Opublikowano 8 czerwca 20195 l Ku.rwa faktycznie. Zobczylem wielkie K, na koncu "b" wiec wyszlo Kebab.
Opublikowano 18 czerwca 20195 l ja dziś kupiłem przy okazji w happy delikatesach, zjadłem teraz kilka dobre ostre ale ser tak lekko tylko wyczuwalny w smaku
Opublikowano 27 czerwca 20195 l W dniu 8.06.2019 o 21:12, grzybiarz napisał(a): A ja wciąż szukam laysow cheddar jalapeno Grzybi nie jesteś sam, sprawdzałem wszędzie ale Toruń to jednak dziura
Opublikowano 4 lipca 20195 l Limitowane lays grzyby w smietanie. O kur.wa jakie dobre. 6zl w biedrze.
Opublikowano 4 lipca 20195 l W dniu 27.06.2019 o 19:21, Kogut napisał(a): Grzybi nie jesteś sam, sprawdzałem wszędzie ale Toruń to jednak dziura Wczoraj zech kupił w Kauflandzie
Opublikowano 6 lipca 20195 l Polecam, kupiłem przy okazji jakichś zakupów na allegro. Mieszanka banana i ziemniaka, bardzo ciekawy smak.
Opublikowano 7 lipca 20195 l W dniu 4.07.2019 o 15:02, _Red_ napisał(a): Wczoraj zech kupił w Kauflandzie Jest to jakiś trop, nie zaglądam tam w zasadzie więc sprawdzę.
Opublikowano 8 lipca 20195 l Dostałem w końcu te Lay's jalapeno w żabce i jakie to (pipi) obesrane Sam ocet, a smak sera i papryczki to chyba trzeba sobie wyobrazić. Nie rozumiem spustów. Smaku cheddara już pewnie nie znajdę, ale jeśli smakują podobnie to lipa. Chilli lime i pepperoni dalej nie do pobicia.
Opublikowano 8 lipca 20195 l I (pipi) obesrane w kauflandzie też ich nie było, i chyba sieć dystrybucji omija toruń szerokim łukiem Na pocieszenie wjedzie pieprz syczuański ale to nie to samo:[
Opublikowano 8 lipca 20195 l Ja na pocieszenie tez wybrałem z pieprzem ale „3 ziarna” czy coś. A same chipsy z oliwa, a nie olejem palmowym. Dobre, ale wciąż szukam cheddara jalapeno.
Opublikowano 8 lipca 20195 l —- tu link do tego o czym mówię https://selgros24.pl/Artykuly-spozywcze/Slodycze-i-przekaski/Przekaski-slone/Lay-s/LAY-S-MEDITERRANEAN-3PEPPERS-100G-pp136498.html
Opublikowano 9 lipca 20195 l W dniu 8.07.2019 o 19:57, grzybiarz napisał(a): —- tu link do tego o czym mówię https://selgros24.pl/Artykuly-spozywcze/Slodycze-i-przekaski/Przekaski-slone/Lay-s/LAY-S-MEDITERRANEAN-3PEPPERS-100G-pp136498.html Te są ogólnie dostępne wszędzie bez problemu
Opublikowano 9 lipca 20195 l W dniu 8.07.2019 o 19:18, Kogut napisał(a): I (pipi) obesrane w kauflandzie też ich nie było, i chyba sieć dystrybucji omija toruń szerokim łukiem Na pocieszenie wjedzie pieprz syczuański ale to nie to samo:[ A ja właśnie kupiłem w kauflandzie. Ostre, fajnie czuć paprykę, cheddara w ogóle.
Opublikowano 11 lipca 20195 l W końcu dorwałem w netto, wieczorem testing także mam nadzieję że się na rekomendacji forumka nie zawiodę.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Były w promce to wziąłem, bo tych zielonych jeszcze nie jadłem. Na plus że wreszcie palmowy wyleciał ze składu, przynajmniej tak napisali na opakowaniu. Natomiast smak No to jest zdecydowanie bardziej spicy. Nie wiem o co chodzi, ale już serowe doritosy są o wiele bardziej wyraziste, to jest jakaś kukurydziana pasza dla świń.
Opublikowano 30 lipca 20195 l Myślałem, że będą smakować jak dawne bekonowe ze świnką na opakowaniu. Słone jak chuj dodatkowo.