Opublikowano 30 maja 201410 l Tej, ale te top chipsy wasabi juz byly w biedronce 70 lat temu, wiecie o tym? Swoja droga wcale nie sa lepsze od lejsow, ktore imo rozpier.dalaja system
Opublikowano 31 maja 201410 l W Lidlu jest teraz tydzień Meksykański, są zayebiste chipsy tortilla, rolowane takie, o smaku pomidorowym. Jak nie jem chipsów prawie w ogóle, tak te oyebałem na poczekaniu i było mi mało Edytowane 31 maja 201410 l przez krupek1
Opublikowano 31 maja 201410 l Zjadłem własnie Crunchips Brazylijska picanha i grecki dip z ziołami (podwójny smak w jednej paczce). Tak jak ktoś wcześniej wspomniał - po paru minutach wszystkie chipsy smakują tak samo. Całkiem spoko ale nic co mogłoby kusić smakiem i co chciałoby się kupować co jakiś czas, raczej tak dla odmiany można się skusić.
Opublikowano 2 czerwca 201410 l spróbował bym bo lubie próbować nowych rzeczy, ale kurde sprawdzalem ostatnio wersję serową i jednak te standardowe znacznie bardziej mi smakują (spokojnie zjadam paczke odrazu, a tymczasem wersja serowa leżała w szafie 2 dni zanim ją wykończyłem.. tzn była w sumie niezła, ale mimo wszystko znacznie bardziej smakują mi zwykłe) boje sie że pizzowe też będą słabsze od zwykłych i z innej beczki - jadłem jakis czas temu laysy zwykłe solone, ktoś tutaj sie zachwycał, a ja kurde byłem srogo zawiedziony (zwłaszcza po zachwytach), wychodzi na to że bardziej mi smakują zwykłe najtańsze chipsy solone marki tesco (albo innego lidla) niż laysy solone (jakieś takie twarde były i smaku wcale nie miały zbyt dużo)
Opublikowano 2 czerwca 201410 l keczupowe duszki najlepsze, pizza tez spoko, serowe mi tez nie podeszly.
Opublikowano 2 czerwca 201410 l Słuszna uwaga, te chipsy nazywają się Duszki, a nie jakieś Monster Munch. Przecież od zawsze wszyscy tak na nie mówili na podwórku, więc nie wiem, skąd ten błąd na opakowaniu.
Opublikowano 2 czerwca 201410 l true story, jak jakis czas temu, chyba bluber pisał o monster munch to nie wiedzialem o co chodzi ;d
Opublikowano 8 czerwca 201410 l jak dla mnie duszki to jedne z ulubionych chipsów (a raczej chrupek), być może nawet na 1 miejscu, a napewno w pierwszej trójce inne jakie lubie to serowo-ziemniaczane snaki i serowe cheetosy z chipsów to sam nie wiem, ostatnio słabo mi wchodzą i zwykle nie jestem w stanie zjeść paczki w całości, ale lubie solone (tanich firm) i borowikowe x-cuty (jedne z niewielu mają smak zgodny z tym co jest napisane na opakowaniu) z innej beczki lubie też bardzo serowe nachosy, zwłąszcza z dipem zrobionym z serka topionego podgrzanego w mikrofali btw wiedzieliście że pepsico (ci od pepsi) są w posiadaniu nie tylko laysów i cheetosów (to akurat mogliście wiedziec) ale też posiadają mr.snaki i star chips Edytowane 8 czerwca 201410 l przez Yano
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jeny, że też w mojej dziurze nie ma Lidla... Polecicie jakiś smak z Tesco? Dobre są w ogóle ich firmowe chipsy?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Mi nie podchodzą. Za suche jakkolwiek to brzmi. W biedrze są teraz Wasabi, czosnkowe oraz ser pleśniowy. Polecam ogarnąć ten ostatni. Smaczne.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Inferno z Lidla niezły hardkor. Trzeci dzień z rzędu męczę.Jest też jakaś grillowana wołowina, to do piwka ładnie weszła, lekko pikantna, ale przy Inferno nie stała.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Polecicie jakiś smak z Tesco? Dobre są w ogóle ich firmowe chipsy? ja tam lubie zwykłe solone przez sentyment do dawnych lat paprykowe są dosyć podobne laysów jeśli ktoś lubi
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Ja omijam wszystkie chipsy marki tesco. Zrazilem sie jak kupilem solone i okazaly w twardosci zblizone do sucharow, tluste i polamane. Z reszta odkad odrylem lidlowe crysty croc(sy) nie kupuje innych solonych.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Pewnie pisaliście o tym ale grillowane warzywa TOP CHIPS czyli biedronkowe czakalaka 3> luv
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Jak zwalczacie moralniaka po przyjęciu kilkuset gram pysznej soli, tłuszczu, akrylamidu (i przy okazji kilkuset kilokalorii) które zwie się chipsami?
Opublikowano 13 czerwca 201410 l ja popijam szklanką tłuszczu, w porównaniu z nią chipsy okazują sie być "zdrowym żywieniem"
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Owoce po chipsach, czyli jeszcze wiecej cukrow, fak lodżik;) Moralniaka zwalczam bieganiem.