Opublikowano 8 lutego 201411 l Jadłem te crusti croc inferno. Dość ostre, ale liczyłem na coś więcej (Może to kwestia tego, że nie patrzyłem na datę ważności podczas kupowania, która była z 29.01.2014 Ale ch.uy, zeżarłem, jak przez tydzień nie będę pisał to nie jedzcie przeterminowanych crusti croc inferno!!!)
Opublikowano 8 lutego 201411 l sa w tym zacofanym kraju jakies inne chipsy niz pringlesy o smaku salat&vinegar? Wiem, ze laysy takie robia, ale w Polsce nie widzialem. tam dopiero maja smaki:
Opublikowano 9 lutego 201411 l jak mnie ten prowadzacy wkur.wia, to niemozliwe. obejrzalem z minute i wylaczylem, bo mnie krew zalewa
Opublikowano 10 lutego 201411 l napisalem dla jaj maila do polskiego oddzialu laysow kiedy maja zamiar wprowadzic moj ukochany smak(j.w.) i odziwo odpisali. Niestety narazie nie planuja wprowadzac nowych smakow, ale dziekuja za sugestie i wezma ten smak pod uwage... kiedys.
Opublikowano 11 lutego 201411 l wydaje mi sie że kiedyś były okresowe chipsy o smaku octu w polsce, ale z tego co pamiętam były obrzydliwe
Opublikowano 11 lutego 201411 l W Lidlu bywaja octowe (zwane winegret) ale sa paskudne w ch.uj. Chyba, ze ktos pije ocet na szklanki to mu podejda.
Opublikowano 11 lutego 201411 l o to musze polowac w lidlu, ale tam z jakoscia moze byc slabo. Taki smak, albo sie je kocha, abo nienawidzi
Opublikowano 11 lutego 201411 l jak dla mnie to były jedne z najgorszych chipsów jakie jadłem, oprocz tego obrzydliwe też były o smaku musztardy, a najgorsze chyba o smaku piwa, kurfa nie wiem nawet po co je kupiłem, moja ciekawość do próbowania nowych rzeczy w przypadku tych piwnych chipsów naprawde była strzałem w kolano, zjadłem chyba ze 2 chipsy a reszte paczki wywaliłem
Opublikowano 11 lutego 201411 l Te o smaku piwa to była jedyna paczka chipsów, której nie byłem w stanie dojeść. Obrzydliwe
Opublikowano 11 lutego 201411 l Ale smak był podobny do czegokolwiek? Przecież piwko goty. z tego co pamiętam był podobny do kwaśnych rzygowin
Opublikowano 11 lutego 201411 l Mi one trochę smakowały jak piwo. Jak piwo pozostawione w otwartej puszcze 5 godzin na słońcu
Opublikowano 14 lutego 201411 l W Biedrze są Top Chipsy o smaku fromage. Kupiłem, ale jeszcze nie jadłem.
Opublikowano 14 lutego 201411 l to daj znać jak zjesz, bo chyba nikogo tu nie obchodzą czipsy z biedy o nieznanym smaku tzn jeśli jadłeś chipsy z biedry które były spoko to napisz to, ale pisanie o tym że kupiło się randomowe tanie chipsy i się ich nie spróbowało to serio chyba nikogo to nie interere
Opublikowano 14 lutego 201411 l Raczej chodziło mi o ich smak. Są tak samo zaje.biste jak Laysy fromage.
Opublikowano 14 lutego 201411 l no i to jest już jakaś wiadomość ja osobiście nie jestem fanem żadnych chipsów "fromage" , są dobre, przyznaje, ale szału nie robią
Opublikowano 14 lutego 201411 l W sumie tak spojrzę czasem na ten temat, ale wciąż zalewany jest on jakimis nowymi, dziwnymi pomysłami smakowymi, dotyczącymi chrupania. I to bardzo dobrze; dzięki temu w dużej mierze zeżarłem kilka czipsów, o których bym pewnie nawet nie wiedział. Ale nigdy chyba nie mówiłem, co mi najbardziej "w paski" jeśli chodzi o preferencje smakowe. Chips numer jeden to moim zdaniem orzechowy Curly, idealny do piwa; a że pijak ze mnie niepoprawny, tym samym chrupek właściwy. Na drugim miejscu tejże firmy Peppiesy, charakterystyki, poza smakiem, podobnej. A wspomniane "fromaże"? Zjeść się da, ale jak dla mnie jakie by nie były, to fromage=mdły.
Opublikowano 14 lutego 201411 l a ja powiem że w ogole nie lubie mieszać alkoholu z jakimikolwiek przekąskami (czy to chipsy, czy orzeszki czy jakiekolwiek jedzenie) - jakoś smak alkoholu nie pasuje mi do przekąsek które normalnie lubie, więc wychodzi na to że albo chleje, albo jem chipsy, ale nigdy nie łącze tych 2 rzeczy na poważnie
Opublikowano 14 lutego 201411 l O rany Janek, ale z ciebie pierdoła! Ja mówię, że Curly są świetne do piwa, tak - o, a nie żeby się najebywać wódką do lejsów ;] Edytowane 14 lutego 201411 l przez acidizer
Opublikowano 14 lutego 201411 l no, (pipi) zemnie , ale serio nie lubie smaku żadnej przekąski w połączeniu z alkoholem
Opublikowano 15 lutego 201411 l Fromage w biedronce? kupuje dzis! kocham ten smak <3 EDIT nie bylo, nie widzialem Edytowane 15 lutego 201411 l przez Rayos
Opublikowano 22 lutego 201411 l Autor Raczej chodziło mi o ich smak. Są tak samo zaje.biste jak Laysy fromage. Dla mnie nawet lepsze, bo grube.
Opublikowano 22 lutego 201411 l Sprobujcie sobie Lays slodkie, tajskie chilli. Moim zdaniem urywaja du,pe przez polaczenie slodkosci z ostroscia. Sa pyszne.
Opublikowano 22 lutego 201411 l Polećcie jakieś dobre, grube chipsy, mogą być jakieś nieznane marki, ale podajcie sieć w której są sprzedawane. Trochę przejadły mi się już Crunchipsy X-Cuty i Laysy Strong, a zwykłe, cienkie chipsy szybko mi się nudzą i brzydną. Edytowane 22 lutego 201411 l przez winner