Accoun 252 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 A jak reszta? Były chyba jeszcze jakieś o smaku ostrej papryki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2014 Tej, ale te top chipsy wasabi juz byly w biedronce 70 lat temu, wiecie o tym? Swoja droga wcale nie sa lepsze od lejsow, ktore imo rozpier.dalaja system 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2014 (edytowane) W Lidlu jest teraz tydzień Meksykański, są zayebiste chipsy tortilla, rolowane takie, o smaku pomidorowym. Jak nie jem chipsów prawie w ogóle, tak te oyebałem na poczekaniu i było mi mało Edytowane 31 maja 2014 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 31 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2014 Krupek obadam je dziś jak smakują jako przystawka do wódy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 31 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2014 Zjadłem własnie Crunchips Brazylijska picanha i grecki dip z ziołami (podwójny smak w jednej paczce). Tak jak ktoś wcześniej wspomniał - po paru minutach wszystkie chipsy smakują tak samo. Całkiem spoko ale nic co mogłoby kusić smakiem i co chciałoby się kupować co jakiś czas, raczej tak dla odmiany można się skusić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2014 Bardzo mi zasmakowały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2014 spróbował bym bo lubie próbować nowych rzeczy, ale kurde sprawdzalem ostatnio wersję serową i jednak te standardowe znacznie bardziej mi smakują (spokojnie zjadam paczke odrazu, a tymczasem wersja serowa leżała w szafie 2 dni zanim ją wykończyłem.. tzn była w sumie niezła, ale mimo wszystko znacznie bardziej smakują mi zwykłe) boje sie że pizzowe też będą słabsze od zwykłych i z innej beczki - jadłem jakis czas temu laysy zwykłe solone, ktoś tutaj sie zachwycał, a ja kurde byłem srogo zawiedziony (zwłaszcza po zachwytach), wychodzi na to że bardziej mi smakują zwykłe najtańsze chipsy solone marki tesco (albo innego lidla) niż laysy solone (jakieś takie twarde były i smaku wcale nie miały zbyt dużo) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2014 keczupowe duszki najlepsze, pizza tez spoko, serowe mi tez nie podeszly. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2014 Słuszna uwaga, te chipsy nazywają się Duszki, a nie jakieś Monster Munch. Przecież od zawsze wszyscy tak na nie mówili na podwórku, więc nie wiem, skąd ten błąd na opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 2 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2014 true story, jak jakis czas temu, chyba bluber pisał o monster munch to nie wiedzialem o co chodzi ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2014 (edytowane) jak dla mnie duszki to jedne z ulubionych chipsów (a raczej chrupek), być może nawet na 1 miejscu, a napewno w pierwszej trójce inne jakie lubie to serowo-ziemniaczane snaki i serowe cheetosy z chipsów to sam nie wiem, ostatnio słabo mi wchodzą i zwykle nie jestem w stanie zjeść paczki w całości, ale lubie solone (tanich firm) i borowikowe x-cuty (jedne z niewielu mają smak zgodny z tym co jest napisane na opakowaniu) z innej beczki lubie też bardzo serowe nachosy, zwłąszcza z dipem zrobionym z serka topionego podgrzanego w mikrofali btw wiedzieliście że pepsico (ci od pepsi) są w posiadaniu nie tylko laysów i cheetosów (to akurat mogliście wiedziec) ale też posiadają mr.snaki i star chips Edytowane 8 czerwca 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 9 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2014 Od dzisiaj w lidlu czipsy Inferno tym razem w brazylijskiej oprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Jeny, że też w mojej dziurze nie ma Lidla... Polecicie jakiś smak z Tesco? Dobre są w ogóle ich firmowe chipsy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Mi nie podchodzą. Za suche jakkolwiek to brzmi. W biedrze są teraz Wasabi, czosnkowe oraz ser pleśniowy. Polecam ogarnąć ten ostatni. Smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 W dwóch biedronkach byłem i Wasabi nie znalazłem, ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Inferno z Lidla niezły hardkor. Trzeci dzień z rzędu męczę.Jest też jakaś grillowana wołowina, to do piwka ładnie weszła, lekko pikantna, ale przy Inferno nie stała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Polecicie jakiś smak z Tesco? Dobre są w ogóle ich firmowe chipsy? ja tam lubie zwykłe solone przez sentyment do dawnych lat paprykowe są dosyć podobne laysów jeśli ktoś lubi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Ja omijam wszystkie chipsy marki tesco. Zrazilem sie jak kupilem solone i okazaly w twardosci zblizone do sucharow, tluste i polamane. Z reszta odkad odrylem lidlowe crysty croc(sy) nie kupuje innych solonych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Pewnie pisaliście o tym ale grillowane warzywa TOP CHIPS czyli biedronkowe czakalaka 3> luv Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Jak zwalczacie moralniaka po przyjęciu kilkuset gram pysznej soli, tłuszczu, akrylamidu (i przy okazji kilkuset kilokalorii) które zwie się chipsami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Zapijam piwem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Jem owoce i obiecuje sobie, ze nigdy wiecej tego go.w.na. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 ja popijam szklanką tłuszczu, w porównaniu z nią chipsy okazują sie być "zdrowym żywieniem" Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Owoce po chipsach, czyli jeszcze wiecej cukrow, fak lodżik;) Moralniaka zwalczam bieganiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi