schabek 5 345 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 No właśnie stałem przed półką z chipsami w sklepie dziś z 5min i zastanawiałem się co wybrać. Deska serów vs. Leczo vs Kurki. Wygrało to pierwsze, zaraz będę testował. Nigdzie nie widziałem jeszcze pizzy peperoni... Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Gdzie można kupić Laysy Wasabi? Ostatni raz jadłem je chyba w czerwcu, a wszędzie widzę tylko Ostre Chilli, które zresztą wczoraj kupiłem w biedzie za 3,99zł (+30% było niby). Szukam Wasabi, bo to chyba jedyne ciekawe chipsy, które mi się nie znudziły i mógłbym jeść garściami. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Muszę spróbować tych Laysów z pizzą pepperoni....tylko czy je gdzieś dostane? Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 U mnie te Wasabi sa tylko w Piotrze i Pawle, nigdzie indziej nie widzialem, wiec jak mam ochote to do chaty musze wracac przez centrum bo nigdzie indziej nie idzie ich dostac, a to moj ulubiony smak na fazke po fifce A laysow pizza pepperoni podobnie jak Vinny jeszcze tez nie widzialem, jedynie wszedzie te 3 smaki... Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 (edytowane) Spróbowałem nowego smaku star chipsów tajskie takhrai, ale g.ówno, okropny smak, czuć gorzkie przyprawy i ostrą papryczkę wraz z mleczkiem słodkim (kokosowym). Zjadłem dwa czipsy a trzeciego już wyplułem. Edytowane 28 marca 2012 przez PRQc Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Holenderska deska serow nie dobre. Na poczatku wchodza, ale z kazdym kolejnym chipsem w ryju zostaje posmak straszny i z kazdym kolejnym czipsem chce sie przestac je jesc. Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Jutro otwierają u nas Tesco, więc z ciekawości obczaję, może pojawią się jakieś fajne chipsy Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Sunbites paprykowe. Bardzo dobre. Coś pomiędzy prażynkami a Bakerollsami. Polecam. Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Nowe smaki laysow słabe imo. Dobrze ze są małe paczki do przetestowania Cytuj
Mani 694 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Najlepsze były TOP CHIPS z biedrony czarne ostre (chyba biedronowy odpowiednik Laysów). Pamietam jak kiedyś z bratem wbiliśmy do biedrony i odrazu zapas 10 paczek sie kupilo szkoda, że to jakaś edycja limitowana była bo tak to bym za kazdym razem je sobie kupował. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Holenderska deska serow nie dobre. Na poczatku wchodza, ale z kazdym kolejnym chipsem w ryju zostaje posmak straszny i z kazdym kolejnym czipsem chce sie przestac je jesc. potwierdzam. do tego strasznie (pipi)ią tymi serami. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Z czwórki tych ostatnich lejsów akurat te sery mi najbardziej podeszły, choć faktycznie - capią syrami. Ale to akurat różne sery mają do siebie. Leczo? bez konkretnego wyrazu i chyba najgorszy smak. Kurki dobre, ale mdlące przy większej ilości. Pizza pepperoni - ratuje je tylko to, że są przyjemnie ostre (nie za dużo, nie za mało). Cytuj
Lipa 520 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Skosztowałem wszystkich. Serowe i kurkowe nie dla mnie. Pierwsze śmierdzą, a drugie smakują jak rzygi. Leczo - Smak podobny do laysów pikantna papryka (zielone) Pizza pepperoni - Były kiedyś cheetosy o smaku pizzy i smak jest porównywalny. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Skosztowałem wszystkich. Serowe i kurkowe nie dla mnie. Pierwsze śmierdzą, a drugie smakują jak rzygi. Leczo - Smak podobny do laysów pikantna papryka (zielone) Pizza pepperoni - Były kiedyś cheetosy o smaku pizzy i smak jest porównywalny. Spróbowałem wszystkich i uważam to samo. Serowe śmierdzą, tak jak kukurydziane chrupki serowe, kurki strasznie dziwne, słaby smak, niesmaczne, leczo nawet nawet ale za łagodne, powinien smak być mocniejszy. Smak pizzy najlepszy ale smakują dokładnie tak jak czitosy o tym samym smaku Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Dla mnie te kurki są bardziej "fromage" niż grzybowe. Ale w sumie są nienajgorsze. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Ja ostatnio jadlem jakies wietnamskie star chipsy. Słaby smak, jakieś pomieszanie ch.uj wie czego z ch.uj wie czym. Curry? Coś w ten deseń. Zjadłem kilka i mi się odechciało. Najlepsze star chipsy to nadal bbq kura czy jakos tak. Smaczne są tez zwykłe ser+cebula. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Zaliczyłem kolejne, tym razem kurkowe. No i też w sumie bez szału. Lepsze niż serowe ale takie trochę (pipi)a bez smaku. Kupiłem już też leczo i pizze bo akurat w biedrze widziałem to wziąłem. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 w biedronce tez to maja? sa ceny nizsze troche? oni tam maja zawsze fajne ceny chipsow lejsow lub kranczipsow Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 właśnie pochłonąłem crunchipsy solone x-cut. pierwsza klasa - siła w prostocie! Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Te pizzowe całkiem spoko, ale dosyć ostre. Przeszkadza to i trzeba czymś popić żeby odzyskać smak pizzy Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 No Pizza do zjedzenia jednakże moim zdaniem za bardzo czuć chemię w równaniu do Lay'sów o "normalnych" smakach. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Przetestowałem wszystkie nowe smaki Laysów: Kurki w śmietanie- słabe. Dziwny smak. Przypomina bardziej masło niż śmietanę, a smak kurek ciężko tutaj wykryć. Pizza- dobre. Kojarzą mi się z cheetosami o smaku pizzy, które były całkiem całkiem ale chyba już ich nie ma. Leczo- nijakie Deska serów- intensywny serowy smak i zapach. Niezłe ale mdłe na dłuższą metę. Podsumowując- wracam do paprykowych Laysów i dalej rozpaczam nad wycofaniem bekonowych... Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 w biedronce tez to maja? sa ceny nizsze troche? oni tam maja zawsze fajne ceny chipsow lejsow lub kranczipsow Wypalilo ci kubki smakowe? o_O W biedronce nie wezme za chiny ludowe laysow czy wodki - to jakis odpad ze 100% wartosciowego produktu jaki mozna znalezc w "normalnych" sklepach. A teraz przepraszam bo ide zaciskac swiateczna pizze z "biedry" z jajkiem pisankowym. Powiedz, że żartujesz... Ludziom się w dupach poprzewracało. Poszedł jeden z drugim zapier.dalać na budowę, zarobi trochę grosza i już pan i władca, kupuje tylko w pewexie i tylko firmowe. Reszta be. Jak słyszę, że w Biedronce jakość towaru jest chu.jowa, to mnie krew zalewa. Słaby stereotyp, niepotwierdzony chyba przez nikogo, który był neutralnie nastawiony do tego sklepu przed zakupami w nim. Ani nie wspominam o tych, co nigdy w życiu w Biedrze nie byli, a hejtują, "bo to sklep dla biedaków". Ja jakos NIGDY nie zauwazyłem różnicy pomiędzy Laysami z bezdomki, a tymi z "normalnego" sklepu. Wczoraj kupiłem czarną pakę Strongów i wsunąłem jednym tchem całe. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi