Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No te cherry smakują prawie tak samo jak orzechowe. Tylko ze są jakby kwasniejsze, nie polecam również.

Cholera, zawsze gdy burczy mi w brzuchu, zaglądam do tego grupowca.

Kanapki już się skonczyly, a w domu będę za kilka godzin :(

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano
  • Autor

No te snacki smakują identycznie jak 10 lat temu :) Raczej już chipsów unikam, ale raz na ruski rok jak już zjem to decyduję się na chrupki kukurydziane. Dobre są też serowo-pomidorowe w kształcie zębów. 

Opublikowano

jesli chodzi o chrupki orzechowe, to Bingo i dlugo dlugo nic ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest nowy smak Laysów prosto z pieca- słodkie curry. Nie polecam.Przy pierwszym gryzie nie jest źle, zapowiada się dobrze, bo czujesz coś podobnego do laysów kurczakowych i spodziewasz się, że smak pójdzie właśnie w tym kierunku. Nic bardziej mylnego: curry przechodzi bardziej w coś słodko-kwaśnego bez nuty pikanterii i kończy się standardowym smakiem Laysów z pieca. Co prawda po kilku chipsach przyzwyczaiłem się do tego smaku, ale jednak Laysy kurczakowe są podobne a o niebo lepsze dzięki pieprzności i pikanterii.

Opublikowano

stary mi przywiozl dwie paczki doritos po prawie pol kilo kazda, jest zapas na dluzszy czas. dziwie sie czemu do Polski jeszcze nie weszli, moze razme z premiera xbone?

Opublikowano

o, wlasnie, tu mam takich doritosow na peczki, myslalem, by ich sprobowac, bo sporo ludzi zachwala. jakie najlepiej wziac? dip do tego jakis? myslalem nad salsa. poradzcie cos

Opublikowano

W tym roku za granicą próbowałem serowych. Jedne ze smaczniejszych nachosów jakie jadłem :)

Opublikowano

ogladalem dzis w sklepie, to smaki to m.in. cool american, paprika, cheese, sweet shilli i jeszcze cos tam. nie wiedzialem, ktore wybrac, wiec nie wybralem zadnych :D

Opublikowano

W Biedrze dziś kupiłem te chipsy tortilla Panczo jako, że od dłuższego czasu się przymierzałem, a teraz są w promocji. Bardzo mi smakują, smak chilli, ostrość w sam raz, kruche.

Opublikowano

Figlarz a drogie te doritosy? Po ile ojro?

Nie wiem gdzie spytac ale moze tu bedzie pasowac. Polecacie jakis slonecznik do dlubania? Moze sa jakies dobre. Ostatnio kupilem jakis z herbem WKS ale byl fhui slony. Teraz dlubie marki tesco. Niby tez solony no ale, ze marka budzetowa to soli nie ma xD W sumie dobrze bo drugiej takiej porcji soli bym nie przyjal.

Opublikowano

One and only:

sloneczniksnopeks.jpg

Opublikowano

No ja tez kiedys kupilem "z przyprawami" i to byla sol. Mnostwo soli.

Opublikowano

Soli jest tu w sam raz właśnie. Najlepszy słonecznik na rynku.

Opublikowano

Moja matka taki słonecznik wciąga non stop. Jak nie wdłubie takiej paki dziennie to pewnie nie miała czasu usiąść.

Opublikowano

Skubanie słonecznika jest jak narkotyk :/

Opublikowano

Dobra, obadam ten co wkleil Rozi.

Opublikowano

Ja czasem taki z biedry łykam, bez dodatków jest.

Opublikowano

A ja ostatnio pierwszy raz od jakiegoś roku zjadłem chipsy z biedry - grubo krojone o smaku szynki i sera. I trochę się zszokowałem bo o ile zawsze kojarzyłem te jak i inne grubo krojone chipsy z tego dyskontu za bardzo mocno przyprawione tak te po pierwszych gryzach robiły wrażenie jedynie solonych - o dziwo nie wiem czy nie wpłynęło to pozytywnie na ich odbiór przeze mnie ale jednak złoty środek to jeszcze nie jest. :)

Opublikowano

a drogie te doritosy? Po ile ojro?

tu we francji są średnio po 1,3 ojro, a te oryginalne sosy do nich po 2,6

Opublikowano

Będąc w NL jadlem octowe Pringlesy. Nie polecam, kwaśne, za mocny smak octu, tylko dla hardcoreowców.

Za to sól z pieprzem polecam jak najbardziej.

Opublikowano

mojej dziewczynie pewnie by zasmakowały. lubi kwaśny smak, ocet jabłkowy potrafi z gwinta pić xD pewnie dla takich ludzi są produkowane