Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

eJTSqFQ.jpg

Bardzo dobrze przyprawione, serdecznie polecam.

Opublikowano

Są w stokrotce

Opublikowano
W dniu 27.03.2019 o 17:38, ragus napisał:

eJTSqFQ.jpg

Bardzo dobrze przyprawione, serdecznie polecam.

Bede musiał przetestowac, może chociaz troche podobne do moich ulubionych i już niedostepnych

201_01_9659.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, messer88 napisał:

Wziąłem te herbs i classic, klasyki lepsze. Trzech papryk nie było

Trzy papryki? U mnie było 3 Peppers, ale takie 6/10.

Opublikowano
15 godzin temu, Shen napisał:

Bede musiał przetestowac, może chociaz troche podobne do moich ulubionych i już niedostepnych

201_01_9659.jpg

o żeś przypomniał, faktycznie dobre były

obok wasabi powinny być w stałej ofercie

Opublikowano

5905187115316_T1.jpg

Ale sztos.

Opublikowano

Te Chorizo smakują jak klasyczne bekonowe Laysy, które kiedyś były w sprzedaży... ale niepotrzebnie podrasowane jakimś nieokreślonym posmakiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie dziś nowości kupiłem

eab83c094c395b84med.jpg

Które pierwsze?

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Mogą być bardzo ostre więc może żadne, dziękuje.

Opublikowano

Daj znać jak te wasabi i czy faktycznie smakują wasabi.

Opublikowano

Przecież temat wasabi był już poruszany. Niezłe ale gorsze od Laysowych

Opublikowano

Pamiętacie laysy paprykowe z Ronaldinho czy jak było temu z końską mordą? Nabyłem w sieci sklepów w kropki

i-lay-s-chipsy-pikantna-papryka-140-g.jp

i aż mi się przypomniało dlaczego tak mi kiedyś smakowały. :) Polecam sprawdzić. Jak ktoś nie lubi pikantnych chipsów to może spokojnie obadać bo "pikantna papryka" w nazwie jest mocno na wyrost. Nie mniej jednak smak kapitalny tylko aż się prosi by tą kompozycję smakową przenieść na grubszego chipsa. 

Opublikowano

Hot&Spicy całkiem dobre. Jest wyczuwalna pikantność. Chętnie ponowie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

W biedronce pringlesy w wersji sweet chilli, chedar i pizza. Te pierwsze, delikatna ostrość, wchodzą idealnie do piwka. 

Opublikowano

Kiedyś były u nas, teraz nie widziałem. Lay's Strong jalapeño + ser. Dorwałem na Słowacji i bardzo dobre, ostre w sam raz. 

lay-s-strong-cheese-jalapeno.jpg

Opublikowano

gdzie i kiedy to było? Nie sądzę żebym przegapił. Może pomyliłeś z diabelski cheddar?