Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W niedzielę testowane były takie s(pipi)ysynki, nie powiem niezłe polecam, i faktycznie w porównaniu do tych z polskiej dystrybucji wyczuwalnie lepsze :( 

479a2af4cf8245e7med.jpg

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Tylko Bake Rolls pizza.

Opublikowano

Obsrana ta przyprawa jest, jak proszek z zupki chińskiej. Jako alternatywe dla chipsów polecam wafle kukurydziane prowansalskie, dobrze wchodzą i tak nie zamulają.

Opublikowano

Ja ostatnio sie zajadam tymi. 2.99 paczka w biedrze i w zabce jak jest promo. Akurat tyle styknie.

Oba smaki bardzo ok, lepsze niz ich solone z maslem. A nastepnym razem po prostu sam Blazej.

comment_TxDTAlQshhbMefycUsNJL16Pypi4DdMV

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Biedrze w ramach oferty azjatyckiej TopChips powiększyły się o prażynki krewetkowe, klasyczne i chili. Niemal 1/4 krewetek i żadnych zbędnych dodatków. Zaje.biste są :banderas:

Opublikowano

Teraz, kiedy wkroczyliśmy do grona 25 najlepiej rozwiniętych gospodarek świata, wszystkie produkty mają mieć u nas zachodnie składy :[ 

I polskie ceny :[

Opublikowano

Żryj czipsy -> miej ból du.py, że używają do ich produkcji niezdrowego tłuszczu palmowego :reggie:

Opublikowano

To je dobre tak jak @Kogut pisał 

284472011_0_640x640.jpg

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

Crunchips wprowadził smak wasabi, do dostania w zabce. Trochę delikatniejsze niż laysy, ogólnie bardzo ok.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

Oj nie ten temat

Ale wczoraj wsunąłem solone wiejskie ziemniaczki i bardzo smaczne były. 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

byłem dziś w trzech biedrach i w żadnej nie było Panchosow, a mam na nie cholerną ochotę. Lasów też jak na lekarstwo, były tylko top chipsy, pringlesy i jakieś crunchipsy. 

Opublikowano

Crunchipsy wasabi - marne popłuczyny po strongach. I nie chodzi już nawet o ostrość, chociaż ledwo ostre chipsy o smaku wasabi mogłyby równie dobrze być po prostu o smaku chrzanu. Tzn. mogłyby, gdyby w ogóle smakowały chrzanem, bo jakbym nie wiedział co jem, to raczej bym nie odgadł intencji producenta. Rozczarowanie :(

Opublikowano
W dniu 17.10.2018 o 15:08, chmurqab napisał:

No bo Panczo zdech.

najlepsze chipsy z biedry i jedne z lepszych wogóle dostępnych? Gdyby laysy takie robiły to by chyba z 7zł kosztowały

Opublikowano

ALe są jeszcze Top Chipsy ala panczo takze nie wszystko stracone (nawet wydaje mi sie ze identyko smak mają).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są gdzieś stacjonarnie jeszcze Pringelsy octowe nie licząc ujowego sellgrosa? Konkrety a nie "widziałem 2 lata temu w Żabce".

Opublikowano

W stokrotkach są przecież

Opublikowano

Nawet w Biedronce w piątek widziałem :lapka:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W Kauflandzie nowe smaki Pringlesów: prosecco z różowym pieprzem, sos koktajlowy i parówki w boczku.

:headbanger:

Opublikowano

No takie 5/10. Smak dobry, ale bardzo mało wyraziste. Jakby nie były podpisane to bym nie zgadł co to za smak. Za to parówki w boczku 8/10.