maciucha 11 638 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Byłem dziś w sklepie i nie kupiłem żadnych czipsów. Ale jak kupie to zdam relacje. 3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 nie codziennie, wczoraj nie jadlem, ale juz wiecej nie kupuje, chcialem sprobowac te 3 smaki, aktualnie mam dosc chipsow na dlugi czas Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 10 marca 2014 Autor Opublikowano 10 marca 2014 (edytowane) Mi się już chipsy przejadły, czasem łyknę cheetosy. Jednak jak jest jakiś nowy smak to prawie zawsze stestuję, chyba że na forumku napiszą że niedobre. Edytowane 10 marca 2014 przez Cosmos Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Duza paczke laysow potrafie jesc 4 dni, za szybko mi opona rosnie zeby tak szalec. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Ja lubię diabelski cheddar - już 3 razy je kupiłem (ech, 15 zł poszło :/P). Raz prawie mnie zabiły. Zaśmiałem się podczas jedzenia i chyba mi stanęły w przełyku. Gardło mnie zaczęło cholernie piec, w uszach mnie piekło miotało mną po podłodze jak szatan. Doczłapałem się do butelki z wodą, biję się z bólu po głowie, zaczynam na oślep lać wodę do ust, cały się oblałem, cała podłoga też. Chciałem sobie uszy wyrwać, tak piekły, umrzeć chciałem. Potem leżałem wśród tej wody na podłodze przez 15 min, drgawek dostałem, łzy z oczu leciały i potem przeszło. Ale same czipsy dobre. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Ojciec dla żartu Ci trutki dla szczurów dosypał do Laysów. No nieźle. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 już nigdy nie będę jadł czipsów do góry nogami Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 (edytowane) kurna jak batman chipsy wżera do góry nogami swoją drogą mi też się przejadły chipsy, kupuje je 1-2 w miesiącu, wyjątkiem jest sytuacja gdy chce spróbować nowego smaku (zawsze musze próbować nowych smaków wszystkich potraw) ale nawet jak kupue paczke to zjem z 10% i odkładam do szafy, i potrafie ją przez tydzień podjadać po kawałku aż w końcu zawielgotnieją i są niedobre i wywalam od daaawna nie znadłem całej paczki chipsów na jeden raz, jakoś szybko mam ich dosyć, nawet jeśli kupiłem bo naszła mnie wielka ochota to po zjedzeniu paru chipsów ta ochota mi przechodzi (mimo że dziś paczki chipsów mają w składzie "skłąd: ziemniaki 20%, olerj roślinny, przyparawy, powietrze 80%") za to potrafie zjeść cheetosy serowe, ale też rzadko je kupuje (pamietam kiedyś miałem okres ze codzinnie kupowałem) i jeszcze lubie przysmak świętokrzyski to jest smak dzieciństwa, pamiętam jak zawsze je jadłem oglądając bajki na polonii1 , a dokładnie zawsze czekałem aż będzie leciał gigi la trottola, bo to moja ulubiona bajka była i wtedy jadłem "krateczke" potem znikneły na 15 lat z warszawy i jakieś 2 lata temu zaczeły się pojawiać w kilku sklepach, w pierwszej chwili nakupiłem 10 paczek z podniecenia że znalazłem je w sklepie po 15 latach, ale też już troche mi się przejadły i sporadycznie je kupuje w międzyczasie w ciagu tych 15 lat pare razy kupowałem przysmak świetokrzyski "zrób to sam" - do smażenia na patelni, wychodził nieźle, ale to jednak nie to samo Edytowane 10 marca 2014 przez Yano 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 marca 2014 Opublikowano 11 marca 2014 wszyscy umrzemy Przez mięso Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Grilowane warzywa z biedry. Spodziewalem sie kolejnego po grilowanym miesie (czy jak to tam) syfu a dostalem leciutko tylko pikantne, raczej slodkie i dobrze smakujace czipsy. Polecam. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 18 marca 2014 Autor Opublikowano 18 marca 2014 Dokładnie takie same odczucia mam po crunchipsach czakalaka. Z tym że mogłyby być bardziej intensywne. Ale i tak jest bardzo dobrze. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 fajne promo w zabce, za 6 zl 2 paczki duzych crunchipsow x-cut Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Zjadłem w końcu ten diabelski cheddar i w mojej opinii mocno bez szału. Sera nie czuć nic a nic, a sam smak przypomina jakieś inne pikantne paprykowe chipsy, nie polecam. Lepiej zjeść wasabi, albo chilli. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 marca 2014 Opublikowano 25 marca 2014 Chrunchipsy meksykańska serowa fiesta - bardzo nietrafiona nazwa. Nie czuć w nich ani meksyku, ani sera, ani fiesty wczoraj jadlem i ich smak wydawal mi sie strasznie nieokreślony. Moze nie byly złe ale poprostu ich smak to takir niewiadomo co. Diabelski cheddar ma w sobie znacznie więcej smaku serowego chrupki snackersy czy cos tego typu o smaku grzybow w smietanie -dosyć mdłe i zamulajace. Podobny smak do chrunchipsow grzybowo smietanowych. Jednak chrunchipsy sa swietne i jedne z moich ulubionych (te grzybowe). Ale te chrupki to tylko slaba podróbka Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Opublikowano 11 kwietnia 2014 Jakie znacie najostrzejsze chipsy/chrupki/orzeszki itp. które można znaleźć w sieciówkach? Laysy Stron nie są szczególnie powalające, zwłaszcza w smaku, wasabi są chyba najlepsze jeśli chodzi o stosunek ostrość/smak, bo ten cheddar może i jest ostry (choć nie ostrzejszy w mojej opinii względem wasabi), ale smak to beznadzieja. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Pojawiły się nowe Lay's serii Champion Chips: -pikantna salsa, -kiełbasa z cebulką, -kremowy ser, -BBQ stek. Na razie spróbowałem kiełbasianych ale nie czuć w nich ani kiełbasy ani cebulki. Ogólnie w smaku podobne są zupełnie do niczego Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Przecież to Lay's, czego się spodziewałeś? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 pikantnej salsy musze koniecznie sprobowac. Jakis czas temu jadlem lays piri piri zawsze byly przyjemnie pikantne,a wtedy kompletnie bez smaku. Nie wiem czy taka partia ch.ujowa poszla czy juz tak zawsze bedzie. ciekawe kiedy i czy w ogole wprowadza moj ukochany smak... 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Najlepsze Laysy to były serowe, kilka lat temu zniknęły. Hołowczyc je reklamował chyba. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Faktycznie, jak nie lubię chrupek serowych, bo śmierdzą skarpetkami, tak Lay'sy serowe były super. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Rozi zostaw, to nie są chrupki serowe. 2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Ja tam chipsów jakoś nie jadam ale ostatnio skusiłem się i podkradłem córce parę (monster munch). Nie powiem świetnie smakowały ale chyba jedne z droższych chipsów Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Monster Munch to chyba jedne z najstarszych i najdłużej dostępnych chipsów u nas. Smak dzieciństwa wielu roczników. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 jadlem ostatnio monstery keczupowe, ale malo wyrazisty smak. Sa tez serowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi