Opublikowano 18 września 20186 l W niedzielę testowane były takie s(pipi)ysynki, nie powiem niezłe polecam, i faktycznie w porównaniu do tych z polskiej dystrybucji wyczuwalnie lepsze
Opublikowano 18 września 20186 l Obsrana ta przyprawa jest, jak proszek z zupki chińskiej. Jako alternatywe dla chipsów polecam wafle kukurydziane prowansalskie, dobrze wchodzą i tak nie zamulają.
Opublikowano 18 września 20186 l Ja ostatnio sie zajadam tymi. 2.99 paczka w biedrze i w zabce jak jest promo. Akurat tyle styknie. Oba smaki bardzo ok, lepsze niz ich solone z maslem. A nastepnym razem po prostu sam Blazej.
Opublikowano 3 października 20186 l W Biedrze w ramach oferty azjatyckiej TopChips powiększyły się o prażynki krewetkowe, klasyczne i chili. Niemal 1/4 krewetek i żadnych zbędnych dodatków. Zaje.biste są
Opublikowano 3 października 20186 l http://www.wykop.pl/ramka/4562033/w-polskich-chrunchipsach-paprykowych-niedawno-zrezygnowano-z-oleju-palmowego/ chyba i Laysy mają zrezygnować z oleju palmowego. Internet to potężne narzędzie, wystarczy pisać komentarze na fejsie i się uginają, zmieniają wieloletnią politykę firmy.
Opublikowano 7 października 20186 l Teraz, kiedy wkroczyliśmy do grona 25 najlepiej rozwiniętych gospodarek świata, wszystkie produkty mają mieć u nas zachodnie składy I polskie ceny
Opublikowano 7 października 20186 l Żryj czipsy -> miej ból du.py, że używają do ich produkcji niezdrowego tłuszczu palmowego
Opublikowano 11 października 20186 l To je dobre tak jak @Kogut pisał Edytowane 11 października 20186 l przez Rudiok
Opublikowano 13 października 20186 l Crunchips wprowadził smak wasabi, do dostania w zabce. Trochę delikatniejsze niż laysy, ogólnie bardzo ok. Edytowane 13 października 20186 l przez ragus
Opublikowano 14 października 20186 l Autor Oj nie ten temat Ale wczoraj wsunąłem solone wiejskie ziemniaczki i bardzo smaczne były. Edytowane 14 października 20186 l przez Kosmos
Opublikowano 17 października 20186 l byłem dziś w trzech biedrach i w żadnej nie było Panchosow, a mam na nie cholerną ochotę. Lasów też jak na lekarstwo, były tylko top chipsy, pringlesy i jakieś crunchipsy.
Opublikowano 19 października 20186 l Crunchipsy wasabi - marne popłuczyny po strongach. I nie chodzi już nawet o ostrość, chociaż ledwo ostre chipsy o smaku wasabi mogłyby równie dobrze być po prostu o smaku chrzanu. Tzn. mogłyby, gdyby w ogóle smakowały chrzanem, bo jakbym nie wiedział co jem, to raczej bym nie odgadł intencji producenta. Rozczarowanie
Opublikowano 20 października 20186 l W dniu 17.10.2018 o 15:08, chmurqab napisał: No bo Panczo zdech. najlepsze chipsy z biedry i jedne z lepszych wogóle dostępnych? Gdyby laysy takie robiły to by chyba z 7zł kosztowały
Opublikowano 20 października 20186 l ALe są jeszcze Top Chipsy ala panczo takze nie wszystko stracone (nawet wydaje mi sie ze identyko smak mają).
Opublikowano 20 października 20186 l Już było pisane, że niby to samo, ale jak dla mnie to nie ma startu do Panczo.
Opublikowano 28 października 20186 l Są gdzieś stacjonarnie jeszcze Pringelsy octowe nie licząc ujowego sellgrosa? Konkrety a nie "widziałem 2 lata temu w Żabce".
Opublikowano 24 listopada 20186 l W Kauflandzie nowe smaki Pringlesów: prosecco z różowym pieprzem, sos koktajlowy i parówki w boczku.
Opublikowano 24 listopada 20186 l No takie 5/10. Smak dobry, ale bardzo mało wyraziste. Jakby nie były podpisane to bym nie zgadł co to za smak. Za to parówki w boczku 8/10.