Opublikowano 12 lipca 20186 l Autor Jedyne znośne nachosy, które ostatnio jadłem to pringlesy. W stokrotkach są, w biedrach może też. Edytowane 12 lipca 20186 l przez Kosmos
Opublikowano 12 lipca 20186 l ja rozumiem przy okazji większych zakupów wrzucić paczkę chrupków do kosza ale jak czytam "byłem w X sklepach i nie ma" to oczami wyobraźni widzę jak ubieracie buty, mówicie do siebie "dzisiaj się uda" i wyruszacie na poszukiwania paczki chipsów xd
Opublikowano 12 lipca 20186 l W dniu 12.07.2018 o 15:22, mcp napisał(a): oczami wyobraźni widzę jak ubieracie buty, mówicie do siebie "dzisiaj się uda" i wyruszacie na poszukiwania paczki chipsów xd tak było
Opublikowano 12 lipca 20186 l W dniu 12.07.2018 o 09:35, _Be_ napisał(a): No tez nie rozumiem takiego przesadzania jak podał shen, ale może dlatego pisze tak bo jadł doritosy 10 lat temu i teraz już nawet dobrze nie pamięta jak smakują. Smakuja jak kazde inne nachosy ze sredniej polki. Spokojnie odpowiednik do dostania pl. Serio nic wielkiego te doritosy.
Opublikowano 12 lipca 20186 l W dniu 12.07.2018 o 16:57, Mejm napisał(a): Smakuja jak kazde inne nachosy ze sredniej polki. Spokojnie odpowiednik do dostania pl. Serio nic wielkiego te doritosy. No dzięki że mi mówisz ale jadłem je i wiem, że są lepsze niż cokolwiek masz w Polsce
Opublikowano 12 lipca 20186 l Ja sie nahajpowałem na Doritos, a jak już gdzieś w końcu kupiłem to byłem zawiedziony. No znaczy dobre, ale że najlepsze naczosy ever, no nie bardzo.
Opublikowano 13 lipca 20186 l Ostatnio widziałem Doritosy w Hiszpanii i potwierdzam, sztos czipsy. A w polandzie to tylko sklepy z zagraniczna zywnoscia.
Opublikowano 14 lipca 20186 l Rzuciły mi się w oczy dzis Lays o smaku hamburgera w takie różowej paczce, to nowość?
Opublikowano 14 lipca 20186 l Już sobie wyobrażam przyprawę, jaką to posypano xD Żeberka, hamburgery, kebaby a wszystko i tak smakuje wegetą.
Opublikowano 14 lipca 20186 l Red mówi jak jest - sam glutaminian w tych dziwnych smakach, słone to i tłuste.
Opublikowano 21 lipca 20186 l Kurła, ja mam zawsze ciarki jak biorę kukurydziane chrupki do ryja i tak dziwnie skrzypią przy gryzieniu xd to samo jak styropianem się pociera o siebie, albo sztuczną watą Chyba jakas odmiana nerwicy.
Opublikowano 21 lipca 20186 l Mi sie troche smiac chce jaki te czipsy to swiety graal a ja pol paczki bez mrugniecia powieki wyje.balem do kosza.
Opublikowano 21 lipca 20186 l ja je ostatnio jadłem chyba 4 lata temu szczerze mówiąc i nie zdziwię się jak mi nie posmakują po takim czasie, a w głowie mam jakiś wyidealizowany obraz ich smaku
Opublikowano 21 lipca 20186 l Zdecydowanie lepiej zniosły upływ czasu niż takie wynalazki jak "powrót" Chio w Biedrze.