Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jadłem te crusti croc inferno. Dość ostre, ale liczyłem na coś więcej :D (Może to kwestia tego, że nie patrzyłem na datę ważności podczas kupowania, która była z 29.01.2014 :D Ale ch.uy, zeżarłem, jak przez tydzień nie będę pisał to nie jedzcie przeterminowanych crusti croc inferno!!!)

Opublikowano

napisalem dla jaj maila do polskiego oddzialu laysow kiedy maja zamiar wprowadzic moj ukochany smak(j.w.) i odziwo odpisali. Niestety narazie nie planuja wprowadzac nowych smakow, ale dziekuja za sugestie  i wezma ten smak pod uwage... kiedys.

Opublikowano

jak dla mnie to były jedne z najgorszych chipsów jakie jadłem, oprocz tego obrzydliwe też były o smaku musztardy, a najgorsze chyba o smaku piwa, kurfa nie wiem nawet po co je kupiłem, moja ciekawość do próbowania nowych rzeczy w przypadku tych piwnych chipsów naprawde była strzałem w kolano, zjadłem chyba ze 2 chipsy a reszte paczki wywaliłem

55683.4.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

W Biedrze są Top Chipsy o smaku fromage. Kupiłem, ale jeszcze nie jadłem.

Opublikowano

to daj znać jak zjesz, bo chyba nikogo tu nie obchodzą czipsy z biedy o nieznanym smaku

tzn jeśli jadłeś chipsy z biedry które były spoko to napisz to, ale pisanie o tym że kupiło się randomowe tanie chipsy i się ich nie spróbowało to serio chyba nikogo to nie interere

• Minusik 1
Opublikowano

Raczej chodziło mi o ich smak. 

Są tak samo zaje.biste jak Laysy fromage.

Opublikowano

no i to jest już jakaś wiadomość

ja osobiście nie jestem fanem żadnych chipsów "fromage" , są dobre, przyznaje, ale szału nie robią

• Minusik 1
Opublikowano

W sumie tak spojrzę czasem na ten temat, ale wciąż zalewany jest on jakimis nowymi, dziwnymi pomysłami smakowymi, dotyczącymi chrupania.  I to bardzo dobrze; dzięki temu w dużej mierze zeżarłem kilka czipsów, o których bym pewnie nawet nie wiedział. Ale nigdy chyba nie mówiłem, co mi najbardziej "w paski"  jeśli chodzi o preferencje smakowe. Chips numer jeden to moim zdaniem orzechowy Curly, idealny do piwa; a że pijak ze mnie niepoprawny, tym samym chrupek właściwy. Na drugim miejscu tejże firmy Peppiesy, charakterystyki, poza smakiem, podobnej. A wspomniane "fromaże"? Zjeść się da, ale jak dla mnie jakie by nie były, to fromage=mdły.

Opublikowano

a ja powiem że w ogole nie lubie mieszać alkoholu z jakimikolwiek przekąskami  (czy to chipsy, czy orzeszki czy jakiekolwiek jedzenie) - jakoś smak alkoholu nie pasuje mi do przekąsek które normalnie lubie, więc wychodzi na to że albo chleje, albo jem chipsy, ale nigdy nie łącze tych 2 rzeczy na poważnie

Opublikowano (edytowane)

Polećcie jakieś dobre, grube chipsy, mogą być jakieś nieznane marki, ale podajcie sieć w której są sprzedawane. Trochę przejadły mi się już Crunchipsy X-Cuty i Laysy Strong, a zwykłe, cienkie chipsy szybko mi się nudzą i brzydną.

Edytowane przez winner