Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

zjadłem te laysy temperamentna salsa, dobre nawet.

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 342,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Ostatnio jadłem Przysnacki o smaku cebulki dymki. W pociągu zjadłem prawie całą paczkę. Polecam również te o smaku szynki wiejskiej.

Opublikowano

nowy smak pringlesów w biedrze, Emmental,  dobre, mocno  śmierdzące

Opublikowano

Ostatnie odkrycie - czipsy z aldi, solone 1.40zl. Pacaczka niewiele mniejsza niz biedronkowe czy lidlowe. W snaku przede wszystkim nie jakies suchary nie do pogryzienia. Mozna.

Opublikowano

Właśnie nie śmierdzą aż tak.

chcesz się kłócić?

śmierdzą

Opublikowano

Jak pringelsy o smaku swiezej cebulki juz je.baly to ja raczej wierze milanowi.

Opublikowano

nowy smak pringlesów w biedrze, Emmental,  dobre, mocno  śmierdzące

Jak dla mnie smakują niemal tak samo jak Cheesy Cheese, mają tylko trochę mniej przyprawy.

Jadłem również Pringels Jalapeño, kosztowały w Carrefour chyba z 16 zł i są niebyt ostre i  generalnie nieciekawe w smaku. Te ostre co są obecnie chyba ostrzejsze.

Opublikowano

Ja tesknie za tymi bbq ale nie mega ostrymi co  są teraz w Polsce. A tak to tylko paprykowe mi smakuja.

Opublikowano

Ja się zakochałem w pringlesach sól z octem. Parzą przełyk, sam czuje do siebie obrzydzenie że jem kartofla z octem, ale nie mogę się powstrzymać. Uwielbiam.

Opublikowano

też się troche ciebie brzydze ;/ okropne są

Opublikowano

te laysy pieprz syczuański dobre?

Opublikowano

to ogarnę przy najbliższej okazji, bo to pikantne pepperoni za drugim razem już praktycznie ostre w ogóle nie było :/

Opublikowano

To ja juz bardziej polecam te nowe chrunchipsy o smaku halapenio (czy tam chili) w tych kolorowych paczkach. W miare ostre. Chipsy nigdy nie beda jakies mega ostre. Ale smak maja spoko i da sie wyczuc papryczki. A nie jak to zwykle bywa "niewiadomą ostrość w proszku"

Opublikowano

A tymczasem na Węgrzech Chio o smaku langosza z serem... Smak smalcu zmieszanego ze zgliwiałym, słonym serem, czyli nawet dobre.

Opublikowano

Zjadłem te crunchipsy chilli, nawet spoko.

Ale wciąż gorsze od zwykłych laysów strong.

Opublikowano

Trzy nowe smaki Laysów: chili con carne, zielone curry i kurczak japoński. Ten ostatni próbowałem i bardzo fajny smak, w tle złocisty kurczak a na pierwszym planie sos sojowy i teriyaki, słodko słony, daję 7/10. Mam chęć na to zielone curry.

Opublikowano

Na bank zupełnie inne doznania niż przy czerwonym

Opublikowano

Te pringlesy  Nachos bardzo fajne,  jadlem  te original czerwone.

Opublikowano

te zielone curry słabe. takie tam paprykowe z lekką nutą tego curry, kupiłem małą paczkę 40g, połowę wywaliłem, a to dziwne, bo łakomczuch ze mnie nieprzeciętny

Opublikowano

jak coś od dziś w piotrze i pawle pringelsy 2 za 10zł

Opublikowano

Takie cusie kupiłem:

oirBiYu.jpg

Chyba kiedyś były inne albo pamięć mi już szwankuje, ale całkiem smaczne. Przede wszystkim inne, smakują bardziej jak prażynki