Opublikowano 18 czerwca 20186 l Ja się szanuję i Pringelsów już nie kupuję. Mieli świetne nowe otwarcie (w sensie powrót na polski rynek) a potem zaczęli mączkę sypać.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Uprzejmie donoszę, że w Żabce wylądował Diabelski Cheddar. Nie ma za co. Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Rudiok
Opublikowano 22 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 16:18, Rudiok napisał: Edycja limitowana więc sugeruję faktycznie zrobić szybki zapas większość sklepów wczoraj objechałem i nigdzie nie mieli, nawet w żabce
Opublikowano 22 czerwca 20186 l 1 godzinę temu, c0ŕ napisał: większość sklepów wczoraj objechałem i nigdzie nie mieli, nawet w żabce Dziś była świeża dostawa i u mnie na wsi już w każdej Żabce jest
Opublikowano 22 czerwca 20186 l w dwóch żabkach dziś byłem i nie było dlaczego tylko żabki je mają, co to za eksklusive ?
Opublikowano 22 czerwca 20186 l jutro idę na dalsze poszukiwania, jestem zdesperowany, chyba z 4 lata tych chipsów nie jadłem a to najlepsze laysy ever dla mnie
Opublikowano 23 czerwca 20186 l no nadal ich nie znalazłem, tracę nadzieję powoli. Pojutrze ostatnia wizyta w żabce, ale marne szanse. Jak sobie przypomnę jak one pięknie paliły w mordę to aż mi łezka cieknie
Opublikowano 23 czerwca 20186 l dzięki za chęci ale spoko, aż tak zdesperowany nie jestem xD jutro obczaję w innej miejscowości, jak nie to przynajmniej się nie uleję jeszcze bardziej
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Te chipsy są jakieś super ostre, czy dobre w smaku, że tak się nimi jaracie?
Opublikowano 23 czerwca 20186 l A to może sprawdzę przy w Żabce obok mnie. Zjadłbym chipsy, które są ostre, ale i mają jakiś konkretny smak.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Cheddara nie było, ale wziąłem pepperoni i faktycznie dobre, w smaku jak bekonowe i ostrość akuratna.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Chedarrek wszedł z zimną colą i zagryziony gorzką czekoladą, można robić fajrant Ale jakieś mniej ostre mi się wydają teraz, może to już kubki smakowe się wypaliły po prostu...
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Zauważyłem u siebie w żabce te cheddarowe i po opiniach tutaj postanowiłem spróbować i moim zdaniem smak bomba. Nie były super ostre, więc dla mnie duży plus (kiedyś jadłem te wasabi i chyba były dużo ostrzejsze).