Opublikowano 9 września 201311 l Slodkie tajskie chilli (pipi)nia, Troche slodkie, troche ostre, ale smak jakis taki gowniany E: Pekly takze o smaku sera z zurawina, Smakowaly mi tak samo jak te laysy sezonowe o smaku grzybow ze smiatana xD. Wiec sera i zurawiny nie stwierdzono. Edytowane 9 września 201311 l przez BoryzPL
Opublikowano 11 września 201311 l Serowo żurawinowe czuć sera. Na końcu czuć też cukier.A pomidorki cherry to zwykle keczupowe.
Opublikowano 11 września 201311 l bałem sie zjesc je do końca, nie wiem z czego są, ale powinny sie nazywac E231.
Opublikowano 11 września 201311 l Zarówno te jak i chilli są naprawdę, naprawdę dobre. Gorzej, że s,ranie po nich też mam dobre.
Opublikowano 11 września 201311 l Zazdroszczę podniebienia Nie są na poziomie lays wasabi - laysy mogę jeść jak chcę, a paczkę tych inferno jadłem 4 dni płacząc za każdym razem pierwsza paczke jadlem na raty i bylo spoko, druga zjadlem na raz i ogien z dupy rano
Opublikowano 11 września 201311 l też tak macie że wolicie te tanie chipsy od np laysow? dla mnie laysow np cebulowych jest zbyt malo i maja zbyt intensywny smak, co innego np takie crusti croc, za 3 zl duzo i fajnie sie je je xD
Opublikowano 11 września 201311 l Pamiętam, że kiedyś, jeszcze za szczyla, najbardziej lubiłem chipsy Star. Były tańsze, a bardziej mi smakowały od Laysów.
Opublikowano 11 września 201311 l Crusti croc solone (niebieskie) z lidla za 2,4 chyba. 100x lepsze od Laysow. Cienkie, delikatne i przede wszystkim o wiele mniej posolone. Czosnkowe z tej firmy tez dobre.
Opublikowano 11 września 201311 l Inferno wcale takie pikantne nie są. Podobny poziom co Laysy strong. Ale za to smak ciekawy. Chociaż Strongi i tak wygrywają m. in. dzięki grubości.
Opublikowano 11 września 201311 l Już jakiś czas (ok. 7 lat) temu namiętnie wcinałem cebulowe czipsy z biedronki. Kosztowały 2 zł i było ich dużo i bardzo mi smakowały. Potem zdziadziały i podrożały.
Opublikowano 11 września 201311 l Ja najbardziej to wole chrupki A z chipsów to laysów nie liczę nawet. Za połowe taniej mam "niemarkowe" ktorych zawsze jest więcej. Smak chipsow jest dla mnie jak smak wodki. Nie odróżniam
Opublikowano 13 września 201311 l Te Inferno sticksy świetna są. Dla mnie sporo ostrzejsze niż strongi laysów
Opublikowano 17 września 201311 l Właśnie jem te Sticksy Inferno. Nie są złe, są całkiem spoko, ale trochę jestem zawiedziony. Jakoś zapamiętałem te zwykłe jako ostrzejsze i - może też dlatego, że ogólnie nie szaleję za sticksami - jakoś tak... ogólnie fajniejsze.
Opublikowano 19 września 201311 l Crunchips X-Cut Meksykańska serowa fiesta - dawno mi tak nowy smak chipsów nie podszedł, według mnie czuć zarówno ser jak i delikatny aromat marynowanego jalapeno. Ostrości praktycznie zero więc jadłem z ostrą salsą i wtedy to było już dla mnie mistrzostwo. Polecam!
Opublikowano 28 września 201311 l Wczoraj jadlem czosnkowe z Kauflanda. Mocno parzyły mi kubki smakowe. Polecam.
Opublikowano 29 września 201311 l Autor W biedronce chrupki felix o smaku pomidorków cherry, bardzo smaczne. Są jeszcze orzechowe.
Opublikowano 1 października 201311 l Te o smaku pomidorków cherry, dalej smakują jak te orzechowe, kukurydziane kuleczki. Mi nie podeszły, jakiś taki gorzkawy smak. Edytowane 1 października 201311 l przez grzybiarz
Opublikowano 2 października 201311 l Cherry ostatnio jadłem, smakują jak pierwsze lepsze ... pomidorowe Oo
Opublikowano 2 października 201311 l E:Pekly takze o smaku sera z zurawina, Smakowaly mi tak samo jak te laysy sezonowe o smaku grzybow ze smiatana xD. Wiec sera i zurawiny nie stwierdzono.
Opublikowano 12 października 201311 l Słodkie Curry - nie polecam. Słodkie chipsy. Curry tam nie czuć w ogóle nic a nic.
Opublikowano 28 października 201311 l ostatnio w lidlu znalazlem te chipsy inferno, i rzeczywiście jak na chipsy to są dosyć ostre, napewno ostrzejsze niż większość typowych chipsów które mają w nazwie "osrte" oprócz ostrości smak też całkiem ok, w sumie były spoko nawet koleżanka która w ogole nie lubi chipsów mówiła że te są spoko (za to tak jak ja bardzo lubi ostrość)
Opublikowano 28 października 201311 l Felix orzechowe, za(pipi)iste. Lepsze niz curly Natomiast pomidory cherry (pipi)owe.