szejdj 2 804 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 rozi denerwuje sie pierwsza praca w zyciu, musicie byc wyrozumiali z czipsow to ja jeszcze te moge w kazdej ilosci: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 215 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Wiejskie ziemniaczki pomidor malinowy, to był sztosik. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 294 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Kupione na niemieckiej ziemi, zjedzone na polskiej. Zayebiste, takie wlasnie powinny byc czipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 ostre były w miarę? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 294 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 No wlasnie nie byly prawie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 215 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Lays zrebrandował chipsy z pieca i dorzucił nowy smak jogurt z ziołami. Mocne 8/10, coś pomiędzy fromage a zieloną cebulką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Kupione na niemieckiej ziemi, zjedzone na polskiej. Zayebiste, takie wlasnie powinny byc czipsy. chio to w ogole wymarlo, ktos im z laysow chyba jakas swinie z sanepidu podlozyl, bo jadlem je chyba RAZ w przeciagu 15 lat i nie do konca pamietam czy to bylo w Polsce. a tak poza tym to najlepsze chipsy paprykowe ever. i te zwykle i te chilli. za guwniaka to w nich te karty dragonball byly. Edytowane 26 Września 2017 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Ja jeszcze dostawałem gratisowe karty z pod lady od sklepowej <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 629 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Niech piecowe lejsy zrobią ostre to będę zadowolony. Albo niech znowu wprowadzą ser cheddar ze Strongów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 235 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Wyraźnie grubsze i bardziej chrupiące od zwyklaków. Solone dają mocno prażynkowy filing, a kwaśna śmietana to nic innego jak fromage. Plus za dłuższe smażenie na słonecznikowym, minus za cenę ~ 5 zł za 125 g. w auchan Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 160 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Mieliscie tak kiedys, ze ktos na forum wspomnial o czipsach z kotla, wy widzicie takie pare miesiecy pozniej w sklepie a po kilku dniach ktos wrzuca recenzje? Mam tak za czesto (i to nie tylko z czipsami). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Nvm Edytowane 11 Października 2017 przez Bjały Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 056 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Czyżby kolejna próba zagrania na uczuciach? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 449 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Wczoraj jadłem Tesco Finest ser cebula, zaje.biste, szczególnie jak je się chipsy raz w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 516 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 W hiszpanskim lidlu pringlesy po 87 centów, a u nas wielkie promo jak za 5,99zł. Taki mamy dobrobyt (pipi)a. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 056 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Może to i lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 056 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Czyżby kolejna próba zagrania na uczuciach? Zdecydowanie tak. Co za gó.wno Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Jadłem ostatnio Pringlesy paprykowe i serowe-czy oni coś zmienili?Jakieś takie inne są ?Czy ze mną coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 545 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Są inne. Robią je teraz bardziej "sypkie" i przyprawa jest z jakąś mączką czy innym gów.nem które oblepia gębę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 I są niedobre :( Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 056 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Tylko octowe wchodzą jak zawsze świetnie. Te paprykowe serio zalepiają mordę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 545 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Rozmarynowe są miarę zjadliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 235 Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Korzystając z auchanowej promocji drugi towar za 1 gr., postanowiłe skorzystać z okazji i sprawdzić czym różni się to od tego Na wejściu wyjaśnijmy sobie jedno, obie wersje nie mają w smaku ani aromacie z serem nic wspólnego. Natomiast o ile zwykły serowy serek w swojej nieokreśloności jest zjadliwy, no takie słonawe nie wiadomo co, to ementaler jest jakąś pier/doloną abominacją smakującą jak chu/jowe, przeterminowane mleko w proszku i jeść się tego nie da. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Te nowy Pringelsy wszystkie jakieś serowe, salsa czy BBQ to obrzydliwe świństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 160 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Te nowy Pringelsy wszystkie jakieś serowe, salsa czy BBQ to obrzydliwe świństwo. #czytaniemiedzywierszami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.