Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Najlepsze czipsy na rynku: Można zamknąć temat. kiedyś o nich pisałem, rzeczywiście bardzo dobre, o wyrazistym i konkretnym smaku
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Masz na myśli Przysnacki? Piszę o konkretnym smaku, który miażdży wszystkie te sucharowe pringelsy czy inne topczipsy z biedy. Czosnek > wszystko.
Opublikowano 7 sierpnia 20159 l Mam na mysli konkretnie te czosnkowe. Większość chipsow smakuje jak niewiadomo co a te czosnkowe świetnie oddaja smak czosnku
Opublikowano 9 sierpnia 20159 l ja kupowalem w leclercu inne smaki tej firmy nie są takie dobre. ale ten czosnkowy naprawde fajny
Opublikowano 9 sierpnia 20159 l Masz na myśli Przysnacki? Piszę o konkretnym smaku, który miażdży wszystkie te sucharowe pringelsy czy inne topczipsy z biedy. Czosnek > wszystko. Rzuciłeś wyzwanie najlepszym chipsom, aż sprawdzę te czosnkowe przysnacki.
Opublikowano 9 sierpnia 20159 l jadlem dzis te chipsy octowo-solone z biedronki. nigdy wczesniej nie mialem stycznosci z octowymi, dlatego nie wiedzialem, czego sie spodziewac. okazaly sie byc bardzo kwasne, pierwsze wrazenie to absolutny szok, a potem sie czlowiek przyzwyczaja i chipsy wchodza. 4zl za 125g chipsow z biedronki to duzy koszt, ale sprobowac raz warto. dalbym 7/10
Opublikowano 9 sierpnia 20159 l Co do czosnkowych - sa w Kauflandzie. Co do octowo-solonych - szkoda, ze Figiel nie napisal tego wczoraj bo dzis kupilem aby sie przekonac czy sa tak samo kwasnie i wykrecajace jape jak wersje z lidla. I chyba sa. No i te 4zl za 125g
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l te z biedronki octowe z solą smakują podobnie do pringlesów octowych?
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Octowo-solone z biedry. Smakiem jestem zaskoczony. Jedyne octy jakie jadlem wczesniej to lidlowskie a propos tygodnia brytyjskiego i tego nie dalo sie jesc. Sam ocet. Tutaj jest jakies 10% tego i milo sie ten smak rozklada na jezyku. Osobna kwestia to chrupkosc. Chipsy sa twarde (jak na niekarbowane) i moze wynikac to z tego, ze (jak informuja z kazdej str. opakowania) byly "smazone na zloto". Dla mnie jednak bardziej wyglada na to, ze albo do paczki trafily odrzuty z sortowni albo sa to niesprzedane, wyschniete zwykle chipsy solone, ktore wrocily do producenta a ten je wymieszal z przyprwa octowa, przepakowal do nowych paczek i sprzedaje frajerom po 4zl za 125g. Takich cen to chyba nawet Laysy nie maja. Dla sprobowania mozna ale na rynku jest wiele smaczniejszych chipsow.
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Siostra z chin przywiozła mi takie na spróbowanie, nawet mogą być. Smakują jak tzatziki
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Ten smak jest bardzo dobry,czesto kupuje u siebie A z reszty ulubionych czipsow to pringlesy i doritosy
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Jaka bzdura Ale zuch chłopaków, czy jak to tam leciało, nic nie przebije.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Dzisiaj w osiedlowym sklepie niedaleko pracy znalazłem (nie widziałem takich jeszcze): Były jeszcze bekonowe ale nie przepadam. Będą na wieczór na MI:RN
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l EDYCJA LIMITOWANA!!11 Nie otwieraj, za kilka lat zarobisz fortunę na sprzedaży!11
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Siostra z chin przywiozła mi takie na spróbowanie, nawet mogą być. Smakują jak tzatziki Nie chcę cię dołować, ale nie trzeba jechać do Chin po ogórka Swoją drogą całkiem fajne
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l No, to czuję się oszukany :| Ale przynajmniej na tym moim opakowaniu były chińskie krzaczki