienia, ta kompozycja smakowa to idealne połaczenie, polecam
Opublikowano 22 marca 201213 l No, w kinie, najlepiej multikinie, popić popcorn zimną Colą to jest dopiero orgazm. Jadłem niedawno Top Czipsy z biedry bekonowe - zajeebiste. Ale najlepsze dla mnie to Lay's Strong Chili, te piri piri nie jadłem, a wasabi chvjowe. Czaję się na te nowe smaki, widziałem już leczo, ale akurat one mnie nie kręcą.
Opublikowano 22 marca 201213 l Maślany popcorn jest spoko. A to, że Top Czipsy są rewelacyjne jeżeli chodzi o jakość = cena to, to nie jest żadne odkrycie.
Opublikowano 23 marca 201213 l Maczugi to najbardziej syfiaste chrupki. Pamiętam smród tych keczapowych, które non stop wpier.dalał mój kolega w podstawówce.
Opublikowano 23 marca 201213 l To są jedne z najlepszych chrupek. Nie wiem czemu nikt jeszcze nie skopiował ich patentu. Lepsze od keczupowych były IMO orzechowe. Prawdopodobnie na krótko wyszły też serowe. Też dobre.
Opublikowano 23 marca 201213 l czy tylko mi się wydaje, żę pringlesy to już nie te pringlesy co 10 lat temu? Smakują inaczej, albo mi się coś pozmieniało
Opublikowano 23 marca 201213 l no nie to na pewno nie. nie chodzi mi o te nowe smaki bo wtedy ich nie było, ale o te standardowe - papryka i cebula
Opublikowano 23 marca 201213 l Dawno nie jadłem. Muszę obczaić. Ostatnio jem Chipslette? jakoś tak. Niezłe i są często w promocjach a podobne do pringlesow
Opublikowano 25 marca 201213 l Wietnamskie Ran Khoai Tay - smakują jak 90% chipsów o smaku mięsa. Nic odkrywczego chociaż miłośnikom smakow pokroju karkówki/kurczaka/żebere może podejść. Tajskie Takhrai - kupiłem, bo byłem ciekawy jak może smakować coś co reklamowane jest jako połączenie trawy cytrynowej i mleka kokosowego. Sądziłem, że będzie to jakaś mocno egzotyczna mieszanka a tutaj okazuje się, że to zaledwie fromage tyle, że z innym zestawem przypraw. Coś jak śmietanowo-paprykowe. Warte uwagi ale nie wprowadzają nic oryginalnego tak jak chakalaka czy wycofane z Biedronki grillowane warzywa.
Opublikowano 25 marca 201213 l Chrupiące listki wielozbożowe, coś pysznego! Jadłem ten smak ze zdjęcia i naprawde za(pipi)ista przekąska mam jeszcze słodko- słone, ale zostawie na jutro. Widziałem jeszcze paprykę z ziołami,owoce leśne, i pomarańczowe. na orlenie płaciłem 3.40 za 100 gram, w normalnym sklepie na pewno taniej
Opublikowano 26 marca 201213 l Spróbowałem w koncu tych top chipsów o smaku grillowanych warzyw z biedry. Rzeczywiście dobre. Może trochę tylko za "mocne". Ale co mi się w tych czipsach podoba szczególnie to rozmiar, kształt, grubość i chrupkość każdego chipsa z osobna.
Opublikowano 28 marca 201213 l Testowalem 2 z 4 nowych smakow Laysow, jesli chodzi o Leczo to epic fail dla mnie i nie da sie tego jesc, jesli za chodzi o Kurki w smietaniu to nienajgorsze jesli lubi sie takie delikatne smaki (chyba cos podobnego kiedys bylo w tej serii sezonowej co byly jakies smaki na okreslone pory roku)