Skocz do zawartości

Featured Replies

  • Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

  • pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

  • A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Są, ale odkąd będąc chyba jeszcze w gimnazjum strułem się tym dziadostwem to już później tego nie tknąłem. Chętnie zjadłbym Chio paprykowe...

Opublikowano
  W dniu 22.02.2014 o 21:26, Rayos napisał(a):

wiecie, ze jeszcze Maczugi sa w produkcji? :o

Są cały czas nie wiem co w tym dziwnego, ale za każdym razem mają słabszy smak i to już nie to.

Opublikowano

Ja jestem w szoku bo maczugi ostatni raz widzialem jak do gimnazjum chodzilem :P myslalem ze dawno wycofali 

Opublikowano

Właśnie zajadam Top Chips o smaku wieprzowiny słodko-kwaśnej. Chyba mój ulubiony smak obecnie.

Opublikowano

Bardzo dobre są tylko jakieś takie, nie wiem no, przesadnie tłuste, w sensie że wydaje się jakby tego tłuszczu było w nich za dużo.

Opublikowano
  W dniu 24.02.2014 o 17:26, Lucek napisał(a):

Bardzo dobre są tylko jakieś takie, nie wiem no, przesadnie tłuste, w sensie że wydaje się jakby tego tłuszczu było w nich za dużo.

 

ale przecież tłuszcz jest pyszny 

Opublikowano

Chipsy z Biedry właśnie sprawiają takie wrażenie, ser-szynka szczególnie.

Opublikowano

bluber - tłuszcz jest pyszny, nieważne jak długo będziesz się oszukiwał

 

a co to paprykowych chio chipsów to już mówiłem ze "wiejskie ziemniaczki" paprykowe mają bardzo podobny smak (a przynamniej tak się kojarzy ze smakiem chiosów z dawnych lat)

Opublikowano
  W dniu 24.02.2014 o 17:46, Yano napisał(a):

bluber - tłuszcz jest pyszny, nieważne jak długo będziesz się oszukiwał

 

xD jak dla mnie to on nie ma smaku 

Opublikowano
  W dniu 24.02.2014 o 17:52, bluber napisał(a):

 

  W dniu 24.02.2014 o 17:46, Yano napisał(a):

bluber - tłuszcz jest pyszny, nieważne jak długo będziesz się oszukiwał

 

xD jak dla mnie to on nie ma smaku 

 

no jeśli mowa o roślonnym to przyznaje ci racje

 

ale kurde - przykładowo smalec ze skwareczkami - z prawdziwego smalcu i boczku - jest cudowny i pyszny (specjalnie zaznaczam że chodzi o smalec ze zwierząt bo wiem że wy kosmici (tzn veganie) macie swój własny pseudo-smalec z soii czy innego kalafiora)

Opublikowano

Nie, smalec nie jest pyszny (nie jestem wege, lubię mięso). Nie jadłbym go jednak łyżką tak jak np. mógłbym nutellę (która jest pyszna). Zawsze po zjedzeniu więcej niż 20-30g czystego ostygłego tłuszczu w tej postaci robi mi się niedobrze i siedzi na żołądku godzinami.

Opublikowano

to może przestań go jeść łyżką tylko posmaruj sobie jakiś dobry świeży chlebek (z opcjonalnym ogórkiem kiszonym, albo cebulką i pomidorkiem)

 

ja też pewnie nie był bym zachwycony gdybym zaczął wpierniczać smalec łyżkami niczym nutellę

Opublikowano

Próbowałem. Nadal nie jest pyszny. W sensie, nie podchodzi mi. 3/10.

Opublikowano
  W dniu 24.02.2014 o 19:06, _Red_ napisał(a):

Próbowałem. Nadal nie jest pyszny. W sensie, nie podchodzi mi. 3/10.

 

a ja jadłem ostatnio ten roślinny w pudełeczku bardzo smaczny 7/10 nawet mi podpasował

Opublikowano

Na początku też, ale mieliśmy po nim z narzeczoną bełta raz i już go więcej nie kupuję. Utwardzony przetworzony tłuszcz roślinny to nie jest najzdrowsza rzecz pod słońcem jednak.

Opublikowano

juz bym wolał smalec w(pipi)ic niz te tluszcze roslinne :/

Opublikowano

w sensie, że zwierzęce a nie roślinne (czyli nie-zwierzęce)

Opublikowano

Smalec jest zayebisty (w sensie pyszny). Ale jak kazdy tluszcz trzeba jesc z umiarem. Najlepiej naniesc na chleb niewielka ilosc pedzelkiem (tzn. takim pedzlem posmarowac ale nie wiecej niz 1mm).

Opublikowano

Robi się offtop (w sensie, że nie mówimy już o chipsach tylko na inny temat). Ja ostatnio (tj. przedwczoraj) jadłem chipsy Lay's solone i po raz kolejny stwierdzam, że rzeczywiście to właśnie na nie idą najlepsze ziemniaki (czyli, że są produkowane z tych najlepszych ziemniaków). Są pyszne, chrupiące, w miarę grube i nie ciążą na żołądku. Do piwka najlepsze, a jedzone po nich chipsy o smaku salsa czy inne chakalaka smakują jednakowe wymiociny.

Opublikowano

Wrocilem niedawno z bezdomki i melduję pojawienie się nowych smaków 'Mocnych'. Wasabi oraz czosnkowe. Jeszcze nie otwierałem, bo są przeznaczone na mecz, więc recenzja wieczorem :D

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.