Opublikowano 21 lipca 20186 l 4 godziny temu, krupek napisał: Kurła, ja mam zawsze ciarki jak biorę kukurydziane chrupki do ryja i tak dziwnie skrzypią przy gryzieniu xd to samo jak styropianem się pociera o siebie, albo sztuczną watą Chyba jakas odmiana nerwicy. Mam to samo, na samą myśl mnie skręca
Opublikowano 22 lipca 20186 l Jakoś nie mam dziś ochoty na chipsy, ale to chyba nowość, ktoś testował?
Opublikowano 22 lipca 20186 l 19 godzin temu, Metoda napisał: Flipsy czekoladowe i toffi, cóż to był za sztos Był taki moment, że Flipsy były dostępne w kilkunastu smakach. Pamiętam pomidorowe, albo o smaku kurczaka.
Opublikowano 22 lipca 20186 l Godzinę temu, _Red_ napisał: Jaką przyprawą smakują? kilkanascie lat temu byly cheetosy w kształcie i o smaku pizzy/hamburgera/hotdogda. No to te lays smakuja identycznie jak te dawne cheetos hamburgerowe. Oni mają jakas baze przypraw/aromatow i wyciagaja co kilka lat to samo.
Opublikowano 22 lipca 20186 l U nas w UK też nagle weszły te karbowane Walkersy (Laysy) w trzech ostrych smakach. Chili z limonką najlepsze.
Opublikowano 22 lipca 20186 l 38 minut temu, c0ŕ napisał: coooo.jp2 No tak było, chyba nawet mniej niż zeta kosztowały. Serowo - cebulowe też spoko były, albo same serowe. Jeszcze były prażynki Flipsy. Z tyłu paczki zawsze było zestawienie wszystkich dostępnych smaków i niektóre nigdy się nie pojawiały w sklepie na osiedlu i zawsze się zastanawialiśmy, gdzie je dostać, bo wiadomo, że jak się miało te 8-9 lat to poza osiedlem był świat zakazany. Edytowane 22 lipca 20186 l przez krupek
Opublikowano 24 lipca 20186 l W dniu 22.07.2018 o 13:36, c0ŕ napisał: coooo.jp2 Si, u nas na ośce serowo-cebulowe to był kult, tych słodkich flipsów to ja nawet nie lubiłem.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Nie wiem, czy Twoją ośką jest jest Nowy Port, czy Brzeźno, ale w Brzeźnie cały czas funkcjonuje taki spory Super Sam, w którym można dostać oldschoolowe chipsy typu Star, Hyper itd, choć teraz chyba ktoś inny je produkuje. Beka, bo nawet w dużych marketach jak Leclerc, czy Auchan takich już nie ma, a tam mają. Do tego stoi pełno banerów sprzed 20 lat. Człowiek wchodzi do tego sklepu i jakby się cofnął w czasie o 15-20 lat. Nawet wodę w syfonach na wymianę sprzedają.
Opublikowano 24 lipca 20186 l W kaufie, chyba 4 albo 5zl. Niezly patent z przezroczysta torba. Jeszcze nie jadlem, dam znac pozniej.
Opublikowano 26 lipca 20186 l W dniu 22.07.2018 o 11:49, sprite napisał: El Burgerro mega. Dawno tak dobrych Laysow nie jadłem Chipsy o smaku sosu do burgera. No fakt, tak właśnie smakują, ale kto je sam sos do burgera
Opublikowano 26 lipca 20186 l Jesz pyszne ziemniaczki o takim smaku. Za to nie polecam tych laysow, nie napisze, że były niedobre, bo to by znaczyło, że miały jakiś smak. Mdłe bez wyrazu.
Opublikowano 26 lipca 20186 l Te serowe smaczniejsze od tych sos hamburgera- pól paczki wyrzuciłem, a te z fotki taki serowy posmak.
Opublikowano 28 lipca 20186 l Burgerowe jak kwaśny keczup, icpanwhuj. Jak chipsy to tylko sprawdzona sercebula od dziesięcioleci.
Opublikowano 30 lipca 20186 l W Oszą promka na Pryngelsy z 5 zł z groszami, zapasik sól&ocet zrobiony
Opublikowano 31 lipca 20186 l Nie pojmuje fenomenu czipsów o smaku octu. A to widzieliście? Edytowane 31 lipca 20186 l przez Bjały
Opublikowano 31 lipca 20186 l 17 minut temu, Bjały napisał: Nie pojmuje fenomenu czipsów o smaku octu. Tam jest w ogóle ocet w składzie?