Yano 3 697 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 jak ja kocham posty tego typu w tym temacie "kupiłem se chipsy ale jeszcze ich nie próbowałem, ale mimo to napisze w tym temacie" kude figlarz zeżryj te chipsy i napisz czy są dobre 1 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 no sorry kur.wa, ze sie podniecilem nowymi smakami czipsow i wolalem poczekac z zeżarciem do wieczora, choc nie moglem sie oprzec, by tu o tym nie napisac. nie sraj żarem (tzn nie oddawaj gorącego stolca, tzn gów.na) jano, nie wszyscy pisza tak zaje.biste posty jak ty Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 zdaj relacje czy jest dosc dużo tłuszczu w nich (w sensie czy nie jest za mało) Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 dobra, mecz sie zaczal, chipsy napoczęte, wiec moge kilka slow napisac. wasabi smakuja jak laysy w tym smaku, choc sa jak dla mnie zbyt lagodne. tak jakby wziac mniej doprawione laysy i wrzucic do paczki z napisem top chips. czosnkowe za to mistrzostwo swiata, wyrazisty smak, pycha. zaznaczam, ze jestem fanatykiem czosnku, wiec moze to byc malo obiektywna ocena. voila. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Figlarz ale kur.wa zyebales, ze nie otworzyles i nie sprobowales tych czipsow w sklepie ;/ Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Nie napisałeś nic o tłuszczu, a tłuszcz jest pyszny. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 dobra, mecz sie zaczal, chipsy napoczęte, wiec moge kilka slow napisac. wasabi smakuja jak laysy w tym smaku, choc sa jak dla mnie zbyt lagodne. tak jakby wziac mniej doprawione laysy i wrzucic do paczki z napisem top chips. czosnkowe za to mistrzostwo swiata, wyrazisty smak, pycha. zaznaczam, ze jestem fanatykiem czosnku, wiec moze to byc malo obiektywna ocena. voila. i to jest jakaś opinia i dobrze jest ją poznać i masz za to wirtualnego plusa nie to co "kupiłem randomową paczke, ale jej nie próbowałem" btw mejm i lucek - jesteście nudni (to znaczy że nudzicie jak stare trepy) Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 W sensie, że niespecjalnie podeszły ci te posty? 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 W sensie, ze nieapetyczne te teksty? Lucek, moglismy stawiac stawiac tlustsze litery ;/ 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Biedra wprowadzila 4 serowe smaki top chipsów: -Ser wędzony (smakuje jak bekon) -Pleśniowy (niedobre, mdłe w smaku) -Gouda i chyba emmentaler (tych 2 nie miałem okazji spróbować) Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 diabelski cheddar od laysow wrocil do sklepow Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Tak się nazywa i jest ostry, dla mnie jedne z lepszych. Dobra wiadomość z tym powrotem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 diabelski w sensie ze ostry? nie, w sensie że składa ofiary z ludzi ku czci szatanowi swoją drogą nigdy ich nie probówałem ale z nazwy brzmią bardzo kusząco (ser + ostrość = goty) musze ich poszukać w sklepie 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) Już mi ślinka cieknie (w sensie, że w ustach pojawił się nadmiar śliny). Edytowane 7 marca 2014 przez Shankor Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Bardzo dobra wiadomość, moje ulubione chipsy z tej serii Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Niedawno zakupiłem paczkę. Moje ulubione ostre chipsy zaraz po Crusti Croc Inferno. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 dobra pojde dzisiaj do sklepu moze uda sie kupic, a w biedronce jakie chipsy warto kupic ? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Tak się nazywa i jest ostry, dla mnie jedne z lepszych. Dobra wiadomość z tym powrotem. jaki poziom ostrosci? Z lays te wasabi troch pieka w jezyk, ale pozostale dwa to w ogole nie sa pikantne, Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Wlasnei sie skusilem na Top Chips o smaku goudy, dobre toto <3 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Wczorajsza wizyta w bezdomce = Chrupki kukurydziane Na Maxa o smaku ziół włoskich (po prawej) Ostatnio o wiele bardziej wolę chrupki, niż chipsy, a te dodatkowo mają spoko smak, identyczny jak top chipsy o smaku ziół włoskich: Dla mnie chrupki wygrywają. Jedne z lepszych, jakie ostatnio jadłem. Polecam Do tego wziąłem na spróbowanie: Identyczne, jak chipsy popcornowe, przyprawa czosnkowa daje radę, w mordę pali jak należy. Smaczne, ale więcej raczej nie kupię, bo strasznie tego mało. Na raz jak znalazł. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 (edytowane) a ja kupiłem tego piekielnego cheddara wrażenia? - czy ostre? nawet całkiem całkiem, spodziewałem się czegoś mniej ostrego znając standardy "ostrości" chipsów (która zwykle jest znikoma). jednak moje przyzwyczajenie do ostrego powoduje że ostrość to ok 4/10 (dla zwykłej osoby mogło by być 8/10 - czy dobre? dosyć... spodziewałem się czegoś lepszego jednak - jak smakują? po pierwsze o wiele za mało smaku sera się czuje, prawie wcale :confused: za to poza ogólną ostrością można wychwycić troche konkretnego smaku papryczek jalapeno mogą być ale raczej nie kupie więcej, liczyłem na bardziej wyrazisty smak sera Edytowane 7 marca 2014 przez Yano Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 tez kupilem wlasnie do piwka z ziomkami -calkiem ostre jak na (nene)sy, ale dla kogos kto wpierdala mad doga butelkami to łagodne -smak to nie wiem, zapijałem browcem, ale nie sa ohydne jak wasabi Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Ostatnio jadłem topczipsy czosnkowe. Jak dla mnie rewelka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi