Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

Tez lubie, jak na sklepowe rzeczy to chyba najostrzejsze zaraz po Lays ser z jalapeno

Faktycznie chyba dwa najbardziej pikantne chrupałki „sklepowe”

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pojawiły się nowe Pringlesy, jem teraz te z lewej, no jest ostrość, zdecydowanie mocniejsze od „standardowej” czarnej tuby. Kupione w Marko, więc będą dostępne normalnie, a nie w marketach na specjalnych półkach z zagraniczną żywnością po chorych cenach.

2A087031-C5B0-4DA2-89CD-419A4ADA0069.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lay's grillowany bekon, no dla mnie smakują jak dawne bekonowe ze świnką.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te pierwsze "prosto z pieca" paprykowe to było coś...

spacer.png

Tak samo kiedyś ogólnie dostępne były Lay's Strong Piri Piri, teraz już niedostępne. Jedynie w Biedronce były przez tydzień na promocji.

spacer.png

No ale chyba słabo się sprzedawały. Teraz są chujowe pepperoni :-(

Opublikowano
W dniu 17.08.2021 o 22:56, Shen napisał:

Bedzie testowane

Screenshot_20210817-225401_Instagram.jpg.81b2da084fb8ebf890b182c000951849.jpg

Fajne są o smaku piersi kurczaka z tymiankiem.

Opublikowano
W dniu 19.08.2021 o 01:10, Rozi napisał:

Fajne są o smaku piersi kurczaka z tymiankiem.

Fakt, jakby jeść skórkę z kurczaka. 

Odradzam za to Crunchipsowe wynalazki "Hawaii" i "Fajita", niczym szczególnym się nie wyróżniają a smaki dalekie od czegokolwiek, jedynie plus, że bez wzmacniaczy smaku. 

• Plusik 1
Opublikowano
17 godzin temu, Mejm napisał:

Nigdy nie rozumialem tego polaczenia. Kukurydza ok, czekolada ok, ale razem? Nie dla mnie.

Ale jadłeś je w ogóle? Mi toffi ani truskawka nie siada ale czekoladowe bardzo się im udały. :wub: I też nie rozumiałem... dopóki nie spróbowałem.

Opublikowano

Pamiętam jak za gówniaka te Flipsy się się jadło, one chyba w kilkunastu smakach były, jakieś kurczakowe, pomidorowe, serowe, ser - cebula, truskawka, brzoskwinia, toffi, no wybór był niemały.

Opublikowano

Jeszcze grzybowe i kokosowe mi się przypomniały. Za to tych nie pamiętam:

comment_w9c5gBshwI3D8QrvKajtfWFaYckgKvWM

Pamiętam, że na paczce z tyłu był wykaz smaków i niektóre smaki były nieosiągalne w sklepach.