Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

Tez lubie, jak na sklepowe rzeczy to chyba najostrzejsze zaraz po Lays ser z jalapeno

Faktycznie chyba dwa najbardziej pikantne chrupałki „sklepowe”

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 337,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

Pojawiły się nowe Pringlesy, jem teraz te z lewej, no jest ostrość, zdecydowanie mocniejsze od „standardowej” czarnej tuby. Kupione w Marko, więc będą dostępne normalnie, a nie w marketach na specjalnych półkach z zagraniczną żywnością po chorych cenach.

2A087031-C5B0-4DA2-89CD-419A4ADA0069.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lay's grillowany bekon, no dla mnie smakują jak dawne bekonowe ze świnką.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie nie ogarniam czemu lays dojebało tłuszczu do oven baked. Kiedyś miały jeszcze lepsze makro i jakoś tak łatwiej na łeb takie "zdrowe" cziperki wchodziły.

Opublikowano

Nadal lepsze od zwykłych chipsów. Tych moge ojebac cala paczke na raz, jak zjem tyle zwyklych to mi zaraz ciezko na żołądku.

Opublikowano

Te pierwsze "prosto z pieca" paprykowe to było coś...

spacer.png

Tak samo kiedyś ogólnie dostępne były Lay's Strong Piri Piri, teraz już niedostępne. Jedynie w Biedronce były przez tydzień na promocji.

spacer.png

No ale chyba słabo się sprzedawały. Teraz są chujowe pepperoni :-(

Opublikowano

@Shankor lays strong pepperoni to chyba topka najgorszych smaków.

Kiedyś była "kiełbaska pepperoni" i te były dobre.

Podobnie jak pizzowe- jedne były zbyt tłuste i słone, a drugie spoko. Ale to było lata temu.

Opublikowano
W dniu 17.08.2021 o 22:56, Shen napisał:

Bedzie testowane

Screenshot_20210817-225401_Instagram.jpg.81b2da084fb8ebf890b182c000951849.jpg

Fajne są o smaku piersi kurczaka z tymiankiem.

Opublikowano
W dniu 19.08.2021 o 01:10, Rozi napisał:

Fajne są o smaku piersi kurczaka z tymiankiem.

Fakt, jakby jeść skórkę z kurczaka. 

Odradzam za to Crunchipsowe wynalazki "Hawaii" i "Fajita", niczym szczególnym się nie wyróżniają a smaki dalekie od czegokolwiek, jedynie plus, że bez wzmacniaczy smaku. 

Opublikowano

Nigdy nie rozumialem tego polaczenia. Kukurydza ok, czekolada ok, ale razem? Nie dla mnie.

Opublikowano

Widziałem ostatnio w Lidlu, ale były same słodkie smaki. Gdzie do wuja są bekonowe, którymi się zajadałem za dzieciaka w podstawówce?

Edytowane przez Alex van Cube

Opublikowano
17 godzin temu, Mejm napisał:

Nigdy nie rozumialem tego polaczenia. Kukurydza ok, czekolada ok, ale razem? Nie dla mnie.

Ale jadłeś je w ogóle? Mi toffi ani truskawka nie siada ale czekoladowe bardzo się im udały. :wub: I też nie rozumiałem... dopóki nie spróbowałem.

Opublikowano

Pamiętam jak za gówniaka te Flipsy się się jadło, one chyba w kilkunastu smakach były, jakieś kurczakowe, pomidorowe, serowe, ser - cebula, truskawka, brzoskwinia, toffi, no wybór był niemały.

Opublikowano

u mnie w szkole to te biedniejsze dzieci kupowały flipsy, bo nie miały pieniedzy na Lays czy inne prawilne chipsiki

Opublikowano

No taka paka to chyba 1 zł kosztowała, albo i mniej. Tak samo Star Chips były tanie. 5 zł od mamy i człowiek wracał ze sklepu z siatką słodyczy.

Opublikowano

Sklepiki szkolne to było to. W podstawowej sok w woreczku i gumy turbo a w średniej hot dog z keczupem czyli koncentrat pomidorowy z wodą. 

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę o serowych Flipsach :o

Opublikowano

Jeszcze grzybowe i kokosowe mi się przypomniały. Za to tych nie pamiętam:

comment_w9c5gBshwI3D8QrvKajtfWFaYckgKvWM

Pamiętam, że na paczce z tyłu był wykaz smaków i niektóre smaki były nieosiągalne w sklepach.

Opublikowano

zajebiste sa te flipsy czekoladowe <3  ja kupuje w auchan te, są przepotężne w smaku <3

chrupki-jura.thumb.jpg.dd4189040a3e6e7f1d62f383e1598b0d.jpg