Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uwielbiam ten sos, więc chipsy właśnie stały się punktem obowiązkowym do testowania.

ontopic : te chipsy z batata, które są w tym tygodniu w lidlu - cudowne.

kupiliśmy wczoraj te crunchipsy i raczej takie sobie :( ale potwierdzam, że batatowe cudowne

Opublikowano

Ostatnio jadłem Maczugi keczupowe 80g. Po niecałej połowie paczki czułem chemię w gębie, to nie to samo, co kiedyś.

Ostatnio jak jadłeś byłeś pewnie sporo młodszy więc smak chemii ci nie przeszkadzał bo twoje kubki smakowe nie były takie jak teraz.

Opublikowano

u was też w sklepie zwykłe crunchipsy 150 g po 3-4 zł, a szakalaka 150 g po 6,49? Chciałem kupić ale to gruba przesada, taka cena za marne 150g.

Opublikowano

Moj prog pikantnosci czyli pali jape ale lyk piwa/coli zmywa wszystko idealnie. I nawet dupa nie piekla na drugi dzien. Polecam, 3,50 w zabce po promocji.

Słabe, jak już Lucek pisał. Spodziewałam się smaku podobnego do lidlowych prażynek krewetkowych sweet chilli (z tygodnia azjatyckiego). to było coś :wub:

Opublikowano

Slabe w sensie ze za malo pikantne? Bo ja pisalem tylko o tym aspekcie tych chipsow. Smak to nie wiem jaki one maja nawet. Pikantny?

Opublikowano

Nabyłem na imprezke pare pak tych Lays Scoops, no i kurde- nie zrobiły furory. Dla mnie średniak, nie będziecie po tym rzygali, ale to nie bedzie też namietna miłośc i zauroczenie. 

Opublikowano

DSCF4229.jpg

Moj prog pikantnosci czyli pali jape ale lyk piwa/coli zmywa wszystko idealnie. I nawet dupa nie piekla na drugi dzien. Polecam, 3,50 w zabce po promocji.

Właśnie kupiłem te chipsy, GOTY :banderas: nie za ostre, nie zbyt słabe, idealne właśnie pod piwko/cole

Opublikowano

Te Thai Sweet Chili nawet smaczne, aczkolwiek dla ludzi lubiących coś ostrego to szału nie ma. Scoopsy polecam te pomidorowe, papryka słabsza według mnie. No i te przyprawy z jogurtem takie sobie :( lepiej smakuje z jakimś swoim ulubionym dipem.

Opublikowano

Yakubu nie bierz ich. One nie sa mocne. Ja wytrzymyje ledwo z nimi pod warunkiem ze mam czym zapic, ale ja mam bardzo niska tolerancje na ostre. Jak Widget napisal, ze szalu nie ma to juz wiedzialem ze one sa light bo dla niego diabelski czedar tez jest light.

• Plusik 2
Opublikowano

Lays Scoops są bessęsu. Ziółka dołączone w paczce po wymieszaniu z jogurtem są tak nijakie i neutralne, że zupełnie giną w połączeniu w z dość intensywnym smakiem samej czipsochrupki.