Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jest tu sporo fanów pikantnych chipsów to polecam lekką odmianę w postaci tych s(pipi)ysynów, dostępne w hurtowniach Makro, Selgros ale i w innych marketach, gdzie są instaty Vifon.

onsurxgvgnjf.jpeg

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

No pieką aż miło, ale po co je takie wielkie zrobili. Przecież to się do mordy nie mieści :/ No i tłuszcz z nich aż kapie.

Opublikowano

Pojawiły się jakieś nowe Laysy o smaku żeberek bbq, w Lidlu kupiłem. No nie wiem, ani to żeberka, czy coś podobnego, ani bbq, bardziej takie sweet chilli. No średnie.

Opublikowano

A te lidlowe czipsy w puszce a'la Pringles to najgorsze czpisy jakie w życiu jadłem, przebiły je tylko kupione za dzieciaka w pociągu jakieś no name'y o smaku piwa. 

Nie polecam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Widziałem dziś w żabce Lays Krabowe (różowe opakowanie). Ktoś próbował już?

Opublikowano

Tak, niestety jadłem. No trzeba lubić smak śledzia w śmietanie, tak smakują. 

Opublikowano
W dniu 29.05.2020 o 19:39, Kalel napisał:

Widziałem dziś w żabce Lays Krabowe (różowe opakowanie). Ktoś próbował już?

Dobre. Fajnie, że w końcu weszły do nas, bo i tak były produkowane w PL ale do dostania tylko zagranico. Smak po prostu jak krab, jaki kufa śledź. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten licznik ostrości to chyba dla 4-latków ustawiony.

Te wyżej już jadłem kiedyś i nawet nie mogę powiedzieć, żeby były ostre.

Opublikowano

Ja mam tak wypalone kubki smakowe, że nawet nie patrze na te oznaczenia xd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Testowo wjechały chipsy humusowe. Zaskakująco w pytę. Lekkie, chrupiące i mało tłuste. Do tego fajnie przyprawione0fa22ebd309081bac7ba143b5b5131ab.jpg

Opublikowano

Tak samo ryżowo-soczewicowe i fasolowe z Lidla są dobre. Ideolo to jakichś dipów.

Z Laysów ostatnio beka, wymyślają jakieś dzikie smaki, a wszystkie o ch.uja rozbić, kwaśne, albo kompletnie nijakie.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Import z zagranicy 

d571dc74caecf72fmed.jpg

Smaczne, bez szału. Pikantność słaba. Za to jakość samego chipsa zaje.bista. Twarde i chrupkie. Podobne do naszych "w kotle prażone". Ponawiałbym.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Z tych lejsów strong to najlepsze dżalapino z serem, ale ja uwiebiam tę papryczke, więc nie jestem obiektywny.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co trzeba robić z tubką z pringlesami, żeby połamać wszystkie chipsy w środku? Takie przedwczoraj udało mi się kupić. Połamany każdy jeden.

Opublikowano
Godzinę temu, PiotrekP napisał:

Co trzeba robić z tubką z pringlesami, żeby połamać wszystkie chipsy w środku? Takie przedwczoraj udało mi się kupić. Połamany każdy jeden.

MIałem dokładnie tak samo. Dokładnie to była to zielona cebulka. Stawiam że połamane już nasypali.

Opublikowano

gdzie, albo jaki najlepiej kupić zestaw nachosy + dip?

Bo przyznam zjadłem już wszystko co chyba było możliwe i albo mi zbrzydło, albo potrzebuję czegoś nowego.

Opublikowano

Nachosy w oszołomie są dobre. W takich ogromnych, żółtych paczkach(na przyprawach je znajdziesz). Dipy też mają.

Edytowane przez sprite

Opublikowano
22 godziny temu, PiotrekP napisał:

Co trzeba robić z tubką z pringlesami,

Wypier.dolic do kosza.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fafa Rafa solone z polo marketu. O jakie dobrze. Malo slone, cienkie i lekkie. Super. Chyba lepsze od starych crusty crokow z lidla.

Opublikowano

Też jadłem ostatnio, dobre, ale jakby były zwykłymi chipsami to byłyby lepsze. Średnio mi podchodzą te z pieca, wiórowate, z jakiejś miazgi ziemniaczanej i takie imitujące zdrowsze, co chyba nie wychodzi za bardzo.