D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 3 marca 2017 Opublikowano 3 marca 2017 skuszę się dziś na te z prawej według wskaźnika powinny być ostrzejsze. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 5 marca 2017 Opublikowano 5 marca 2017 te pepperoni to typowy kiełbasiany smak innych chipsów tylko trochę ostrzejsze. Pieprzowych nigdy nie jadłem i z tej dwójki są dla mnie lepsze. Ogólnie oba smaki nie są ostre chyba, że zlizujemy przyprawę z każdego chipsa to wtedy można coś poczuć. Żadnych nie ponowie. dziś w biedronce widziałem dwa nowe limitowane smaki. Pikantne papryczki i żeberka barbecue. Oczywiście wielkie paki, dali by te małe do przetestowania, a tak to co wyrzucisz? no nie wyrzucisz. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 kurde narobiliście mi smaka na chipsy te crunchipsy hotwings mogą być spoko https://www.lorenz-snackworld.pl/marki-i-produkty/crunchips#mc-hot-wings niedawno były laysy o tym samym smaku i były naprawde niezłe (smakowały podobnie do panierki z kfc) Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 dziś w biedronce widziałem dwa nowe limitowane smaki. Pikantne papryczki (...) Kupiłem i nie są pikantne. Paprykowe czipsy, porównywalne w smaku do paprykowych Lay's MAXX, tylko że cienkie. Nic specjalnego. Do żeberkowych/kiełbasowych/gyrosowych się nie zbliżam bez względu na markę. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 12 marca 2017 Autor Opublikowano 12 marca 2017 Kupiłem pringlesy hot&spicy i nie polecam. Prawie wcale nie były pikantne, takie bez wyrazu. Chyba oryginals najlepsze. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Zwykle paprykowe top chipsy z biedry - tfu :[ Koniec z chipsami do czerwca przynajmniej, zniechęciłem się totalnie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 złamałem się, bo zobaczyłem te laysy strongi pikantne pepperoni. bardzo ok. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 marca 2017 Opublikowano 21 marca 2017 Słaba psycha, uzależnienie od chipsów. No nie wiem, co tak słabo... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 dobra zbiorcza krótka recka 3 smaki chrunczipsów które ostatno weszły bekon - całkiem spoko, chociaż raczej nie smakują jak bekon, ale są ok chilli - zaskoczyło mnie że mają posmak ostrych papryczek, zwykle tego chipsy mają jakiś całkowicie randomowy smak + ostrość. tutaj można wyczuć papryczki no i oczywiście jakąś ostrośc, nawet ok hot wings - na paczce są kurczaki niczym z kfc, ale w smaku smakują bardziej jak lays kurczak w ziołach, jakiś czas temu były innej firmy chipsy które serio smakowały jak kfc, i na to liczyłem tutaj, ale jednak nie, poprostu kurczak z przyprawami, może być ale bez szału z innej beczki chipsy z lidla o smaku szaszłyka - jak szaszłyk to nie smaują ale całkiem przyjemne, wyrazisty smak, są spoko wiem że wszystkie 4 opsiałem jako "całkiem ok" ale trudno mi ocenic chipsy inaczej, dla ułatwienia podam jaką mniejwiecej mam skale oceniania - obrzydliwe , wywalam przez okno po 2 chipsach (takie były np chipsy musztardowe albo piwne) - całkiem ok, ale nie odpowiadają temu co mają na opakowaniu (większość) - naprawde spoko i smakują tak jak piszą (kilka razy sie trafiło coś takiego) ta skala dotyczy nowych dziwnych smaków, a nie typowych jak solone czy paprykowe bo każdy wie jak to smakuje Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 chipsy z lidla o smaku szaszłyka - jak szaszłyk to nie smaują ale całkiem przyjemne, wyrazisty smak, są spoko a paprykowe smakują jak papryka? Albo cebulowe jak cebula? Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 W ogóle jestem ciekaw jak smakuje szaszłyk. Jaki to jest smak? Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 A ja słyszałem, że w tle jest smak szpikulca do szaszłyka. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 28 marca 2017 Opublikowano 28 marca 2017 Pojechałem przed chwilą do tesco po artykuły pierwszej potrzeby: pianke do golenia i 0.7 stocka no i oczywiście musiałem przypadkowo przejść przez stoisko z chipsami gdzie stały całe kartony cholernych pringlesow. Nie wiem co w nich jest, ale jak gdzies je zauwaze to zawsze wezme jedna paczke ;/ chyba je heroina psikaja Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Te szaszłykowe słone jak solniczka. Pewnie przez te wszystkie wzmacniacze smaku którymi te czipsy z lidla są mocno nasączone. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Pojechałem przed chwilą do tesco po artykuły pierwszej potrzeby: pianke do golenia i 0.7 stocka no i oczywiście musiałem przypadkowo przejść przez stoisko z chipsami gdzie stały całe kartony cholernych pringlesow. Nie wiem co w nich jest, ale jak gdzies je zauwaze to zawsze wezme jedna paczke ;/ chyba je heroina psikaja Dokładnie to samo mam. A Auchanie była promocja znowu 8,99 za paczke i druga za grosz. No i wziąłem sześć. Starczyły na 6 dni Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 We Freshmarkecie u siebie widziałem Pringlesy Fan Edition z niemieckimi zespołami: Werder Brema (smak sour cream & onion), Schalke (frytki z ketchupem) i Hamburga (pizza). Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 O kurde. Pringlesy o smaku pizzy to muszę spróbować. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 'Salt & Vinegar'- najlepsze imho pringielki :rose: 3 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 jeszcze jak szkoda, że inne firmy nie wrzucają tego smaku na nasz rynek. W innych krajach są bardzo popularne. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 We Freshmarkecie u siebie widziałem Pringlesy Fan Edition z niemieckimi zespołami: Werder Brema (smak sour cream & onion), Schalke (frytki z ketchupem) i Hamburga (pizza). To samo w Piotr i Paweł, ale ta cena 15 zł za tubę ..... xD Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 W Almach, PiPach to przeważnie jest takie przebicie. We Freshu normalnie, około 8 złotych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi