Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
35 minut temu, Orzeszek napisał:

Psssst nachosy się je z salsą ;)

Właśnie dlatego chcę solone żeby je jeść z sosami, ale tych z Lidla się nie da zjeść i szkoda na nich sosów marnować. Pancho w Biedrze już nie ma, jak żyć :/

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

:dunno:

a te carrefurowe pół kilo za 12zl?

Opublikowano

Pringlesy sweet chili najlepsze pringlesy w historii

Opublikowano

Naczosy z biedry podpieczone kilka minut w piekarniku posypane serem i niczego więcej nie trzeba do szczęścia.

Opublikowano

dr-nowzaradan.jpg?w=800&w=450&c=sc&poi=f

dr Nowzaradan jest głęboko zaniepokojony waszymi nawykami żywieniowymi

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

Pringlesy sweet chili najlepsze pringlesy w historii

Smaczne. Do octowych jednak trochę im brakuje. 

Ostatnio trafiłem na sól z ziołami, ale bez szału. Nie polecam.

Opublikowano

Szukając nachosów trafiłem na to coś 

lorenz-pommels-original-75g.jpg

Sztosik :banderas:

Opublikowano
5 godzin temu, Rudiok napisał:

Jakie najlepsze nachosy solone? Kupiłem z Lidla i 2/3 paczki wywaliłem, smakowało jak karton. 

Każdy wielki sklep ma swoje nachosy. Mi najlepiej smakowała salsa paprykowa z Lidla, ale nachosy nie wiem... z PoloMarketu wziąłem i były takie bezsmakowe, więc w sumie dobre do salsy.

Opublikowano

Najlepsze nachosy  poza PIPowymi BBQ to  lidlowe BBQ, no moc.

I to oblizywanie paluszków na koniec

Opublikowano

Staram się nie jeść już tak dużo czipsów jak kiedyś, ale najlepsze co udało mi się kupić w naszym kraju to octowe z Tesco: https://ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2005100242180 - tylko faktycznie w sklepie one inaczej wyglądają, ale generalnie chodzi o Tesco Finest. Wyprodukowane w UK.

Są dwie wersje, cienkie i karbowane. Cienkie lepsze, bo przypada więcej octu na jednego czipsa. Duuużo lepsze od octowych Pringelsów. Swego czasu potrafiłem zjeść kilka paczek tygodniowo.

Opublikowano

Ser - cebula z tej serii jadłem i były zaje.biste, takie solidne w smaku, przyprawy fajne i intensywne, cena chyba 7-8 zł, ale często w Tesco koło mnie były na promce, bo nikt nie brał. W ogóle, ta seria Tesco Finest ma fajne produktu, ale nie widzę już nic ostatnio.

Opublikowano

No one są droższe od Pringelsów, ale nic nie żałuję gdy jem 3 paczki jednego wieczora. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma to jak klasyka.

32a9423115d7f792med.jpg

Te połączenie nie jest przypadkowe. Polecam napchać czipsów do mordy aż  po same brzegi, zalać colą aż będzie się ulewać z ryja i wtedy dopiero zacząć gryźć aż do utworzenia substsncji gotowej do połknięcia. Mega wchodzi :cool: sprawdźcie koniecznie 

Opublikowano

Wiejskie Ziemniaczki Ciosane to jest sztos a nie tam jakieś patrykowe.

Opublikowano
W dniu 1.12.2018 o 18:34, Grabek napisał:

1442937232-jpg.jpg

tyle dobra za 99 eurocentow :banderas:

najlepszy rodzaj czipsów, bardzo popularny w niemczech, pierdyliard tego jest :banderas: 

Opublikowano

comment_xHS0wbJOEDSOaokdXIaUjoMduyXqMd6d

Morawskie bramburki, to są nadchipsy, zwłaszcza z pieprzem. Można je kupić w Kauflandzie.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
49 minut temu, Lucek napisał:

najlepszy rodzaj czipsów, bardzo popularny w niemczech, pierdyliard tego jest :banderas: 

To prawda. Ostatnio odwiedzony Aldi i wjechal zapas slodkiego czili i salt&vinegar :obama:

Opublikowano
W dniu 6.02.2019 o 12:55, Faka napisał:

comment_xHS0wbJOEDSOaokdXIaUjoMduyXqMd6d

Morawskie bramburki, to są nadchipsy, zwłaszcza z pieprzem. Można je kupić w Kauflandzie.

Podobne do starych Biesiadnych. Ich największą wadą jest to, że są wręcz obrzydliwie słone, bez popity się na da. Ale dobre. 

Opublikowano

No są czasami przesolone, nie da się ukryć stąd najczęściej biorę z pieprzem, idealnie smakuje, takie w sam raz.

Opublikowano

Nie chipsy, no ale

49395928_587195345056903_247975556484075

Te ciemne mi w żabce w ręce wpadły. Wyraźnie twardsze niż zwykłe cheetosy. Bardziej kwaśne niż słodkie to chilli, pikantności nie stwierdzono. W sumie w smaku jak łagodny sos z wietnamskiej budy. Dziwna paczka, co drugi o kształcie benis.

Opublikowano
3 minuty temu, Tokar napisał:

Nie chipsy, no ale

49395928_587195345056903_247975556484075

Te ciemne mi w żabce w ręce wpadły. Wyraźnie twardsze niż zwykłe cheetosy. Bardziej kwaśne niż słodkie to chilli, pikantności nie stwierdzono. W sumie w smaku jak łagodny sos z wietnamskiej budy. Dziwna paczka, co drugi o kształcie benis.

Suabe to w chooy panie kolego. Cheetosy mi się jednoznacznie kojarzą z mieciutkimi, kukurydzianymi chrupkami. Te dziwadła są twarde, małe i drapią w podniebienie. Marna podróbka maczug. 

Opublikowano
4 godziny temu, Grabek napisał:

kurla 

Źle napisane, ale też było dobre

11204.png