Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

:notsure:

Ku.rwa faktycznie. Zobczylem wielkie K, na koncu "b" wiec wyszlo Kebab.

Opublikowano

Krab od turka w bułce z sosem czosnkowym zawsze spoko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja dziś kupiłem przy okazji w happy delikatesach, zjadłem teraz kilka dobre ostre ale ser tak lekko tylko wyczuwalny w smaku 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 8.06.2019 o 23:12, grzybiarz napisał:

A ja wciąż szukam laysow cheddar jalapeno :/

Grzybi nie jesteś sam, sprawdzałem wszędzie ale Toruń to jednak dziura

Opublikowano

Limitowane lays grzyby w smietanie. O kur.wa jakie dobre. 6zl w biedrze.

Opublikowano
W dniu 27.06.2019 o 21:21, Kogut napisał:

Grzybi nie jesteś sam, sprawdzałem wszędzie ale Toruń to jednak dziura

Wczoraj zech kupił w Kauflandzie

Opublikowano

Polecam, kupiłem przy okazji jakichś zakupów na allegro. Mieszanka banana i ziemniaka, bardzo ciekawy smak. 

20190706-090948-756x1008.jpg

Opublikowano
W dniu 4.07.2019 o 17:02, _Red_ napisał:

Wczoraj zech kupił w Kauflandzie

Jest to jakiś trop, nie zaglądam tam w zasadzie więc sprawdzę.

Opublikowano

Dostałem w końcu te Lay's jalapeno w żabce i jakie to (pipi) obesrane :usmiech: Sam ocet, a smak sera i papryczki to chyba trzeba sobie wyobrazić. Nie rozumiem spustów.

Smaku cheddara już pewnie nie znajdę, ale jeśli smakują podobnie to lipa. Chilli lime i pepperoni dalej nie do pobicia.

Opublikowano

I (pipi) obesrane w kauflandzie też ich nie było, i chyba sieć dystrybucji omija toruń szerokim łukiem :[ Na pocieszenie wjedzie pieprz syczuański ale to nie to samo:[

Opublikowano

Ja na pocieszenie tez wybrałem z pieprzem ale „3 ziarna” czy coś. A same chipsy z oliwa, a nie olejem palmowym.

Dobre, ale wciąż szukam cheddara jalapeno.

Opublikowano
21 godzin temu, Kogut napisał:

I (pipi) obesrane w kauflandzie też ich nie było, i chyba sieć dystrybucji omija toruń szerokim łukiem :[ Na pocieszenie wjedzie pieprz syczuański ale to nie to samo:[

A ja właśnie kupiłem w kauflandzie. 

Ostre, fajnie czuć paprykę, cheddara w ogóle.

Opublikowano

W końcu dorwałem w netto, wieczorem testing także mam nadzieję że się na rekomendacji forumka nie zawiodę.

Opublikowano

Przysnacki - Chrupki z soczewicy paprykowe - Polecam!

Opublikowano

Chipsy-Pikantne-Kukurydziane-DORITOS-100

Były w promce to wziąłem, bo tych zielonych jeszcze nie jadłem. Na plus że wreszcie palmowy wyleciał ze składu, przynajmniej tak napisali na opakowaniu. Natomiast smak

No to

969_01_7977.jpg

jest zdecydowanie bardziej spicy.

Nie wiem o co chodzi, ale już serowe doritosy są o wiele bardziej wyraziste, to jest jakaś kukurydziana pasza dla świń.

Opublikowano

maxresdefault.jpg

Myślałem, że będą smakować jak dawne bekonowe ze świnką na opakowaniu.

:reggie:

Słone jak chuj dodatkowo.