Opublikowano 28 maja 20213 l Godzinę temu, Shen napisał: Tez lubie, jak na sklepowe rzeczy to chyba najostrzejsze zaraz po Lays ser z jalapeno Faktycznie chyba dwa najbardziej pikantne chrupałki „sklepowe”
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Pojawiły się nowe Pringlesy, jem teraz te z lewej, no jest ostrość, zdecydowanie mocniejsze od „standardowej” czarnej tuby. Kupione w Marko, więc będą dostępne normalnie, a nie w marketach na specjalnych półkach z zagraniczną żywnością po chorych cenach.
Opublikowano 9 sierpnia 20213 l Lay's grillowany bekon, no dla mnie smakują jak dawne bekonowe ze świnką.
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l W sumie nie ogarniam czemu lays dojebało tłuszczu do oven baked. Kiedyś miały jeszcze lepsze makro i jakoś tak łatwiej na łeb takie "zdrowe" cziperki wchodziły.
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l Nadal lepsze od zwykłych chipsów. Tych moge ojebac cala paczke na raz, jak zjem tyle zwyklych to mi zaraz ciezko na żołądku.
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l Te pierwsze "prosto z pieca" paprykowe to było coś... Tak samo kiedyś ogólnie dostępne były Lay's Strong Piri Piri, teraz już niedostępne. Jedynie w Biedronce były przez tydzień na promocji. No ale chyba słabo się sprzedawały. Teraz są chujowe pepperoni :-(
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l @Shankor lays strong pepperoni to chyba topka najgorszych smaków. Kiedyś była "kiełbaska pepperoni" i te były dobre. Podobnie jak pizzowe- jedne były zbyt tłuste i słone, a drugie spoko. Ale to było lata temu.
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l W dniu 17.08.2021 o 22:56, Shen napisał: Bedzie testowane Fajne są o smaku piersi kurczaka z tymiankiem.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l W dniu 19.08.2021 o 01:10, Rozi napisał: Fajne są o smaku piersi kurczaka z tymiankiem. Fakt, jakby jeść skórkę z kurczaka. Odradzam za to Crunchipsowe wynalazki "Hawaii" i "Fajita", niczym szczególnym się nie wyróżniają a smaki dalekie od czegokolwiek, jedynie plus, że bez wzmacniaczy smaku.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Nigdy nie rozumialem tego polaczenia. Kukurydza ok, czekolada ok, ale razem? Nie dla mnie.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Widziałem ostatnio w Lidlu, ale były same słodkie smaki. Gdzie do wuja są bekonowe, którymi się zajadałem za dzieciaka w podstawówce? Edytowane 29 sierpnia 20213 l przez Alex van Cube
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l 17 godzin temu, Mejm napisał: Nigdy nie rozumialem tego polaczenia. Kukurydza ok, czekolada ok, ale razem? Nie dla mnie. Ale jadłeś je w ogóle? Mi toffi ani truskawka nie siada ale czekoladowe bardzo się im udały. I też nie rozumiałem... dopóki nie spróbowałem.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Pamiętam jak za gówniaka te Flipsy się się jadło, one chyba w kilkunastu smakach były, jakieś kurczakowe, pomidorowe, serowe, ser - cebula, truskawka, brzoskwinia, toffi, no wybór był niemały.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l u mnie w szkole to te biedniejsze dzieci kupowały flipsy, bo nie miały pieniedzy na Lays czy inne prawilne chipsiki
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l No taka paka to chyba 1 zł kosztowała, albo i mniej. Tak samo Star Chips były tanie. 5 zł od mamy i człowiek wracał ze sklepu z siatką słodyczy.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Sklepiki szkolne to było to. W podstawowej sok w woreczku i gumy turbo a w średniej hot dog z keczupem czyli koncentrat pomidorowy z wodą.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Flipsy najlepsze były serowe. Zawsze była wojna, jak ktoś wyciągnął takiego, na którym było za dużo przyprawy.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l 12 godzin temu, Shen napisał: Lays czy inne prawilne chipsiki ale kurczakowe laysiki wtedy były leganckie
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Jeszcze grzybowe i kokosowe mi się przypomniały. Za to tych nie pamiętam: Pamiętam, że na paczce z tyłu był wykaz smaków i niektóre smaki były nieosiągalne w sklepach.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l zajebiste sa te flipsy czekoladowe <3 ja kupuje w auchan te, są przepotężne w smaku <3