Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się, no i curry też dobre, ale jak pisałem, tzreba sobie po nich  jednak puscic bełcika.

Od biedy jeszcze grillowane warzywa z biedronki albo pringlesy par/bbq.

Druga kategoria to przezayebiste nachosy BBQ z lidla i wszystkie nachosy BBQ z PiP.

Opublikowano

A to curry z pieca to nie była limitka ? Bo pojawiły się, były przez pewien czas, ale jakoś nie zdążyłem spróbować, a od dłuższego czasu z tego wariantu widzę tylko paprykę, zioła i solone.

Opublikowano

Właśnie kończę solone z pieca - niby żadnej rewelacji, ale jednak dają radę. Z jakiś tydzień temu opierdzieliłem diabelski chedar, ale jadłem to przez kilka dni. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś był w stanie wtrząsnąć całą paczkę za jednym razem. Zdecydowanie najostrzejsze chipsy, jakie jadłem.

Opublikowano

A to curry z pieca to nie była limitka ? Bo pojawiły się, były przez pewien czas, ale jakoś nie zdążyłem spróbować, a od dłuższego czasu z tego wariantu widzę tylko paprykę, zioła i solone.

Niby limitka, ale w Kauflandzie tego ciągle od zaje.bania.

Opublikowano

Tylko Laysy Ostre Chilli, w tej edycji co nakazują popijać piwem żeby najbardziej smakowały. Idealna ostrość, pikantne, ale po chwili ostrość znika i zamienia się w smakowity paprykowy smak :) 

Poza nimi - zwykłe solone Laysy albo Ziemniaczki, chociaż po akcji SPAM Wiejskich Ziemniaczków nawet nie biorę tego do ręki :D 

Opublikowano

Ja już mam jedną paczkę kupioną, leżą i czekają na jutrzejszą kolację :obama:

Ostatnio próbowałem Pop Cool Chips w smakach fromage i papryki, zayebiste tylko trzeba porządnie wstrząsną paczką, bo dużo przyprawy potrafi zostać na dnie paczki.

Opublikowano

Uzależniam się powoli od Zębolców i Łapaków. Jedne serowe, drugie pomidorowe, dobre to jest i wchodzi bez opamiętania.

od ponad 20 lat smak sie nie zmienil, uwielbiam jeszcze orzechowe oczaki
  • Plusik 1
Opublikowano

Lays pikantna salsa - pikantna tylko z nazwy, w dodatku sam smak jakiś dziwny maślano-owocowy (?) coś jakby cytrusy albo mango. Bez ładu i składu. Szkoda się tuczyć taką mizerią.

Opublikowano

big_pikpap.jpg

rozyebaly mnie te lejsy, smak identyczny ja te zwykle c,hujowe paprttkowe w czerwonej paczce tylko ino jakby odrobine dali ostrej papryki ale zenada. i w ogole nie sa pikantne no zawiodlem sie