Gość Beka Wnusiu Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 top chips twist-pomidory w ziołach-bardzo spoko, jutro jeszcze skoczę po śmietanę z cebulą. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 kupiłem dziś kilka nowych smaków chipsów te nowe cheetosy potwory - solone i serowe chrunchipsy ser + ostra papryka i coś tam jeszcze narazie spróbowałem cheetosy potwory solone tak jak przewidywałem bardzo podobne do duszków, nawet kształt mają podobny, i smak też czyli są całkiem spoko, dobra alternatywa dla duszków jak otworze inne to zdam relacje Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 dobra jadłem tez te cheetosy serowe-potwory w smaku podobne do zwyklych serowych cheetosów, tylko troszke bardziej chrupiące inny kształ z tych 3 nowych smaków to solone najlepsze bo przypominają duszki Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 mialybyc do meczu, turbowypasy Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 top chips twist-pomidory w ziołach-bardzo spoko, jutro jeszcze skoczę po śmietanę z cebulą. zaj,ebiste, smak jest w miarę delikatny i nie męczy pod koniec paczki Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Czipsy? Tylko Tasty z Biedry. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 lutego 2015 Opublikowano 27 lutego 2015 Jadlem wczoraj chrunchipsy o smaku ostrej papryki i sera. Jak większość mogą byc ale bez szalu raczej ich nie bede kupował ale zle nie byly. za to te cheetosy potwort solone serio calkiem dobre. Musza byc dobre bo dosyc mocno przypominaja duszki Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 ostrzegam przed TOP CHIPSAMI z biedry o smaku amerykańskiego BBQ. Są paskudne w chvj. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Ja kupiłem wczoraj taki wynalazek: Spodziewałem się czegoś, co mnie pozytywnie zaskoczy, w końcu to duszki. Niestety srogo się zawiodłem, bo nie byłem w stanie zjeść więcej niż pięć sztuk. Kilkanaście osób u mnie w pracy próbowało i wszyscy sie krzywili jak spróbowali. Smakuje to jakoś pomarańczowo-rzygowo, z dziwnym posmakiem czegoś "musującego". Nie da się nawet tego smaku opisać, ale jest po prostu chujowy. Odradzam, naprawdę. Chyba, że ktoś i tak musi zabić ciekawość. Jednak i tak lepszym uczynkiem będzie wyjebanie tych 3 złotych do hasioka. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 ja lubie próbować nowości ale smak coli w chrupkach brzmi naprawde obrzydliwie i nie połaszę się na cos takigo 2 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Yano kup i nagraj filmik jak je jesz. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 jadł już ktoś krakersy lay's? dzisiaj mnie kusiło żeby wziąć o smaku chilli, ale jednak wybrałem chipsy i nie wiem czy dobrze zrobiłem Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 jadł już ktoś krakersy lay's? dzisiaj mnie kusiło żeby wziąć o smaku chilli, ale jednak wybrałem chipsy i nie wiem czy dobrze zrobiłem jadłem chilli, nawet niezłe, smakowo niemal idnetyczne jak chipsy tylko z inną bazą, mniej tłuste są, ale drugi raz już bym raczej nie wziął Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 ja lubie próbować nowości ale smak coli w chrupkach brzmi naprawde obrzydliwie i nie połaszę się na cos takigo pamiętam były też w latach 90' jogurty o smaku gumy balonowej i coca coli Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 jadł już ktoś krakersy lay's? dzisiaj mnie kusiło żeby wziąć o smaku chilli, ale jednak wybrałem chipsy i nie wiem czy dobrze zrobiłem Jadłem oba smaki, jak dla mnie wypas. Wg. mnie więcej przypraw mają niż chipsy o takich samych smakach, bardziej intensywne są. No i wiadomo - to nie chipsy, tylko krakersy, więc inaczej smakują. W każdym razie polecam spróbować. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 jadł już ktoś krakersy lay's? dzisiaj mnie kusiło żeby wziąć o smaku chilli, ale jednak wybrałem chipsy i nie wiem czy dobrze zrobiłem Chrzanowe zaje.biste Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 To coś podobnego do Sunbites, czy całkiem coś innego? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 No Sunbites nazywane są chipsami, ale też bliżej im do krakersów. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 No to bliżej temu do sunbitesów niż do krakersów takich jak lajkonik, ale też nie są to jak czipsy w takim razie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Niezłe te krakery Lay's, ostre chilli. Smak taki jak w chipsach tylko mocniejszy. Zayebiste są. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 marca 2015 Opublikowano 6 marca 2015 Jem na noc Lays z pieca paprykowe. Uwielbiam je chrupać. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 jadłem te krakersy o smaku papryki, rzeczerze mowiac chujowe, mają jakiś dziwny posmak, jakby mydło czy coś. krakersami też bym ich nie nazwał. małe kwadratowe badziewia wole zwykle krakersy Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 marca 2015 Opublikowano 10 marca 2015 Te z biedy krakersy są ok. Paprykowe albo z sezamem. Taniocha i pełno ich w paczce. Dobre do zapchania pod sam korek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi