Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

39081.jpg 10/10 imo najfajniejszy smak na rynku

Też mi bardzo smakowały a Laysy Wasabi to już w ogóle nie są ostre, zcasualowacili je jak tylko się dało.

Opublikowano

Kiedyś kupiłem z tej samej serii, ale smak zielonej cebulki, w zwykłych delikatesach.

Opublikowano

z tydzien temu jadłem te chipsy rozmarynowe, były całkiem dobre, lekko słodkawe, ale po zachwytach jakie tu czytałem to sie zawiodłem, były niezłe ale nie jakieś nadzwyczajne

Opublikowano

Niby tak, z drugiej strony nie, du,py nie urwało, ale chyba nieźle (w sensie dobrze) schował je do szafki.

Opublikowano

sunbites ma nowosc - po krakersach, ktore mi bardzo smakowaly (szczegolnie smak wiosenne warzywa) przyszla pora na chipsy wielozbozowe - kupilem paczke cebulowych i paprykowwych i oba swietne - troche w smaku takie prazynkowe ale calosciowo bardzo smaczne

Opublikowano

no sunbites sa pyszne, chipsy tez sprobuje. w koncu ich twarza jest malgosia socha, którą bym tarmosił bez skrupułów

Opublikowano

długo szukałeś tego zdjęcia? ja ci zaraz mogę wrzucić 50 innych, na których wygląda zaje.biscie.

Opublikowano

Odpuść Yano, w pracy mu się nudzi przecież i pewnie znowu czeka na pizze z Dominiuma

Opublikowano

O północy mu się nudzi w pracy? On ma chyba do tego stopnia nudne życie, że nudzi mu sie zawsze i wszędzie.

Opublikowano

A, nie zauważyłem o której to napisał, wybacz. Yano nie ma nudnego życia, przecież testuje ciągle nowe fastfoody, chipsy itd. itp... 

Opublikowano

długo szukałeś tego zdjęcia? ja ci zaraz mogę wrzucić 50 innych, na których wygląda zaje.biscie.

szukałem ok 6 sekund, sory, poprostu nigdy jej nie lubiłem

Opublikowano

a jakakolwiek kobiete lubiłeś?

pewnie to jest twoj typ: (wrzucam w spoiler, bo to klub smakosza i niektorzy userzy mogą jeść)

weronika_grycan_dba_o_urode_640x0_rozmia

Opublikowano

Najlepsze jest to, ze jakby miala ze 100 kg mniej to moglaby byc niezla dupa z twarzy.

Opublikowano

Nigdy się tego nie dowiemy.

Opublikowano

jakby ktoś jej obciął nogi, to by miała 100kg mniej, jednak nadal nie widzę w niej potencjału, sorry

Opublikowano

Moze go skrywa pod wieloma warstwami jak cebula. Pierwsza laska kumpla w wieku 18 lat byla niezla bambaryła, a jak po 10 latach znalazl z ciekawosci jej profil na fejsie oraz stronie agencji modelek to ojaj3bie <fappity>

Nie oceniaj ksiazki po tluszczu.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Wczoraj zeżarłem do nowego Killinga Lewiatan Chipsy Mega falliste Piekielny Pomidor i napiszę tyle - GOTY.