Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ostatnie odkrycie - czipsy z aldi, solone 1.40zl. Pacaczka niewiele mniejsza niz biedronkowe czy lidlowe. W snaku przede wszystkim nie jakies suchary nie do pogryzienia. Mozna.

Opublikowano

nowy smak pringlesów w biedrze, Emmental,  dobre, mocno  śmierdzące

Jak dla mnie smakują niemal tak samo jak Cheesy Cheese, mają tylko trochę mniej przyprawy.

Jadłem również Pringels Jalapeño, kosztowały w Carrefour chyba z 16 zł i są niebyt ostre i  generalnie nieciekawe w smaku. Te ostre co są obecnie chyba ostrzejsze.

Gość ragus
Opublikowano

Ja się zakochałem w pringlesach sól z octem. Parzą przełyk, sam czuje do siebie obrzydzenie że jem kartofla z octem, ale nie mogę się powstrzymać. Uwielbiam.

Opublikowano

to ogarnę przy najbliższej okazji, bo to pikantne pepperoni za drugim razem już praktycznie ostre w ogóle nie było :/

Opublikowano

To ja juz bardziej polecam te nowe chrunchipsy o smaku halapenio (czy tam chili) w tych kolorowych paczkach. W miare ostre. Chipsy nigdy nie beda jakies mega ostre. Ale smak maja spoko i da sie wyczuc papryczki. A nie jak to zwykle bywa "niewiadomą ostrość w proszku"

Opublikowano

Trzy nowe smaki Laysów: chili con carne, zielone curry i kurczak japoński. Ten ostatni próbowałem i bardzo fajny smak, w tle złocisty kurczak a na pierwszym planie sos sojowy i teriyaki, słodko słony, daję 7/10. Mam chęć na to zielone curry.

Gość ragus
Opublikowano

te zielone curry słabe. takie tam paprykowe z lekką nutą tego curry, kupiłem małą paczkę 40g, połowę wywaliłem, a to dziwne, bo łakomczuch ze mnie nieprzeciętny

Gość Orzeszek
Opublikowano

jak coś od dziś w piotrze i pawle pringelsy 2 za 10zł

Opublikowano

Takie cusie kupiłem:

oirBiYu.jpg

Chyba kiedyś były inne albo pamięć mi już szwankuje, ale całkiem smaczne. Przede wszystkim inne, smakują bardziej jak prażynki

• Plusik 1