Opublikowano 22 lutego 201411 l do skasowania, pomylilem topic Edytowane 22 lutego 201411 l przez BoryzPL
Opublikowano 22 lutego 201411 l Są, ale odkąd będąc chyba jeszcze w gimnazjum strułem się tym dziadostwem to już później tego nie tknąłem. Chętnie zjadłbym Chio paprykowe...
Opublikowano 23 lutego 201411 l W dniu 22.02.2014 o 21:26, Rayos napisał(a): wiecie, ze jeszcze Maczugi sa w produkcji? :o Są cały czas nie wiem co w tym dziwnego, ale za każdym razem mają słabszy smak i to już nie to.
Opublikowano 23 lutego 201411 l Ja jestem w szoku bo maczugi ostatni raz widzialem jak do gimnazjum chodzilem myslalem ze dawno wycofali
Opublikowano 24 lutego 201411 l Właśnie zajadam Top Chips o smaku wieprzowiny słodko-kwaśnej. Chyba mój ulubiony smak obecnie.
Opublikowano 24 lutego 201411 l Bardzo dobre są tylko jakieś takie, nie wiem no, przesadnie tłuste, w sensie że wydaje się jakby tego tłuszczu było w nich za dużo.
Opublikowano 24 lutego 201411 l W dniu 24.02.2014 o 17:26, Lucek napisał(a): Bardzo dobre są tylko jakieś takie, nie wiem no, przesadnie tłuste, w sensie że wydaje się jakby tego tłuszczu było w nich za dużo. ale przecież tłuszcz jest pyszny
Opublikowano 24 lutego 201411 l Chipsy z Biedry właśnie sprawiają takie wrażenie, ser-szynka szczególnie.
Opublikowano 24 lutego 201411 l bluber - tłuszcz jest pyszny, nieważne jak długo będziesz się oszukiwał a co to paprykowych chio chipsów to już mówiłem ze "wiejskie ziemniaczki" paprykowe mają bardzo podobny smak (a przynamniej tak się kojarzy ze smakiem chiosów z dawnych lat)
Opublikowano 24 lutego 201411 l W dniu 24.02.2014 o 17:46, Yano napisał(a): bluber - tłuszcz jest pyszny, nieważne jak długo będziesz się oszukiwał xD jak dla mnie to on nie ma smaku
Opublikowano 24 lutego 201411 l W dniu 24.02.2014 o 17:52, bluber napisał(a): W dniu 24.02.2014 o 17:46, Yano napisał(a): bluber - tłuszcz jest pyszny, nieważne jak długo będziesz się oszukiwał xD jak dla mnie to on nie ma smaku no jeśli mowa o roślonnym to przyznaje ci racje ale kurde - przykładowo smalec ze skwareczkami - z prawdziwego smalcu i boczku - jest cudowny i pyszny (specjalnie zaznaczam że chodzi o smalec ze zwierząt bo wiem że wy kosmici (tzn veganie) macie swój własny pseudo-smalec z soii czy innego kalafiora)
Opublikowano 24 lutego 201411 l Nie, smalec nie jest pyszny (nie jestem wege, lubię mięso). Nie jadłbym go jednak łyżką tak jak np. mógłbym nutellę (która jest pyszna). Zawsze po zjedzeniu więcej niż 20-30g czystego ostygłego tłuszczu w tej postaci robi mi się niedobrze i siedzi na żołądku godzinami.
Opublikowano 24 lutego 201411 l to może przestań go jeść łyżką tylko posmaruj sobie jakiś dobry świeży chlebek (z opcjonalnym ogórkiem kiszonym, albo cebulką i pomidorkiem) ja też pewnie nie był bym zachwycony gdybym zaczął wpierniczać smalec łyżkami niczym nutellę
Opublikowano 24 lutego 201411 l W dniu 24.02.2014 o 19:06, _Red_ napisał(a): Próbowałem. Nadal nie jest pyszny. W sensie, nie podchodzi mi. 3/10. a ja jadłem ostatnio ten roślinny w pudełeczku bardzo smaczny 7/10 nawet mi podpasował
Opublikowano 24 lutego 201411 l Na początku też, ale mieliśmy po nim z narzeczoną bełta raz i już go więcej nie kupuję. Utwardzony przetworzony tłuszcz roślinny to nie jest najzdrowsza rzecz pod słońcem jednak.
Opublikowano 24 lutego 201411 l Smalec jest zayebisty (w sensie pyszny). Ale jak kazdy tluszcz trzeba jesc z umiarem. Najlepiej naniesc na chleb niewielka ilosc pedzelkiem (tzn. takim pedzlem posmarowac ale nie wiecej niz 1mm).
Opublikowano 24 lutego 201411 l Robi się offtop (w sensie, że nie mówimy już o chipsach tylko na inny temat). Ja ostatnio (tj. przedwczoraj) jadłem chipsy Lay's solone i po raz kolejny stwierdzam, że rzeczywiście to właśnie na nie idą najlepsze ziemniaki (czyli, że są produkowane z tych najlepszych ziemniaków). Są pyszne, chrupiące, w miarę grube i nie ciążą na żołądku. Do piwka najlepsze, a jedzone po nich chipsy o smaku salsa czy inne chakalaka smakują jednakowe wymiociny.
Opublikowano 26 lutego 201411 l Wrocilem niedawno z bezdomki i melduję pojawienie się nowych smaków 'Mocnych'. Wasabi oraz czosnkowe. Jeszcze nie otwierałem, bo są przeznaczone na mecz, więc recenzja wieczorem