Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Adbuster kiedyś zrobił "konfrontację": dał ludziom czipsy i mieli zgadnąć, czy jedzą Laysy, czy Top Chipsy. Z RedBullem wyszło podobnie, ludzie nie czuli różnicy w smaku, między tym, a Tigerem.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 342,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

ta nowość od Lays pikantne skrzydełka, bardzo słabe. Niby czuć pikantność, ale po prostu w smaku są nijakie. Czedarów nic nie pobije.

żeberka w sosie musztardowym, po otworzeniu paczki to zapach jakby się słoik z musztardą otworzyło, ale smak nie jest już tak intensywny. Trzeba kilka chipsów naraz wsadzić do japy aby coś poczuć. Można pochrupać. 

Opublikowano

Maksymalna skala ostrości w tych laysach kurakowych to jakaś kpina. To jest jakaś połowa mocy wasabi w najlepszym razie

Opublikowano

to są zjadliwe na poziomie tych paprykowych ostrych?

Opublikowano

tak, podobna ostrość  do zwykłych strongów paprykowych.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Ktoś testował na sobie?

Crunchips_X_cut_Crunchips_X_cut_Street_K

Ciekawią mnie nuty smakowe patyka. 

Opublikowano

uważam że sweet chili edycja limitowana crunchipsów czerwonych to jedne z lepszych chipsów

Opublikowano

gdzie wy macie te laysy nowe? no żeby w piotrze i pawle nie było ehh.

Opublikowano

A jakie najostrzejsze chipsy polecacie? Jakies z chili czy wasabi? Ostatnio mam chrapkę na ostre żarcie.

Opublikowano

te inferno z crusticroc co w lidlu były dalej sprzedają? ostre byly dosyć

Opublikowano

A jakie najostrzejsze chipsy polecacie? Jakies z chili czy wasabi? Ostatnio mam chrapkę na ostre żarcie.

i-sandra-harissa-pasta-z-ostrych-paprycz

polecam rozrobić dużą łychę tego z keczupem i maczać bekonowe przysnacki :banderas:

Opublikowano

te inferno z crusticroc co w lidlu były dalej sprzedają? ostre byly dosyć

Już ich z rok nie widziałem :(

Opublikowano

Ktoś testował na sobie?

Crunchips_X_cut_Crunchips_X_cut_Street_K

Ciekawią mnie nuty smakowe patyka. 

nie jedz tego.

co do ostrych chipsów to obecnie chyba takich nie ma.

Opublikowano

ja ostatnio kupiłem sobie nachosy chilli od chio, o takie

chio-nachos-chili-con-carne-190g.jpg

ja pier'dole xd Ani to smaku, ani ostrości, jakbym jadł gruz, nie polecam

Opublikowano

no te chio czarne to ładne opakowania mają, nic poza tym.

Opublikowano

serowe dobre

Opublikowano

Jo tyż serowe nachosy Chio propsuję, jest nas dwóch.

Opublikowano

ale z serowych najlepsze pringlesy

Opublikowano

ubolewam nad tym że brakuje w Polsce fajnych smaków pringlesów, np. bbq, ale nie te bardzo ostre. A tak jedyne jakie mi  smakują to paprykowe.

Opublikowano

ale z serowych najlepsze pringlesy

Opublikowano

Koleżanka siedzi w Holandii i zachwala Pringelsy octowe. Ale pewnie dla tego, że w Polsce takich nie ma :)
czy są?