Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ulomny na pikantne i wymiekam przy pieprzu cayenne ale czytajac forumowy hajp i zauwazajac paczke na zabkowej reklamie przed sklepem postanowilem tez sprobowac. Pewnie skonczyloby sie na dwoch ale przynajmniej bym wiedzial czym sie forum jara. No to hardo wchodze do zabki, w glowie juz szydera z forumowych poszukiwaczy zaginionej paczki, przed oczami historia c0ra bawiacego sie w Siare i objezdzajacego rowerem okoliczne gminy, podchodze do polki i... nie ma :reggie:

Gość Rozi
Opublikowano

Zobacz Pikantne Pepperoni. Chociaż ostrość może być nie do zniesienia.

Opublikowano

też się skusiłem na ten cheddar żeby zobaczyć co to za mesjasz, lubię ostre ale są po prostu dobre nic więcej. Parę lat temu były chyba też laysy z taką zieloną posypką to były w (pipi) lepsze.

najlepsze ćipsy dalej #prostozpieca

Opublikowano

No cheddar jest wersją limitowaną, ale mają mieć dostawę w przyszłym tygodniu - przecieki od Pani z Żabki. 

Syczuański jako alternatywę spróbowałem i źle nie było, fajnie pali. 

• Plusik 1
Opublikowano

Jak są dobre to dlaczego nie.

Ale cieżko  w tych czasach o  dobre chipsy, pringlesy sa już prawie niejadalne, laysy poza strongami to styropian, oryginalnych chio brakuje, pysznych cienkich paprykowych  chipsów.

Kiedyś to było panie, Ruffelsy o  smaku kury albo bekonu, co za smak.

• Plusik 1
Opublikowano

No można się śmiać, ale takie curly np. nadal mają ten sam smak, więc to nie tak ze smak się zmienia  u człowieka, tylko powaznie te laysy i pringlesy są gorsze.

Gość Orzeszek
Opublikowano

przysnacki bekonowe i cheetosy paprykowe u mnie aktualnie top

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

34ni5cn.jpg35857bp.jpg

najlepsze chipsy ever

najbliżej bekonowych są top chipsy z biedry o smaku szynki

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Byly tak czesto nayebane posypki zw byly brazowe. Zlizywalo sie to na 4 razy.

Kura najlepsza.

Jeszcze byly fritosy z wymyslnymi smakami, steka i inne.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Metoda napisał:

Też tak macie, że jak zaczniecie jeść chipsy, czy to do piwa/coli. To nieważne jak duża byłaby paczka, to potraficie zjeść ją sami od początku do końca?

Chipsy są niczym narkotyk dla mnie :frog:

mam tak samo, jak slodyczy moge w ogole nie jesc tak chipsy to mega uzaleznienie ale nie ma co sobie zalowac ;d

co do Ruffles to faktycznie byly rewelacyjne, jakis czas temu w angielskiej sieciowce znalazlem Ruffles Original

5000328693934_280_IDShot_3.jpegoraz 5000328480664_280_IDShot_3.jpeg

smaczne, ale bez szalu

btw wiecie ze w uk chipsy o smaku papryki to rzadkosc i bardzo ciezko dostepne?

a ostanio nawet polubilem PopChips

SCENE-07-IMAGE-UK-original.png_f9add3342baaaec0d47d4b08e1d07292.png_99f357c313e2548731fd0b0eda9d6e3a.pngbacon-productpage-desktop-1200x1600.png_df6a5b4696b014c7f9479349dea37e71.png 

a z ostrych to tylko 

walk_max2(3).png?sfvrsn=6

Edytowane przez kubson
Opublikowano
3 godziny temu, mcp napisał:

34ni5cn.jpg35857bp.jpg

najlepsze chipsy ever

najbliżej bekonowych są top chipsy z biedry o smaku szynki

bekon jak bekon, wielu producentow je robi, ale te kurczakowe to byly moje ulubione i chyba nie ma juz niczego podobnego

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 7.07.2018 o 15:19, milan napisał:

Ale cieżko  w tych czasach o  dobre chipsy, pringlesy sa już prawie niejadalne, laysy poza strongami to styropian, oryginalnych chio brakuje, pysznych cienkich paprykowych  chipsów.

Kurwa wpis. Teraz tylko jestem w stanie zjeść "prażone z kotła" kwaśna śmietana (czy coś w tym guście), Lay's MAXX Paprykowe lub od biedy zwykłe zielone Lay's. Reszta smakuje jakby ktoś posypał pastewnego ziemniaka trutką na szczury. O pringelsach to nawet nie chcę zaczynać, bo już parę razy w tym temacie poruszałem tą kwestię.

ZJEBALI PO CAŁOŚCI!

Edytowane przez Shankor
Gość _Be_
Opublikowano

Lays z pieca są chyba lepsze niż wszystkie stare Laysy