Gość _Be_ Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Teraz weszły też jakieś krakersy Lays, ale nie jadłem. Chrzanowe są ok jak ktoś lubi... chrzan. O to zaje.bongo Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Widziałem, że pare postów wcześniej została zakwestionowana za(pipi)istość chrunczipsowych żeberek - potwierdzam, po raz kolejny, nie ma lepszych czipsów. Pyszny słodki smak, który z niczym się nie równa. Aczkolwiek, nie. Dzielą pierwszą pozycje z Pringelsami, oczywiście BBQ. Zupełnie inne, ale też kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 pojawiły sie nowe cheetosy http://www.cheetos.pl/promocja-potwory.php jak narazie kupiłem czosnkowe wampiry bo tylko takie były w sklepie, ale dziś postaram sie kupić pozostale smaki które mogą być znacznie lepsze (jeśli chodzi o moje preferencje) chrupki są dosyć odmienne od zwykłych cheetosów, znacznie bardziej przypominają prażynki albo monster munch. czosnkowy smak jest niezły ale znacznie baredziej mnie kusi solony (kopia duszków?) i serowy (lubie wszystko co serowe) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Crunchips fromage nowy krul, delikatny smak, który nie męczy nawet pod koniec dużej paczki. Chyba pierwszy raz kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 One smakują prawie identycznie jak stare Lays Fromage. Bo teraz te lays sa niejadalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Jadłem te nowe Cheetosy serowe. Bardziej chrupiące od starych, smak też bardziej wyraźny. Oczywiście, też yebią skarpetami wyciągniętymi z trepa w połowie pielgrzymki do Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 Oczywiście, też yebią skarpetami wyciągniętymi z trepa w połowie pielgrzymki do Częstochowy. No to dobrze, uwielbiam je, na drugim miejscu ketchupowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 8 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2015 mi każde cheetosy bez wyjątku smakują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 Nowe króle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 Dobrze po takim czipsie i maczanym w dipie musi masa tłuszczowa iść jak marzenie. Ale i tak spróbuje jak tylko znajdę. Jaki dip polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 ile golda i w jakich sklepach są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 (edytowane) Jem sobie właśnie te fromage, całkiem spoko: grube i niepołamane.W żabce wczoraj było promo - 4zł za dwie paki. Edytowane 15 lutego 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 Nowe króle. jadłem, ten smak akurat słaby jakieś inne lepsze jadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 W Żabce zakupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 A żabka to jest to samo co fresh market? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 jak dla mnie zbyt mało intensywny smak samego chipsa, z dipem owszem są ok, ale szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 Dla mnie najlepsze twistosy to te Ale te bekonowe muszę i tak sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 Fromage za to są beznadziejne, smakują nadpsutym twarożkiem wiejskim : | Dobrze, że nachosy Chio chilli con carne miałem na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 A znaleźliście te Taco co wróciły od Chio? Czy kłamali i same nachos są? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Najlepsze chipsy są w Anglii - OCTOWE. Przez kilka dni można było je dorwać w Lidlu. Pychotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Ty faktycznie jestes w ciazy. Najgorsze go.wno to wlasnie dokladnie te co wymienilas - octowe z lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 Ale ja je uwielbiałam zanim byłam w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 Przeciez taniej by wyszlo kupic pol litra octu i sobie dziabnac kielona po sniadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 No te w Lidlu nie smakują tak dobrze jak te, które kupowaliśmy w Anglii. Ale i tak chyba najlepsze. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 18 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2015 Nowe króle. jadłem, ten smak akurat słaby jakieś inne lepsze jadłem. Oszukane w chu/j, na obrazku piękne, wielkie, symetryczne stożki, a naprawdę przydepnięte wypierdki z otworem w najlepszym przypadku tak o połowę mniejszym. W sumie jak komuś jest jeszcze maczanie w sosie do szczęścia potrzebne to i tak się nadadzą, bo jak na chrupki są wyjątkowe twarde i zwarte. W smaku ot, zwyczajne bekony jakich wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi