Opublikowano 26 marca 20196 l lays sensacyjnie pikantny kurczak niezłe są, co prawda kurczaka to nie czuć ale ostrość jak na moje gusta jest idealna
Opublikowano 29 marca 20196 l W dniu 27.03.2019 o 17:38, ragus napisał: Bardzo dobrze przyprawione, serdecznie polecam. Bede musiał przetestowac, może chociaz troche podobne do moich ulubionych i już niedostepnych
Opublikowano 29 marca 20196 l 6 godzin temu, messer88 napisał: Wziąłem te herbs i classic, klasyki lepsze. Trzech papryk nie było Trzy papryki? U mnie było 3 Peppers, ale takie 6/10.
Opublikowano 30 marca 20196 l 15 godzin temu, Shen napisał: Bede musiał przetestowac, może chociaz troche podobne do moich ulubionych i już niedostepnych o żeś przypomniał, faktycznie dobre były obok wasabi powinny być w stałej ofercie
Opublikowano 31 marca 20196 l Ay, te grubo ciosane sztosiwo, mam nadzieje ze szybko nie znikna ze sklepow
Opublikowano 31 marca 20196 l Te Chorizo smakują jak klasyczne bekonowe Laysy, które kiedyś były w sprzedaży... ale niepotrzebnie podrasowane jakimś nieokreślonym posmakiem.
Opublikowano 15 kwietnia 20195 l Takie dziś nowości kupiłem Które pierwsze? Edytowane 15 kwietnia 20195 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 15 kwietnia 20195 l Przecież temat wasabi był już poruszany. Niezłe ale gorsze od Laysowych
Opublikowano 15 kwietnia 20195 l Pamiętacie laysy paprykowe z Ronaldinho czy jak było temu z końską mordą? Nabyłem w sieci sklepów w kropki i aż mi się przypomniało dlaczego tak mi kiedyś smakowały. Polecam sprawdzić. Jak ktoś nie lubi pikantnych chipsów to może spokojnie obadać bo "pikantna papryka" w nazwie jest mocno na wyrost. Nie mniej jednak smak kapitalny tylko aż się prosi by tą kompozycję smakową przenieść na grubszego chipsa.
Opublikowano 15 kwietnia 20195 l Hot&Spicy całkiem dobre. Jest wyczuwalna pikantność. Chętnie ponowie.
Opublikowano 11 maja 20195 l Autor W biedronce pringlesy w wersji sweet chilli, chedar i pizza. Te pierwsze, delikatna ostrość, wchodzą idealnie do piwka.
Opublikowano 12 maja 20195 l Kiedyś były u nas, teraz nie widziałem. Lay's Strong jalapeño + ser. Dorwałem na Słowacji i bardzo dobre, ostre w sam raz.
Opublikowano 12 maja 20195 l gdzie i kiedy to było? Nie sądzę żebym przegapił. Może pomyliłeś z diabelski cheddar?