BoryzPL 254 Opublikowano 22 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2014 (edytowane) do skasowania, pomylilem topic Edytowane 22 lutego 2014 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2014 wiecie, ze jeszcze Maczugi sa w produkcji? :O Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 22 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2014 Są, ale odkąd będąc chyba jeszcze w gimnazjum strułem się tym dziadostwem to już później tego nie tknąłem. Chętnie zjadłbym Chio paprykowe... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2014 wiecie, ze jeszcze Maczugi sa w produkcji? :o Są cały czas nie wiem co w tym dziwnego, ale za każdym razem mają słabszy smak i to już nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 23 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2014 A te Chio paprykowe były najlepsze ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2014 Ja jestem w szoku bo maczugi ostatni raz widzialem jak do gimnazjum chodzilem myslalem ze dawno wycofali Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Właśnie zajadam Top Chips o smaku wieprzowiny słodko-kwaśnej. Chyba mój ulubiony smak obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Bardzo dobre są tylko jakieś takie, nie wiem no, przesadnie tłuste, w sensie że wydaje się jakby tego tłuszczu było w nich za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Bardzo dobre są tylko jakieś takie, nie wiem no, przesadnie tłuste, w sensie że wydaje się jakby tego tłuszczu było w nich za dużo. ale przecież tłuszcz jest pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Chipsy z Biedry właśnie sprawiają takie wrażenie, ser-szynka szczególnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 bluber - tłuszcz jest pyszny, nieważne jak długo będziesz się oszukiwał a co to paprykowych chio chipsów to już mówiłem ze "wiejskie ziemniaczki" paprykowe mają bardzo podobny smak (a przynamniej tak się kojarzy ze smakiem chiosów z dawnych lat) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 bluber - tłuszcz jest pyszny, nieważne jak długo będziesz się oszukiwał xD jak dla mnie to on nie ma smaku Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 W sensie, ze niedobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 bluber - tłuszcz jest pyszny, nieważne jak długo będziesz się oszukiwał xD jak dla mnie to on nie ma smaku no jeśli mowa o roślonnym to przyznaje ci racje ale kurde - przykładowo smalec ze skwareczkami - z prawdziwego smalcu i boczku - jest cudowny i pyszny (specjalnie zaznaczam że chodzi o smalec ze zwierząt bo wiem że wy kosmici (tzn veganie) macie swój własny pseudo-smalec z soii czy innego kalafiora) Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Nie, smalec nie jest pyszny (nie jestem wege, lubię mięso). Nie jadłbym go jednak łyżką tak jak np. mógłbym nutellę (która jest pyszna). Zawsze po zjedzeniu więcej niż 20-30g czystego ostygłego tłuszczu w tej postaci robi mi się niedobrze i siedzi na żołądku godzinami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 to może przestań go jeść łyżką tylko posmaruj sobie jakiś dobry świeży chlebek (z opcjonalnym ogórkiem kiszonym, albo cebulką i pomidorkiem) ja też pewnie nie był bym zachwycony gdybym zaczął wpierniczać smalec łyżkami niczym nutellę Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Próbowałem. Nadal nie jest pyszny. W sensie, nie podchodzi mi. 3/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Próbowałem. Nadal nie jest pyszny. W sensie, nie podchodzi mi. 3/10. a ja jadłem ostatnio ten roślinny w pudełeczku bardzo smaczny 7/10 nawet mi podpasował Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Na początku też, ale mieliśmy po nim z narzeczoną bełta raz i już go więcej nie kupuję. Utwardzony przetworzony tłuszcz roślinny to nie jest najzdrowsza rzecz pod słońcem jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 juz bym wolał smalec w(pipi)ic niz te tluszcze roslinne Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 w sensie, że zwierzęce a nie roślinne (czyli nie-zwierzęce) Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Smalec nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Smalec jest zayebisty (w sensie pyszny). Ale jak kazdy tluszcz trzeba jesc z umiarem. Najlepiej naniesc na chleb niewielka ilosc pedzelkiem (tzn. takim pedzlem posmarowac ale nie wiecej niz 1mm). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 24 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2014 Robi się offtop (w sensie, że nie mówimy już o chipsach tylko na inny temat). Ja ostatnio (tj. przedwczoraj) jadłem chipsy Lay's solone i po raz kolejny stwierdzam, że rzeczywiście to właśnie na nie idą najlepsze ziemniaki (czyli, że są produkowane z tych najlepszych ziemniaków). Są pyszne, chrupiące, w miarę grube i nie ciążą na żołądku. Do piwka najlepsze, a jedzone po nich chipsy o smaku salsa czy inne chakalaka smakują jednakowe wymiociny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2014 Wrocilem niedawno z bezdomki i melduję pojawienie się nowych smaków 'Mocnych'. Wasabi oraz czosnkowe. Jeszcze nie otwierałem, bo są przeznaczone na mecz, więc recenzja wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.