Opublikowano 9 września 201410 l właśnie dlatego pytałem, bo zwykłe "duszki" to jedne z moich ulubionych chipsów/chrupek, próbowałem serowe i były gorsze niż zwykłe (mimo że lubie serowe rzeczy), dlatego pewnie pizzowe też będą mi mniej smoakować niż zwykłe
Opublikowano 10 września 201410 l Właśnie zakupiłem te duszki pizzowe i wieczorem test przy okazji nowego Sons Of Anarchy.
Opublikowano 10 września 201410 l Król, nie dam rady zjeść na raz tej dużej paczki z biedronki. koszt 5zł smak dzieciństwa.
Opublikowano 16 września 201410 l jako ze wczoraj zrobilem nogi na silce az mi spodnie trzeszcza to dzisiaj w nagrode kupilem sobie te przysnacki do ligi mistrzow. no ale niestety czipsy nie doczekaly do meczu. wybralem smak szynka wiejska, byly jeszcze boczek, rozmaryn i czosnek. przyznam ze dobre, chociaz troche podobne do chyba top czipsow z biedronki. ale i tak paka poszla na raz i zaczaje sie jeszcze na czosnek albo rozmaryn (ten boczek czy bekon to podejrzewam takie jak wedzonka wiejskie ziemniaczki).
Opublikowano 17 września 201410 l Dla mnie od momentu pojawienia sie na rynku (czyli juz kilka lat) niekwestionowany mistrz to Crunchipsowe żeberka. Urywaja ryj, miażdża jaja. A tuż za nimi jeszcze całkiem nowe LAYS BBQ. Smak nieco inny, ale mocne drugie miejsce. 3 miejscówa - klasyka - solone LAYSY.
Opublikowano 17 września 201410 l A czy jest aktualnie coś na rynku co by przypominało te chipsy? : albo bardziej te http://static1.money.pl/i/msp/znaki_towarowe/197/371987 Edytowane 17 września 201410 l przez Harbuz
Opublikowano 17 września 201410 l Jak dla mnie to tak samo smakują jak te kupowane w podstawówce w sklepiku szkolnym, GOTY
Opublikowano 17 września 201410 l Autor Dokładnie, smak mr snacków się nie zmienił od lat, podobnie tych orzechowych, które uwielbiam. Tylko potem trudno oczyścić tę papkę z mordy.
Opublikowano 24 września 201410 l w czasie warna jadłem 2 nowe rzeczy 1 duszki pizzowe - całkiem dobre, lekki posmak dzieciństwa, ale mimo wszystko wole zwykłe klasyczne 2 przysnacki czosnkowe niedawno ktoś sie podniecały przysnackami o smaku rozmarynu i rzeczywiście były całkiem fajne, ciekawy smak ale dla mnie jednak bez szału ale za to czosnkowe to było wielkie pozytywne zaskoczenie. jadłem już kilka rodzajów chipsów czosnkowych i zwykle ich smak był dosyć słaby i ostro zalatywał chemią. ale tutaj bało naprawde bardzo dobrze. już sam zapach jest bardzo przyjemny, kojarzył mi sie z zapachem pieczeni mocno doprawionej czosnkiem, w smaku też bardzo dobre, naprawde przyjemny i zrównoważony, nie jedzie chemią i nie ma żadnego dziwnego posmaku, tylko właśnie czosnkowy w najlepszej formie (bo w sumie sam czosnek potrafi różnie smakować - tutaj była ta dobra wersja) nie powiedział bym że to najlepsze chipsy jakie jadłem ale napewno jedne z lepszych jeśli chodzi o odwzorowanie smaku podanego na opakowaniu (gdzie najczęściej smak np pizzy, kiełbasy, itp kompletnie nie ma nic wspolnego z realnymi potrawami których smak ma imitować) mam jeszcze drugą nowość przysnackow który pewnie dziś wypróbuje - bekon (chipsy a nie prażynki), jeśli będzie równie dobry jak czosnkowe to mogą naprawde być pyszne chipsy skoro mowie o przysnackach to jeszcze dodam 2 rzeczy z tej marki: chrupki serowe - bez szału, wg mnie znacznie gorsze nich cheetosy serowe chrupki o smaku grzybów - słabe, mdłe i bez wyrazu, znacznie znacznie gorsze niż chrunchipsy borowikowe (które swoją drogą są u mnie na 2 miejscu jeśli chodzi o odwzorowanie smaku, właśnie zostały pobite przez te czosnkowe, ale nadal są fajne) strona przysnackow - niestety nie ma na niej wszystkich produktów http://www.przysnacki.pl/chipsy Edytowane 24 września 201410 l przez Yano
Opublikowano 24 września 201410 l Snaki przez ostanie 15 lat bardzo się zmieniły.Teraz dają o połowę mniej przypraw ;/
Opublikowano 24 września 201410 l W żadnym sklepie nie widziałem jeszcze tych przysnacków, gdzie je idzie dostać?
Opublikowano 24 września 201410 l W prawie każdym sklepie u mnie są, polomarket, osiedlowy pod domem.
Opublikowano 24 września 201410 l dobra sprawdziłem przysnacki o smaku wędzonego boczku, ale w porównaiu z czosnkowymi to spory zawód nie to że niedobre ale poprostu smakują bardzo podobnie do wszystkich innych chipsów o smaku mięsnym (czy to szynka, czy żeberka, czy inne bekony) - czyli nie smakują kompletnie jak mięso pokazane na obrazku tylko jak typowy pseudo mięsny chips. zawiodłem się po tym jak okazało się że czosnkowe tak wiernie i korzystnie oddają smak czosnku. tutaj kompletnie nie czułem boczku mimo wszystko złe nie były. poprostu nie smakowały jak boczek
Opublikowano 28 września 201410 l Lays z pieca paprykowe. Genialna konsystencja chipsa i ten smak. Czuję ziemniaka, tłuszczu serio nie wyłapuje i posmak papryki fajny. Ostatnio moje ulubione.
Opublikowano 7 października 201410 l W biedrze są lays prosto z pieca po 3,89 za 200g - dobra cena. kupilem zielona cebulke-(pipi) obesrane strasznie slabo przyprawione juz lepiej bylo wziac grubo krojone top chipsy o tym smaku
Opublikowano 8 października 201410 l Ja naprawdę nie jestem wybredny co do chipsów, ale ostrzegam wszystkich przed tą paką chipsów cebulowych z Tesco za 3.79. Chipsów jest dużo, praktycznie paka jest wypchana do pełna, ale są obrzydliwe, praktycznie słodkie, pod koniec myślałem że się wyrzygam i pierwszy raz nie zjadłem całych chipsów. Nie jestem wybredny ale to co mi zaserwowali jest nie do zjedzenia dla cywilizowanego człowieka.
Opublikowano 8 października 201410 l Te tescowe chipsy to najgorsze co może być. Jedynie od biedy te solone są zjadliwe.
Opublikowano 8 października 201410 l Tesco solone tez ok. Ale ja mam slabosc do solonych firmy noname
Opublikowano 8 października 201410 l Solone Topy z biedry ok ale dla mnie jedyny faworyt to lidlowskie: