Opublikowano 19 lipca 201212 l Nie uwierzycie co dziś znalazłem na sklepowej półce. Faluj z Rafls ! Edytowane 19 lipca 201212 l przez Siara_iwj
Opublikowano 20 lipca 201212 l Mi nie działa ten link. Ostatnio zawitałem do stonki a tam Top Czipsy w jakimś wiaderku. oO BEKONOWYCH NIE BYŁO, FUUU!
Opublikowano 21 lipca 201212 l Wyczaiłem chipsy Ruffles, paprykowe, jak komuś nie otwiera grafiki (mi tam otwiera).
Opublikowano 21 lipca 201212 l Wyczaiłem chipsy Ruffles, paprykowe, jak komuś nie otwiera grafiki (mi tam otwiera). Pamietam jeszcze jak to byla nowosc, ile to lat temu byla? I ta piosenka - "lap ruffles, faluj z ruffles, ruffles ta-dam" czy nawet "na nowej fali baw sie ty, zafaluj z nami jeszcze dzis". W ogole idzie dostac wiekszosc smakow z tej strony w Polsce?
Opublikowano 22 lipca 201212 l Pytanie trochę z innej beczki. Czy można kupić u nas Beef Jerky (suszona wołowina plus tona chemii) w cenie nie zabijącej swoją głupotą (np 10 zł za coś ok 20g...)? Jakiś Real, Bieda, Lidl czy coś takiego ma swojej ofercie taką przekąskę? Ktoś się z tym spotkał?
Opublikowano 22 lipca 201212 l To, ze w Almie jest to pewnie wiesz? Moa burger na Mikolajskiej tez ma, po 6zl chyba.
Opublikowano 22 lipca 201212 l Kupiłem te Pancho chilli w Biedronce i średni mi wchodzą. Może dlatego, że nie jestem fanem chilli? Te serowe są dobre? Który dip do tego jest najlepszy?
Opublikowano 22 lipca 201212 l To, ze w Almie jest to pewnie wiesz? Moa burger na Mikolajskiej tez ma, po 6zl chyba. Tak, tak, ale to są właśnie te chore ceny, za paczkę 80 g jack linków trza tam zabulić ok 23-24 zł za 80 g mięsa...
Opublikowano 23 lipca 201212 l Autor Serowe pancho trochę śmierdzą, ale może powinny. Ogólnie dobre, ale bez rewelacji. ps Gdzie rufflesy można kupić w Polsce? Edytowane 23 lipca 201212 l przez Hide999
Opublikowano 25 lipca 201212 l u mnie w osiedlowym sklepie sa nowe lejsy - diabelski cheddar. chyba zżynka od kranczipsowych ser+chilli. jeszcze nie probowalem, bo ostatnio ograniczyłem chipsy, wiec nie ocenie.
Opublikowano 26 lipca 201212 l no ja wczoraj kupiłem te Laysy. chipsów nie jem prawie w ogóle, więc moja ocena może być nietypowa. nie czuć za bardzo sera, za to ich ostrość jest odpowiednia - nie można powiedzieć żeby były jakoś bardzo ostre, jak sugeruje opakowanie, jednak do piwa są idealne. ogólnie polecałbym - nie odepchnęły mnie od razu, tak jak w sumie inne smaki chipsów, a to już wiele.
Opublikowano 30 lipca 201212 l Kto lubi chipsy o smaku pomidorów/ketchupu to całkiem smaczne są nowe star chipsy "Łagodna Salsa"
Opublikowano 31 lipca 201212 l Dziś jadłem te nowe Lay'sy Diabelski Cheddar. Najmocniejsze z serii strong, do tego bardziej kruche, coś jak Pringels, dla mnie są wporzo.
Opublikowano 31 lipca 201212 l Inne. Wasabi są spoko póki nie pójdą w nos. Te są po prostu kur.ewsko palące w język. I przy okazji przepyszne.
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Nie wiem po jaką cholerę dzisiaj odwiedziłem ten temat i postanowiłem się wybrać do Biedry po zapasy Żeberek na wieczory filmowe. Niestety ich nie było za to kupiłem Lay's robione dla Biedry - Pyszne z Rosji - Strogonoff - paka 125 g za 1,99 zł (!) xD Był jeszcze jakiś Ser górski z pieprzem bodajże także od Lay'sa. Za to z Top Chipsów wybrałem Sałatkę Grecką i jedną paczkę Tzatziki. Zobaczymy co to warte jest ;]
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l gdzie je (Diabelski Cheddar) kupiliscie? u mnie nigdzie nie ma Ja kupiłem w Stokrotce, ale dziś widziałem w gazetce Reala, w promocji za 2,99zł za 150g.
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Nie wiem po jaką cholerę dzisiaj odwiedziłem ten temat i postanowiłem się wybrać do Biedry po zapasy Żeberek na wieczory filmowe. Niestety ich nie było za to kupiłem Lay's robione dla Biedry - Pyszne z Rosji - Strogonoff - paka 125 g za 1,99 zł (!) xD Był jeszcze jakiś Ser górski z pieprzem bodajże także od Lay'sa. Za to z Top Chipsów wybrałem Sałatkę Grecką i jedną paczkę Tzatziki. Zobaczymy co to warte jest ;] Strogonoff mi smakowały, całkiem dobre Sera górskiego nie jadłem, ale ponoć daje radę. Natomiast smaki Sałatka Grecka i Tzatziki to słabizna. Oba smaki wyrzuciłem po kilku chipsach. Niektórym jednak mogą smakować. Diabelski Cheddar był u mnie w warzywniaku, widziałem go też po 2,99zł w gazetce z Reala. Nie widziałem posta wyżej -,- Edytowane 1 sierpnia 201212 l przez Figlarz
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Sałatka grecka może nie okropna ale dużo nie zabrakło do tego miana. Jakaś taka bezpłciowa. Strogonoff bardzo dobre - wyraziste, dobrze przyprawione z bardzo intensywnym smakiem - tylko nie wiem dlaczego ciągle mi przypominały Złocistą skórkę z kurczaka - być może przez to że są tak samo za(pipi)iście chrupkie. Polecam (plus jeszcze za ich cenę). Edytowane 2 sierpnia 201212 l przez Kyo
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l No Top Chipsy niektóre smaki są lepsze niż duża część dwu lub trzykrotnie droższych czipsów. Najgorsze są crunchipsy- zawsze jak je kupię to są twarde jak kamienie i przesolone