Opublikowano 3 maja 20177 l Ostatnio jadłem Przysnacki o smaku cebulki dymki. W pociągu zjadłem prawie całą paczkę. Polecam również te o smaku szynki wiejskiej.
Opublikowano 3 maja 20177 l Ostatnie odkrycie - czipsy z aldi, solone 1.40zl. Pacaczka niewiele mniejsza niz biedronkowe czy lidlowe. W snaku przede wszystkim nie jakies suchary nie do pogryzienia. Mozna.
Opublikowano 4 maja 20177 l Jak pringelsy o smaku swiezej cebulki juz je.baly to ja raczej wierze milanowi.
Opublikowano 4 maja 20177 l nowy smak pringlesów w biedrze, Emmental, dobre, mocno śmierdzące Jak dla mnie smakują niemal tak samo jak Cheesy Cheese, mają tylko trochę mniej przyprawy. Jadłem również Pringels Jalapeño, kosztowały w Carrefour chyba z 16 zł i są niebyt ostre i generalnie nieciekawe w smaku. Te ostre co są obecnie chyba ostrzejsze.
Opublikowano 4 maja 20177 l Ja tesknie za tymi bbq ale nie mega ostrymi co są teraz w Polsce. A tak to tylko paprykowe mi smakuja.
Opublikowano 4 maja 20177 l Ja się zakochałem w pringlesach sól z octem. Parzą przełyk, sam czuje do siebie obrzydzenie że jem kartofla z octem, ale nie mogę się powstrzymać. Uwielbiam.
Opublikowano 5 maja 20177 l Pringelsy sól z octem, typowy przypadek kiedy coś jesz i myślisz sobie (pipi) ale jestem poyebany. Pyszne
Opublikowano 5 maja 20177 l to ogarnę przy najbliższej okazji, bo to pikantne pepperoni za drugim razem już praktycznie ostre w ogóle nie było :/
Opublikowano 6 maja 20177 l To ja juz bardziej polecam te nowe chrunchipsy o smaku halapenio (czy tam chili) w tych kolorowych paczkach. W miare ostre. Chipsy nigdy nie beda jakies mega ostre. Ale smak maja spoko i da sie wyczuc papryczki. A nie jak to zwykle bywa "niewiadomą ostrość w proszku"
Opublikowano 6 maja 20177 l A tymczasem na Węgrzech Chio o smaku langosza z serem... Smak smalcu zmieszanego ze zgliwiałym, słonym serem, czyli nawet dobre.
Opublikowano 8 maja 20177 l Zjadłem te crunchipsy chilli, nawet spoko. Ale wciąż gorsze od zwykłych laysów strong.
Opublikowano 15 maja 20177 l Trzy nowe smaki Laysów: chili con carne, zielone curry i kurczak japoński. Ten ostatni próbowałem i bardzo fajny smak, w tle złocisty kurczak a na pierwszym planie sos sojowy i teriyaki, słodko słony, daję 7/10. Mam chęć na to zielone curry.
Opublikowano 15 maja 20177 l te zielone curry słabe. takie tam paprykowe z lekką nutą tego curry, kupiłem małą paczkę 40g, połowę wywaliłem, a to dziwne, bo łakomczuch ze mnie nieprzeciętny
Opublikowano 16 maja 20177 l Takie cusie kupiłem: Chyba kiedyś były inne albo pamięć mi już szwankuje, ale całkiem smaczne. Przede wszystkim inne, smakują bardziej jak prażynki