Rayos 3 170 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 duszki tylko oryginalne! Smak dziecinstwa (a przynajmniej lat 90.) przypominaja mi Maczugi, smakuja praktycznie tak samo jak te 15 lat temu <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 ja też lubie monster munch, ale skoro mowa o smaku dzieciństwa to ktoś pamięta chrupki potworki ? (myśle że były popularne ok 20-25 lat temu, bo pamiętam że jadłem je we wczesnej podstawówce) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Monster munch to chyba dla rocznikow 90+ smak dziecinstwa. Starszaki pamietaja, ze pierwsze co sie pojawilo (poza odwiecznymi chrupkami kukurydzianymi) to starfoodsy i to co rzucil yano wyzej. Jakis czas temu kupilem calkiem smaczne podroby monsterow marki Kaufland. Moge nawet polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Potworki zayebiste byly Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 ja lubię te ketchupowe duszki (ale fakt, trafiają się mniej doprawione partie). wczoraj widziałam gdzieś w sklepie pizzowe, więc może i te o smaku barbecue w końcu trafią do Polski (jadłam we Francji, mistrz,smak trochę podobny do pringlesów BBQ sauce, których też u nas nie ma :< ). Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 No Star Foods też pamiętam, potem przekształciły sięw Star Chips i pod tą nazwą można je jeszcze dziś znaleźć w niektórych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 w wawie są w praktycznie każdym sklepie, ale to prawda że one przerwały właśnie z naszego dzieciństwa, zawsze najbardziej lubiłem te niedawno zmienili im wygląd paczki btw pamiętacie tą reklame? patrząc na stroje tych dzieciaków wiem już skąd hipsterzy biorą pomysły na fit Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 Uwielbiam mr snacki, chociaz wydaje mi sie ze teraz sa mniej doprawione. Orzechowe, pomidor-ser moje ulubione, dobre tez byly ser-ziemniak i pizza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2014 btw pamiętacie tą reklame? Mialem 8lat ;( Reklama goty. I wlasnie o tych snakach mowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2014 Jakies ostre strongi pojawily sie w lidlu jakby ktos byl zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2014 (edytowane) Jadlem wczoraj nowe Crunchips. Ponoc maja dwa smaki w jednej paczce. Jedna paka to wino + jakis kurczak grilowany, a drugie to grecka salatka + chu.j wie co. Te pierwsze całkiem smaczne, myslalem, ze wino spier.doli robote, ale jednak sie mylilem. Co prawda malo wyczuwalne, ale dobre. Kurczaczek na propsie. Gorzej z ta druga opcją. Nigdy nie bylem fanem greckich smakow, ale to jest kur.wa katastrofa, na czym te skur.wesyny zarabiaja. Nie potrafie opisac tego smaku, bo byl kompletnie chu.jowy, ala tzatziki czy coś. Nie polecam nikomu, chyba, ze chcecie wypier.dolic cala paczke do smietnika. Aha, troche mi sie kojarzyly te chipsy z lejsami ogórkowymi. edit: znalazlem w koncu te smaki wystarczylo wejsc na oficjalna strone, a nie googlować jak kretyn -,- http://www.crunchips.pl/ Edytowane 28 kwietnia 2014 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2014 Te chipsy sa wymieszane czy jakos rozdzielone? smaku eina to sie nie odwaze kupic. Nie lubue wina. A chipsy o smaku piwa to byl najgorszy smak w zyciu. Boje sie ze winny by mogl z nim wygrac Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2014 nie wiem, w jednej paczce byly czipsy jasne i ciemne, wiec pewnie sa wymieszane randomowo. a co do smaku wina - bez obaw, naprawde sa smaczne i przede wszystkim TŁUSTE, wiec powinny ci zasmakowac ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2014 Jakies ostre strongi pojawily sie w lidlu jakby ktos byl zainteresowany.Inferno wróciło. Mniam. Kupiłem zapas na długi weekend. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 Te stixy czy jakieś normalne chipsy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 Normalne, duza paka po 4zl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 Jeszcze ich nie jadłem, zawsze na te stixy trafiałem. Dziś się przejdę, może będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 pierwszy raz od chyba 10 lat kupiłem Monster Munche (klasyczne) 10/10 GOTG Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 (edytowane) też ostatnio jadłem zachęcony tym tematem, co prawda nie pierwszy raz od 10 lat, ale przyznaje że były świetne i wciągnąłem całą paczke bez popity (a jak niedawno mówiłem ostatnimi czasy nigdy nie zjadam paczki chipsów na raz, nawet jak są dobre to zjadam 1/3 a potem podgryzam z szafy przez kilka dni, ale duszki o(pipi)ałem odrazu) Edytowane 30 kwietnia 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 Ja kupiłem te inferno, ostre ale bez jakiegoś konkretnego smaku, stixy bardziej mi smakowały. Na pierwszym miejscu z ostrych nadal cheddar od lays. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 no wy chyba kur.wa zartujecie z tym cheddarem. serio wam to smakuje? kupilem ostatnio zachecony pozytywnymi opiniami i musialem wypier.dolic pol paczki. zjadlem pare sztuk i mnie dźwigało, prawie sie porzygałem. dla pewności poczęstowałem jeszcze parę osób i nie usłyszałem od ŻADNEJ z nich, że chipsy są choć trochę dobre. nie wiem, może tutaj na forum mamy prawdziwych znawców tematu, a moi znajomi i rodzina to kompletne bezguścia i nie wiedzą co dobre. fakty są takie, że to jedne z najgorszych czipsow, jakie jadłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 cheddary sa zajebiste a Ty sie nie znasz kolo. Twoi znajomi zreszta tez, Twoja rodzina takze. jutro testuje pikantna salse od lays. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 no wy chyba kur.wa zartujecie z tym cheddarem. serio wam to smakuje? kupilem ostatnio zachecony pozytywnymi opiniami i musialem wypier.dolic pol paczki. zjadlem pare sztuk i mnie dźwigało, prawie sie porzygałem. dla pewności poczęstowałem jeszcze parę osób i nie usłyszałem od ŻADNEJ z nich, że chipsy są choć trochę dobre podbijam, ani nie były serowe, ani nie były ostre, takie niewiadomo co, ogolnie na minus, więcej ich nie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 (edytowane) to ktore sa ostre? tylko mi tu z chrzanem nie wyjezdzac Edytowane 30 kwietnia 2014 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 inferno z lidla są całkiem ostre jak na chipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi