Gość Rozi Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Te mocne? Dla mnie właśnie za bardzo czosnkowe, aż nieprzyjemne. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Nie wiem czy mocne, cos tam pisało. Ja nie lubie ostrych a smak czosnku uwielbiam więc fpyte, ale ostre nie sa ani troche to fakt Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Kupilem top o smaku pieczonych zeberek. Ale zjem pozniej i napisze co sadze tez pozniej. 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Już jest później? Zjadłes te czipsy? Stary tutaj kazdy nie wychodzi z domu bo czeka aty w ch.uja lecisz Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 kupilem topy o smaku grillowanych warzyw, tez dobre specyficzny smak, lekko ostrawe (bardzo lekko) Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Już jest później? Zjadłes te czipsy? Stary tutaj kazdy nie wychodzi z domu bo czeka aty w ch.uja lecisz :confused: Ja już wiem jak mu smakowały, ale wam nie powiem. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 top chipsy o smaku sera pleśniowego (lubię ser pleśniowy) Zjadliwe natomiast są te o smaku sera wędzonego, takie 4/10 Fromage grubo krojone już znacznie lepiej, smaczne ale bez szału. Ciekaw jestem jeszcze Goudy i Ementalera(chyba). Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Zrobiliscie mi smaka na te czipsy czosnkowe, ale jutro dopiero pójde i kupie te czipsy. I zjem i napisze też dopiero jutro. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Już jest później? Zjadłes te czipsy? Stary tutaj kazdy nie wychodzi z domu bo czeka aty w ch.uja lecisz :confused: Ja już wiem jak mu smakowały, ale wam nie powiem. Dobra juz zjadlem i wam powiem teraz (ale zjadlem wczesniej). Jak dla mnie to smakuja jak lekko poslodzone i mniej intensywne bekonowe. Nie sa w ogole pikantne (info dla milosnikow ostroci). Patrzac na firme to podejrzewam, ze te o smaku warzyw z grila smakuja jak poslodzona zielona cebulka. Zjesc mozna ale ogolnie nic specjalnego. Poki co nadal na piedestale u mnie solone (najlepsze z lidla). Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Przeciez grillowane warzywa to nic innego jak Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Zmienią opakowanie posypią jakąś jedną przyprawą i mega ekstra nowość Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 nie wiem, nie jadlem nigdy tych crunchipsow, dlatego dla mnie te warzywa to cos nowego nie zmienia to faktu, ze sa naprawde dobre Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Wczoraj znowu kupiłem, dla mnie goty, z pikantnych najsmaczniejsze, szkoda ze limitka, te wasabi by mogli wy(pipi)ac, nie znam nikogo kto je lubi. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Ja lubie wasabi. xD Ale diabelski cheddar tez wery najs. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Ja uwielbiam wasabi. IMO jedne z najlepszych chipsów na rynku. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Wasabi są super, tylko potem mam wulkany na twarzy. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Ostatnio jadlem czipsy po dlugiej przerwie i w sklepie zauwazylem nawet niezly wybor. Padlo na crunchipsy o smaku 'meksykanska uczta serowa' (chyba taka nazwa) i bardzo na plus. Delikatnie pikantne, czuc ser, grube. Az mam ochote znowu je o(pipi)ic. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Dobra zjadłem te czosnkowe. Były dobre, ale nie jakieś takie mocno urywające du.pe, może gdyby nie przeczytał zachwytów waszych w tym temacie to by mi bardziej podeszły, ale no nie były jakieś zbyt specjalnie bardzo dobre tylko raczej niezłe, mocno czuć czosnek (w sensie, że dużo go tam dali) no i bardzo na plus, że są grube i jest ich dużo wiec no jesli chcecie to mozecie je kupić, ale nie polecam ich zbytnio bo tak jak mówiłem średnio mi podeszły (w sensie mogłby być lepsze), ale były okej. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Ja pisałem, ze moje zachwyty sa glownie tylko dlatego, ze kocham czosnek. Dla zwyklego zjadacza chleba moga sie okazac srednie lub chu.jowe (w sensie mogą niespecjalnie podejść). Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 No dokładnie ja tez uwielbiam czosnek, a grubo krojone czipsy o smaku czosnkowym to moje czips of the generejszyn. Ale jak ktos nie zachwyca sie czosnkiem to normalne że mogą dupy nie urwać. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 W sensie ze chipsy o smaku czosnku moga nie smakowac ludziom ktorzy nie lubia czosnku? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 skusiłem się na lays diabelski cheddar, obawiałem się że będą bardzo ostre, a ostatnio już nie jestem fanatykiem mega ostrego jedzenia ( w sensie ze piecze mnie strasznie i czasem brzuszek boli ) tak czy inaczej, chipsy naprawdę super nie za ostre czuć jalapenos i nawet dość wyraźnie ser, kompozycja bdb na pewno jeszcze je zjem. na dniach wybiorę się do biedronki po top chipsy chyba na pierwszy ogień pójdzie smak grillowane warzywa Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 polecam grillowane warzywa dzis kolejny dzien, kolejny smak, tym razem pieczone zeberka, srednie sa Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 10 marca 2014 Autor Opublikowano 10 marca 2014 Codziennie chipsy? umrzesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi