Skocz do zawartości

Chipsy

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wziąłem na test teraz te sour cream. Delikatną pikantność można wyczuć, ale jak do bbq to pasuje tak tutaj już nie. Lepiej wziąć oryginalne sour cream. Te z tych trzech możecie olać. 

trzeba polować na te ostatnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trafiłem w końcu w biedrze. Są pikantne, jednak jeśli chodzi o połączenie sera i ostrości to diabelski cheddar dalej króluje. 

Nie ma co ich szukać za wszelką cenę bo to zwykły średniak. Bbq z tej serii tylko bym powtórzył. 

20210917_195846.jpg

Opublikowano

Żabka mnie skusiła na nowe Laysy i nigdy więcej.

Kurczak teriyaki, smak jak kurczak posypany proszkiem z sosu sojowego, 3/10 :reggie: 

Mango i chili chutney - smak nic, ani mango, ani chili, 2/10.

Opublikowano

Wszystkie te udziwniane chipso chrupki, to jest wszystko jeden, chujowy wór. Z czasem stwierdziłem, że albo paprykowe/solone laysy, albo zwykle, solone monster munchy, albo curly, albo peppiesy. Tylko do tego wracam, w zależności od nastroju. 

• Plusik 2
Opublikowano
W dniu 17.09.2021 o 20:57, D.B. Cooper napisał:

Trafiłem w końcu w biedrze. Są pikantne, jednak jeśli chodzi o połączenie sera i ostrości to diabelski cheddar dalej króluje. 

Nie ma co ich szukać za wszelką cenę bo to zwykły średniak. Bbq z tej serii tylko bym powtórzył. 

20210917_195846.jpg

Jakby co to w Żabce na promce po 5.99 :lapka:

Ale wcale szału nie robią, niby ostre, ale ulatnia się raz dwa. I są z mieszanki mąki ryżowej i ziemniaków więc trochę inaczej smakują niż klasyczne. 

Opublikowano
Godzinę temu, Okie from Muskogee napisał:

Wszystkie te udziwniane chipso chrupki, to jest wszystko jeden, chujowy wór. Z czasem stwierdziłem, że albo paprykowe/solone laysy, albo zwykle, solone monster munchy, albo curly, albo peppiesy. Tylko do tego wracam, w zależności od nastroju. 

Ja polecam obczaić chipsy Tescowe, paprykowe, bekonowe, albo cebulowe są mega dobre i tanie. Do tego też mają dobre chrupki, orzechowe mają tyle orzechów w składzie, że aż w mordzie się klei.

Opublikowano
1 minutę temu, krupek napisał:

Ja polecam obczaić chipsy Tescowe, paprykowe, bekonowe, albo cebulowe są mega dobre i tanie. Do tego też mają dobre chrupki, orzechowe mają tyle orzechów w składzie, że aż w mordzie się klei.

Nie ma tesco  w Polsce.