chmurqab 3 192 Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 Właśnie zobaczyłem je jakiś czas temu w Bierdonce i napędzony nostalgią kupiłem, ale to kompletnie co innego niż klasyczne Sombreros Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 (edytowane) A fe, tak pogwałcić pamięć o sombreros. Jedynie na Węgrzech widziałem klasyczne Chio czyli m.in. właśnie sombreros i taccos. Wy też taccosy na palce nakładaliście? +10 do smaku :) Edytowane 16 maja 2017 przez Rudiok Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 maja 2017 Opublikowano 16 maja 2017 fajne były te duszki też, ciagle mam ochote na curly i zapominam kupic, z 5 lat juz nie mialem sklejonej od nich geby Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 maja 2017 Opublikowano 17 maja 2017 kupilem te chio sombreros majac w pamieci smak dziecinstwa i to jest yebana tragedia - jak nonamemowe prazynki posypane papryka smakuja, zal.pl, zeruja na marce, cale te chio z biedronki to skok na kase z nostalgii, a szkoda wielka bo chio w dziecinstwie bylo swietne Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 maja 2017 Opublikowano 17 maja 2017 no to zmienie temat, są 3 nowe smaku laysów https://latozlays.lays.pl/ zielone curry chili con carne kurczak jakiś tam azjatycki jadłem te ostatnie bo wydawały sie najciekawsze - jednak nie były... totalnie randomowy smak bez polotu, torszke przypomina zwykłe kurczakowe laysy, jakiś minimalny ślad azjatyckiej przyprawy.. jednak naprawde słabo im to wyszło, kompletnie nic ciekawego pozostałe dwa smaki kuszą mnie jeszcze mniej, a skoro na tym jednym sie zawiodłem to nie wiem czy będę dalej brnął - jak by ktoś spróbował to niech da znać Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Trzy nowe smaki Laysów: chili con carne, zielone curry i kurczak japoński. Ten ostatni próbowałem i bardzo fajny smak, w tle złocisty kurczak a na pierwszym planie sos sojowy i teriyaki, słodko słony, daję 7/10. Mam chęć na to zielone curry. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 no cóż, dla mnie mocne 2/10, o ile laysowy złocisty kurczak sie tam przebija głównie, to azjatyckie smaki ledwo czuć no ale macie dwie opinie, jak chcecie to próbujcie, ja nie polecam Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 18 maja 2017 Opublikowano 18 maja 2017 Chili con carne dla mnie bardzo spoko. Te kurczakowe właśnie kompletnie mi nie smakowały. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 (edytowane) Chili con carne dla mnie bardzo spoko. Te kurczakowe właśnie kompletnie mi nie smakowały. spróbowalem tych chili - rzeczywiscie nawet niezłe, napewno lepsze niż ten azjatycki kurczak da sie wyczuć smaki kojarzące sie z chili con carne, i nawet dosyć ostre (jak na chipsy) Edytowane 22 maja 2017 przez Yano Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 W ramach testow czipsow solonych marek wlasnych, kupilem ostatnio made in stokrotka. O ku.rwa. Tyle soli to nie sypali chyba nawet w czipsach tesco, kiedy sie pierwszy raz pojawily. Sklad to troche ziemniakow i solniczka. Nie polecam. Crusti Croci z lidla nadal niepokonane. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Te lidlowe, o ile dobrze pamiętam, to chyba aspartam mają. W smaku ok ale po co ten syf dodają? Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Musze sprawdzic sklad bo mnie mocno zaskoczyles teraz. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Na pewno jakieś chipsy to miały. Na 99% te z lidla jak nie to biedronkowe. Dawno nie jadłem i już nie pamiętam. Możliwe że zwykłe solone tego nie miały. Zresztą jutro będę w sklepie to sprawdzę. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 W Leclercu jest promocja na Pringlesy - 5.49 zł Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 24 maja 2017 Opublikowano 24 maja 2017 To nie chipsy, to wyrób piekarski. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Spróbowałem tych Chilli con Carne - zero pikanterii. Omijać szerokim łukiem. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Skosztowałem strongów pieprz syczuański. Dobrze nak/urwiają po mordzie, mniej więcej poziom wasabi. Przy czym smak nie za bardzo ma cokolwiek wspólnego z pieprzem. Jest niby cayene w składzie, tyle że to też nie jest pieprz jako taki. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Te z Lidla z aspartamem to grillowane warzywa. Inne go nie miały. Cytuj
noob_IRA 93 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Najsmaczniejsze chipsy to Tesco Finest. Ocet jabłkowy i sól - Pringles w wersji light, ale bardzo smaczne, kwaskowe. Dżem chili i kozi ser - lekko pikantne i słodkie. Dojrzały cheddar i czerwona cebula - najlepsze chipsy serowo-cebulowe na rynku. Sól morska - nie jadam bezsmakowych przekąsek, ale Mejm pewnie piałby z zachwytu. 1 Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Ale to dobre skur/wiele są W żabkach do wyrwania za 6 zeta w promo. 1 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 4 lipca 2017 Opublikowano 4 lipca 2017 Też ich próbowałem ostatnio. Jedne z najlepszych chipsów ever. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 lipca 2017 Opublikowano 21 lipca 2017 Pringles Tortilla Chips smak Sour Cream, bardzo dobre, polecam. Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 A ja takie polecam, zajadałem się ze smakiem. Niestety w Polszy jeszcze nie widziałem. 1 Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Ja widziałem i jadłem. Bardzo dobre. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Som, nawet w Biedrze były, też mi smakowały. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.