Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz ostre to bierz Strongi i tyle. Ja się przymierzam, żeby zamówić sobie w necie jakieś fajne ostre chipsy. Chciałbym te Takie's fuego, ale na allegro nie ma, a na ebay czy amazonie nigdy jeszcze nie kupowałem. Ale są takie o smaku habanero i jadłem kiedyś podobne w Tesco jak importowane towary były i była moc. Tylko to kosztowny interes by był zapewne. Czemu nie ma na rynku naprawdę ostrych chipsów :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

przysnacki-chipsy-o-smaku-rozmaryn-135-g

Polletzam. Co prawda rozmarynem bardziej pachną niż smakują, a w składzie jest też cebula w proszku, która właściwie jest tu bazą, ale jednak jest ten ziołowy twist wyczuwalny.

Opublikowano

Tylko Hot & Spicy

Nic innego z chipsów nie smakuje mi teraz przez Hot & Spicy   :(

Opublikowano

W żabce tanie pringlesy, chyba coś około 6 zł za dużą paczkę. Wziąłem oryginalne solone i weszły całe na raz, chociaż zawsze jem duże chipsy na dwa razy. Polecam bardzo!

Pringelsy to nie czipsy!1111

Opublikowano

oo, te przysnacki są ogólnie zaje'biste, rozmaryn wczoraj jadłem i 9/11

jak dla mnie przysnacki -

czosnkowe - bardzo dobre, wręcz świetne

rozmaryn - ok, może być (mimo że mocno propsuje rozmaryn ogolnie)

bekon - meh, dosyć nieokreślony smak, bez szału

przyznam że bo wielkim pozytywnym zaskoczeniu przysnackami czosnkowymi kupiłem rozmaryn i bekon i te 2 ostatnie smaki były jedynie średnie

Opublikowano

pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...

szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• Plusik 1
  • Minusik 6
Opublikowano

pieczone żeberka to w cholerę specyficzne chipsy i mało komu kogo znam odpowiadają. ten słodki posmak da się zdzierżyć na początku ale jak chcę zjeść całą paczkę to nie daję rady.

Opublikowano

Ostatnio jadłem Maczugi keczupowe 80g. Po niecałej połowie paczki czułem chemię w gębie, to nie to samo, co kiedyś.

Wczoraj w Kauflandzie kupiłem trzy paczki Lays'ów 150g 2.29 za jedną paczkę. Na razie zjadłem tylko karbowane cebulowe, jak dla mnie niezłe.

Opublikowano

DSCF4229.jpg

Moj prog pikantnosci czyli pali jape ale lyk piwa/coli zmywa wszystko idealnie. I nawet dupa nie piekla na drugi dzien. Polecam, 3,50 w zabce po promocji.