Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 342 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Owoce po chipsach, czyli jeszcze wiecej cukrow, fak lodżik;)

Sorry Red, musisz sie pogodzic z faktem, ze dla kogos jablko to jablko a nie zestaw tabelek na apce w smartfonie.

Opublikowano

Jak zwalczacie moralniaka po przyjęciu kilkuset gram pysznej soli, tłuszczu, akrylamidu (i przy okazji kilkuset kilokalorii) które zwie się chipsami?

Ta jedna/dwie paczki pikantnych nachosów w miesiącu to jedyne co takiego jem, więc nie mam moralniaka.

Opublikowano

Jak zwalczacie moralniaka po przyjęciu kilkuset gram pysznej soli, tłuszczu, akrylamidu (i przy okazji kilkuset kilokalorii) które zwie się chipsami?

Ta jedna/dwie paczki pikantnych nachosów w miesiącu to jedyne co takiego jem, więc nie mam moralniaka.

normalnie, na drugi dzień jem tylko surowe warzywa żeby jakoś to zniwelować heh

Opublikowano

Całkiem niezłe, typowe prazynki.

chrupki-ser-b0d9f1f6c492ae7e2f28e0a6f8ed

Zjadliwe, ale po co je kupować skoro są mr snacki

5900073200022.jpg

Dawno nie jadłem czegoś tak ohydnego, zjadłem dwa i wy(pipi)ałem

00044029.jpg

Opublikowano

ja sprawdzałem serowe (jak zawsze) i były co najwyżej średnie, cheetosy serowe są znacznie lepsze

Opublikowano

Jak robią Cheetosy serowe to w ostatniej fazie produkcji muszą je owijać starą, spoconą skarpetą, bo to niemożliwe, żeby z natury rak yebały. Ale i tak je lubię.

Opublikowano

No i smak maja ten sam od 20 lat. Serowe najlepsze. Ketchup na drugim miejscu.

04771b99c81a0af1534106de00370e0f.jpg

Opublikowano

Jadlem te pomidorki i nie ma szalu. Snacki A.D. 1990 nadal niepobite.

Opublikowano

Kiedyś na jakiś mundial były Cheetosy cebulowe, takie piłki małe. Coś mi świta, że coś takiego było, ale teraz nie wiem, czy to mundial, czy euro było.

Opublikowano

To bardzo ważny szczegół, przypomnij sobie lepiej.

Opublikowano

tylko cheetos, najlepiej sprężynki, albo ketchup.
obrzydliwe są te felixy serowe, dorzuciłam Yanowi do szafki. 

Opublikowano

Chipsy przestały mi smakować, wszystkie wydaja się nudne ;/ mr snacky i cheetosy > all

Opublikowano

miałem kupić sobie cheetosy pizzowe, ale skusiłem się na crunchips meksykańska serowa fiesta (bo w promocji za 3 zł)

tak jak zazwyczaj kac moralny jest na koniec paczki, tak tutaj już w 1/3 żałuję wydanych pieniędzy :/

Opublikowano

ale bym zjadl cheetosy serowe albo keczupowe, ale obiecalem sobie, ze koniec z niezdrowym jedzeniem :(

juz nigdy wiecej tu nie wejde

Opublikowano

Ja nie wytrzymalem i zjadlem wczoraj cztery pringlesy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

39081.jpg 10/10 imo najfajniejszy smak na rynku

Opublikowano

ooo, jadłam o takim smaku prignlesy i były mistrzem. Sprawdzę te. W ogóle chipsy o ziołowych smakach są najlepsze. Niestety szybko je wycofują (nigdy nie przeżyję wycofania laysów z pieca o smaku ziół śródziemnomorskich, albo pomidora z bazylią).

Opublikowano

Moze u Yano w szafie cos sie znajdzie?

Opublikowano

odechce się wam wszystkim głupich żartów, jak Yano powyjmuje z szafy limitowane edycje sprzed kilku lat i stanie się milionerem!

Opublikowano

Na  szczescie w biedrze czasami są zioła włoskie ale generalnie obecnie to jakas posucha na rynku jest jezeli chodzi o smaki. Nic ciekawego nie ma.

Opublikowano

(nigdy nie przeżyję wycofania laysów z pieca o smaku ziół śródziemnomorskich.

moje ulubione, bardzo to przezylem :(