Opublikowano 6 września 20204 l Ja je lubie, mniej tluszczu i nawet jak cala paczke o(pipi)e to nie jest mi ciezko na żoładku jak po zwyklych
Opublikowano 6 września 20204 l To samo co krupek, te piecowe jakies takie wyschniete. Ale kurkowe bym sprobowal.
Opublikowano 7 września 20204 l Wchodząc w temat chipsow przypomniały mi się te z polomarketu. W smaku nawet ok, ale skład tragedia, nie polecam nikomu. Wyobraź sobie najgorsze rzeczy w żarciu dodaj ziemniaki i masz ich chipsy. Biedra chyba juz dawno odeszła od takich śmieciowych składników a polomarket polska firma dalej 100lat za Murzynami. Syrop glukozowy, tłuszcz palmowy i glutaminian. No za dobrze nie jest.
Opublikowano 7 września 20204 l A wlasnie zachwalalem pare postow wyzej. Ale jak w skladzie syrop? Do czego? Nastepnym razem musze doczytac bo zawsze myslalem, ze tam w cenie to roznica tylko taka czy robia z ziemniakow pastewnych i czy na zjelczalym oleju.
Opublikowano 7 września 20204 l W dniu 7.09.2020 o 13:56, Mejm napisał(a): A wlasnie zachwalalem pare postow wyzej. Ale jak w skladzie syrop? Do czego? Nastepnym razem musze doczytac bo zawsze myslalem, ze tam w cenie to roznica tylko taka czy robia z ziemniakow pastewnych i czy na zjelczalym oleju. No wje.bali tam syrop glukozowy. Po co, nie wiem ale byłem w lekkim szoku jak zobaczyłem skład. Chodzi mi o te w zwykłych torebkach, nie wiem jak z tymi w tubce, ale pewnie podobnie plus papka ziemiaczana zamiast ziemniaków.
Opublikowano 8 września 20204 l Syrop jest dla wzbogacenia smaku po taniości. Papka ziemniaczana jest nie tylko w tanich chipsach, Laysy z pieca też nie są z krojonych ziemniaków. Najlepiej składowo wyglądają Wiejskie Ziemniaczki Ciosane, w dodatku w smaku też są w czołówce.
Opublikowano 8 września 20204 l No ta papka to była domena tych chipsów w puszkach a la Pringiels. Pewnie dzięki syropkowi Mejmowi tak tamte chipsy smakowaly Edytowane 8 września 20204 l przez Plugawy
Opublikowano 8 września 20204 l A ja się pytam, gdzie są moje Pringielki Salt & Vinegar? Nie jadłem ich od chyba roku i nigdzie nie idzie tego dostać
Opublikowano 8 września 20204 l W dniu 8.09.2020 o 09:25, Plugawy napisał(a): No ta papka to była domena tych chipsów w puszkach a la Pringiels. Pewnie dzięki syropkowi Mejmowi tak tamte chipsy smakowaly Moglo tak byc xD Chociaz po ksztalcie nie wygladaly jak z papki. Ch.uj, kiedys jeszcze kupie
Opublikowano 8 września 20204 l No właśnie podobno ludzie zachwyceni, a mnie odrzuciło - a krewetki same w sobie lubię bardzo
Opublikowano 8 września 20204 l W dniu 8.09.2020 o 14:19, Mejm napisał(a): Moglo tak byc xD Chociaz po ksztalcie nie wygladaly jak z papki. Ch.uj, kiedys jeszcze kupie Nie zrozumieliśmy się. Z papki sa te chipsy z puszek i laysy z pieca, fafa srafa są z ziemniaka, ale smakował Ci syrop glukozowy XD
Opublikowano 11 września 20204 l W dniu 8.09.2020 o 06:11, krupek napisał(a): Najlepiej składowo wyglądają Wiejskie Ziemniaczki Ciosane, w dodatku w smaku też są w czołówce. kupiłem dzisiaj o smaku wędzonki, no nie do zjedzenia są, słone jak cholera
Opublikowano 16 października 20204 l Octowe laysy w żabce jakby ktoś był fanem. Ja uwielbiam. W końcu jakaś alternatywa dla pringlesów.
Opublikowano 16 października 20204 l Kurde kiedyś cisnąłem bekę z octowców, ale zjadłem Walkersy sól i ocet i bardzo w porządku. Ale więcej niż małej paczki nie zjadłbym, bo kwos za duży.
Opublikowano 16 października 20204 l W Żabce jeszcze Peppies BBQ, całkiem spoko. Przydałby się temat o Żabce, bo tam ciągle jakieś nowości.
Opublikowano 16 października 20204 l W dniu 16.10.2020 o 21:46, krupek napisał(a): Peppies BBQ, coś okropnego, nie mają startu do klasycznych
Opublikowano 3 grudnia 20204 l Coś takiego widzieli? Takie pringelsowe, ni to chipsy, ni to prażynki. 3 zł za 75g to nie interes życia, ale dobre to. Są jeszcze sól+ocet i słodkie chilli. W auchan znalazłem.
Opublikowano 3 grudnia 20204 l W Kauflandzie też mają jakąś swoją markę takich długich i płaskich. Ogólnie to takie Raz jedzone i nie powtórzę raczej.