Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatni raz zamiast wziac cos pewnego testuje nowosci, top chips hutney-smakują jak niemyta kutanga 1/10

Nie wiem jak smakuje niemyta kutanga, ale są okropne w chuj. Kwaśne i nie do wytrzymania.

Opublikowano

wujek poczytaj trochę temat, bo już było wiele razy tu pisane o tych krakersach :) tak ode mnie na szybko - obie opcje dosyc spoko, choc o wiele mocniej przyprawione niz chipsy w tych samych smakach, dlatego moga ci rozje.bac kubki smakowe

Opublikowano

jadłem kolejny smak tych chipsów "z żaru" - żeberka. smakują jak nie-wiadomo-co, nie doszukałem sie smaku żeberek w nich

da sie jeść ale smak dosyć nieokreślony

Opublikowano

ja wczoraj probowalem nowego chipsletten, slodkie tajskie chilli. nie podeszlo mi, moze to dlatego, ze ogolnie nie przepadam za tymi chipsami, wszystkie smakuja jakos podobnie, bo to ta sama masa ziemniaczana i przyprawy nie daja sobie z nia rady. zreszta te tajskie chilli nie mialo za bardzo tego smaku, ciezko go okreslic. nie polecam.

ale za to polecam pyszne nachoski od chio. nimi sie jaram i raz na jakis czas chetnie wpier.dole paczke, bo sa po prostu genialne.

f-chio-chips-nachos-ser-maasdamer-190g.j

dokladnie te. :wub:

Opublikowano

bbq smaczne, ale szału nie robią. Zjadłem wczoraj trochę pringlesów cebulowych (bo innych akurat na półce nie było) i się zawiodłem. Dosyć wyczuwalny smak, ale jak na pringlesy mogło być dużo lepiej. Vinegret nadal moim zdaniem najlepsze chipsy na rynku.