Opublikowano 3 października 20213 l Stanąłem ostatnio przed półką z chipsami co by tu wziąć i skończyło się na solonych laysach których nie jadłem od dawna. I chyba najlepszy wybór, a nie jakieś wynalazki. Czasem człowiek tęski za czasami, jak były tylko te, cebulka, papryka i bekonowe. Szkoda, że dobre smaki są chwilowo, ludzie trują im o to tyłek na FB a oni i tak wypuszczają kolejne nowości które i tak smakują jak masa innych.
Opublikowano 4 października 20213 l Ogólnie to wszystkie nowe "mięsne" laysy smakują jak klasyczne bekonowe. No może kurczak jest bardziej ziołowy jedynie. Ja ostatnio zjadłem kurkowe/grzybowe prosto z pieca i były dosyć chujowe - zdecydowanie najgorsze oven baked. Szkoda, że w dyskontach tak rzadko widać grillowane warzywa, bo są top.
Opublikowano 18 listopada 20213 l Dla Żabki to już chyba trzeba nowy temat założyć w Smakoszu, bo oni regularnie dowożą takie nowości.
Opublikowano 20 listopada 20213 l Niby od środy. Kurczaka sprawdzę, te wynalazki mango do kosza. Ostatnio mieli dobre- wędzona papryka chyba.
Opublikowano 23 listopada 20213 l Kurczak jak kurczak, chyba lekko pieprzny na końcu jezyka. Można sprawdzić, fenomenu nie ma. Chętniej chrupne niż te mango które odpuściłem na początku. EDIT: W środku kod do KFC, zamawiając dwaTwistery płacimy za jednego- jeden gratis. Jak ktoś chodzi.... Edytowane 23 listopada 20213 l przez iluck85
Opublikowano 23 listopada 20213 l Lays nie przestają zadziwiać z tymi nowymi smakami. Co kolejny to chujowszy, a konkurencja w postaci np Przysnacków, albo Wiejskich Ziemniaczków jest dużo tańsza i lepsza jakościowo i smakowo, moim zdaniem.
Opublikowano 23 listopada 20213 l Nie pamietam kiedy kupilem laysy. Jam tylko solone a o tym smaku bardzo dobre, a przede wszstkim duzo tansze, sa czipy z lidla, stokrotki czy Bramurki z Kaufa.
Opublikowano 23 listopada 20213 l No w Kaufie to można dostać dobre chipsy z Niemiec, czy Słowacji, których w innych sklepach się nie znajdzie. W chrupkach i chipsach duży wybór mają, tak samo słodycze i napoje.
Opublikowano 24 listopada 20213 l Godzinę temu, PiotrekP napisał: @iluck85 te lejsy kfc są w lidlu? Żabka.
Opublikowano 25 listopada 20213 l KFC, to one mają tylko z nazwy. Na dodatek nie miałem w środku kodu
Opublikowano 25 listopada 20213 l W Żabce po 4.99 (mniejsza paczka), w Lildu po 5.99 (większa paczka). Kody są na czasem na zgrzewach, trzeba szukać 17 godzin temu, PiotrekP napisał: @iluck85 te lejsy kfc są w lidlu? Edytowane 25 listopada 20213 l przez Rudiok Mejm miał rację 0__0
Opublikowano 25 listopada 20213 l 3 godziny temu, Rudiok napisał: W Żabce po 4.99, w Lildu po 5.99. Żabka-Lidl 1:0. Ale w lidlu przecież jest dużo większa paczka.
Opublikowano 25 listopada 20213 l 2 minuty temu, sprite napisał: Ale w lidlu przecież jest dużo większa paczka.
Opublikowano 25 listopada 20213 l Dostalem takie chipsy z uk. Nie chcialem najpierw bo jadlem octowe z lidlowego tygodnia uk i byly paskudne, bardzo przesaczone octem, wrecz niejadalne. A te sa swietne, ocet jest lekko wyczuwalny i swietnie komponuje sie z ziemniakiem.
Opublikowano 25 listopada 20213 l 16 minut temu, Mejm napisał: Dostalem takie chipsy z uk. Nie chcialem najpierw bo jadlem octowe z lidlowego tygodnia uk i byly paskudne, bardzo przesaczone octem, wrecz niejadalne. A te sa swietne, ocet jest lekko wyczuwalny i swietnie komponuje sie z ziemniakiem. Ooo, przypomniałeś mi o ich istnieniu. We Francji jest ich sporo w Marks&Spencer i są w pytkę. Smak trufle z solą GOTY.
Opublikowano 25 listopada 20213 l Kupiłem te lejsy i bez szału- smak dawnego kurczaka z pieprzem A dla kurczakożernych nindży kodzik z paczki: fsshras23y
Opublikowano 26 listopada 20213 l W dniu 25.11.2021 o 06:49, Metoda napisał: KFC, to one mają tylko z nazwy. Na dodatek nie miałem w środku kodu To samo. Upodliłem się nawet rozrywając zgrzew jak jakiś desperat Pieprz ratuje te chipsy.
Opublikowano 26 listopada 20213 l Trzeba było pytać ekspedientki w Żabce/Lidlu GDZIE MÓJ KOD KURWA?! To by was uczłowieczyło...