Opublikowano 31 stycznia 20205 l Jest tu sporo fanów pikantnych chipsów to polecam lekką odmianę w postaci tych s(pipi)ysynów, dostępne w hurtowniach Makro, Selgros ale i w innych marketach, gdzie są instaty Vifon.
Opublikowano 2 lutego 20205 l No pieką aż miło, ale po co je takie wielkie zrobili. Przecież to się do mordy nie mieści No i tłuszcz z nich aż kapie.
Opublikowano 2 lutego 20205 l Pojawiły się jakieś nowe Laysy o smaku żeberek bbq, w Lidlu kupiłem. No nie wiem, ani to żeberka, czy coś podobnego, ani bbq, bardziej takie sweet chilli. No średnie.
Opublikowano 10 lutego 20205 l A te lidlowe czipsy w puszce a'la Pringles to najgorsze czpisy jakie w życiu jadłem, przebiły je tylko kupione za dzieciaka w pociągu jakieś no name'y o smaku piwa. Nie polecam
Opublikowano 29 maja 20204 l Widziałem dziś w żabce Lays Krabowe (różowe opakowanie). Ktoś próbował już?
Opublikowano 29 maja 20204 l Tak, niestety jadłem. No trzeba lubić smak śledzia w śmietanie, tak smakują.
Opublikowano 31 maja 20204 l mój faworyt, chyba w przeciągu ostatnich kilku, kilkunastu lat nie jadłem lepszych. Kupione w Holandii
Opublikowano 4 czerwca 20204 l W dniu 29.05.2020 o 19:39, Kalel napisał: Widziałem dziś w żabce Lays Krabowe (różowe opakowanie). Ktoś próbował już? Dobre. Fajnie, że w końcu weszły do nas, bo i tak były produkowane w PL ale do dostania tylko zagranico. Smak po prostu jak krab, jaki kufa śledź.
Opublikowano 12 lipca 20204 l Ten licznik ostrości to chyba dla 4-latków ustawiony. Te wyżej już jadłem kiedyś i nawet nie mogę powiedzieć, żeby były ostre.
Opublikowano 12 lipca 20204 l Ja mam tak wypalone kubki smakowe, że nawet nie patrze na te oznaczenia xd
Opublikowano 24 lipca 20204 l Testowo wjechały chipsy humusowe. Zaskakująco w pytę. Lekkie, chrupiące i mało tłuste. Do tego fajnie przyprawione
Opublikowano 24 lipca 20204 l Tak samo ryżowo-soczewicowe i fasolowe z Lidla są dobre. Ideolo to jakichś dipów. Z Laysów ostatnio beka, wymyślają jakieś dzikie smaki, a wszystkie o ch.uja rozbić, kwaśne, albo kompletnie nijakie. Edytowane 24 lipca 20204 l przez krupek
Opublikowano 27 lipca 20204 l Import z zagranicy Smaczne, bez szału. Pikantność słaba. Za to jakość samego chipsa zaje.bista. Twarde i chrupkie. Podobne do naszych "w kotle prażone". Ponawiałbym. Edytowane 27 lipca 20204 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 27 lipca 20204 l Z tych lejsów strong to najlepsze dżalapino z serem, ale ja uwiebiam tę papryczke, więc nie jestem obiektywny.
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l Co trzeba robić z tubką z pringlesami, żeby połamać wszystkie chipsy w środku? Takie przedwczoraj udało mi się kupić. Połamany każdy jeden.
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l Godzinę temu, PiotrekP napisał: Co trzeba robić z tubką z pringlesami, żeby połamać wszystkie chipsy w środku? Takie przedwczoraj udało mi się kupić. Połamany każdy jeden. MIałem dokładnie tak samo. Dokładnie to była to zielona cebulka. Stawiam że połamane już nasypali.
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l gdzie, albo jaki najlepiej kupić zestaw nachosy + dip? Bo przyznam zjadłem już wszystko co chyba było możliwe i albo mi zbrzydło, albo potrzebuję czegoś nowego.
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l Nachosy w oszołomie są dobre. W takich ogromnych, żółtych paczkach(na przyprawach je znajdziesz). Dipy też mają. Edytowane 17 sierpnia 20204 l przez sprite
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l 22 godziny temu, PiotrekP napisał: Co trzeba robić z tubką z pringlesami, Wypier.dolic do kosza.
Opublikowano 4 września 20204 l Fafa Rafa solone z polo marketu. O jakie dobrze. Malo slone, cienkie i lekkie. Super. Chyba lepsze od starych crusty crokow z lidla.
Opublikowano 6 września 20204 l Też jadłem ostatnio, dobre, ale jakby były zwykłymi chipsami to byłyby lepsze. Średnio mi podchodzą te z pieca, wiórowate, z jakiejś miazgi ziemniaczanej i takie imitujące zdrowsze, co chyba nie wychodzi za bardzo.