Opublikowano 9 lutego 20187 l Nie jadłem czipsów od bardzo dawna i skusiłem się na paczkę Lay's Strong Pikantne Pepperoni. Uwielbiam pepperoni i uwielbiam paprykę. Jak piecze też lubię. No i kurde jest hit, mięsno-paprykowy smak z dużą ostrością, no dawno mi tak żadne czipsy nie smakowały.
Opublikowano 9 marca 20187 l Walkę na polskie crispsy wygrywają póki co Ciosane Wiejskie Ziemniaczki (w opcjach sól i pieprz, oraz rozmaryn). Są grube, chrupiące, ale nie są twarde, wchodzą jak złoto.
Opublikowano 9 marca 20187 l Jaki skład? Wciąż czekam na chipsy z kategorii: ziemniaki, olej słonecznikowy, sól + dodatki typu prawdziwe masło lub przyprawy.
Opublikowano 9 marca 20187 l W dniu 9.02.2018 o 20:26, Rozi napisał: Nie jadłem czipsów od bardzo dawna i skusiłem się na paczkę Lay's Strong Pikantne Pepperoni. Uwielbiam pepperoni i uwielbiam paprykę. Jak piecze też lubię. No i kurde jest hit, mięsno-paprykowy smak z dużą ostrością, no dawno mi tak żadne czipsy nie smakowały. Prawda to, jedne z lepszych laysów a już na pewno najlepsze z tych strongów. 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jaki skład? Wciąż czekam na chipsy z kategorii: ziemniaki, olej słonecznikowy, sól + dodatki typu prawdziwe masło lub przyprawy. No to zrób sobie takie sam w czym problem
Opublikowano 9 marca 20187 l 25 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jaki skład? Wciąż czekam na chipsy z kategorii: ziemniaki, olej słonecznikowy, sól + dodatki typu prawdziwe masło lub przyprawy. No właśnie taki skład. W Żabce teraz promo za 2.99.
Opublikowano 9 marca 20187 l Wezyr może czipsy Ani Lewandowskiej ci będą odpowiadać składem https://foodsbyann.com/product-pol-163-ZIEMNIAK-pomidor-chilli.html
Opublikowano 9 marca 20187 l Cytat 18g tyle to ja z paczki lejsów karbowanych na jeden raz biorę Edytowane 9 marca 20187 l przez ragus
Opublikowano 9 marca 20187 l 4.30pln za 18gr ziemniaka, ja yebie, to się nazywa łeb do interesów (by ann) Edytowane 9 marca 20187 l przez alienator
Opublikowano 3 maja 20186 l Chyba pierwszy raz w tym roku kupiłem chipsy, chyba pierwsze z masowej produkcji ktore faktycznie są ostre
Opublikowano 3 maja 20186 l U mnie ostre chilli zawsze w serduszku, ale te nowej serii strongów z pieprzem czy pepperoni także spoko.
Opublikowano 3 maja 20186 l Dla mnie te chipsy co Shen wrzucił są takie se. W smaku nijakie i tylko jest ta sztuczna ostrość.
Opublikowano 4 maja 20186 l też tak macie, że paczka czipsów wieczorem + piwo = rewolucja w żołądku i wygrywanie hejnałów dupą? chyba za gówniaka tego za dużo zeżarłem ;/
Opublikowano 4 maja 20186 l oczywiscie ze tak, piwo strasznie zle dziala na moj zoladek, po kazdym jednym cierpie i tak oczywiscie nie moge sie oprzec i mnie to nie powstrzymuje, ale piwo + czipsy = cierpienie pomaga troche lanie piwa tak jak tutaj na filmie: czyli dosc agresywnie, zeby sie wygazowalo jak najbardziej
Opublikowano 4 maja 20186 l No w końcu udało mi się spróbować ciosanych. Sól z pieprzem bardzo si - nie za słone a pali przyjemnie. Konsystencja i grubość chipsa rewelacja chociaż zdarzają się cieńsze talarki. Chrupkość to coś pokroju Laysów prosto z pieca ale tutaj chips wygląda i smakuje ziemniakiem a nie samymi przyprawami. Zaskoczył mnie też skład - i to pozytywnie! Pozytywnie zaskoczony zostałem. Inne warianty smakowe obowiązkowo sprawdzę. Żałuję, że nie wziąłem smaku ziemniaka (bez przypraw) ale z pewnością błąd naprawię!
Opublikowano 5 maja 20186 l Smak ziemniaka najgorszy z tych trzech. To po prostu chips bez żadnych przypraw Najbardziej smakowały o smaku rozmarynu.
Opublikowano 21 maja 20186 l Tylko tyle w temacie Rozmaryn zdecydowanie wygrywa! Smak + konsystencja chipsa, chrupkość i brak chamskiego posmaku oleju po pożarciu całej paczki na raz. Zdecydowanie moje numer jeden wśród chipsów!
Opublikowano 3 czerwca 20186 l Nie wiem po co to "fiery" w nazwie - nadzwyczaj łagodne w smaku są te chrupki.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Piłkarskie smaki Lay's, ojejciu jakie goowno. Pikantne skrzydełka to pieczony kurczak z odrobiną chili, bazyliowe pesto równie dobrze mogło by być dowolnym innym ziołem a wieprzowina BBQ smakuje jak tania podróbka żeberek od Crunchipsa. 3/10
Opublikowano 17 czerwca 20186 l Ciosane o smaku rozmarynu-za słoone.Nie czuć tak może oleju to fakt ale za to czuć sól.Chyba rozmarynowe Pringelsy mi lepiej spasowały. Muszę kupić jeszcze jedną paczkę.Niektóre bardzo słone inne ok. Edytowane 17 czerwca 20186 l przez keyzee