Opublikowano 19 stycznia 20232 l W listopadzie pisalem o nich w Ostre. Nie robia (albo dawno sie nie ukazal) Diabelski Chedar.
Opublikowano 18 lutego 20232 l To jest niemożliwe, jak te czipsy są zajebiste Żadne sprzedawane w Polsce nie mają podjazdu. Jeszcze jadłem cienkie bekonowe, miazga.
Opublikowano 21 lutego 20232 l Chipsów o smaku pizzy nie ma u nas chyba wcale (cheetosy to chrupki). Laysów było chyba z 10 edycji, niektóre pamiętam że fajnie wchodziły- reszta była za słina.
Opublikowano 1 marca 20232 l 16 godzin temu, Mejm napisał: 90g czipsow za 50zl? by Ann by się nie powstydziła
Opublikowano 22 marca 20232 l Niby francuzi z chiperków nie są znani, no ale nie przeszkadza im to robić czasem sztosów i w tym temacie. Ostatni wyjazd do Żabolandii sponsorowały niniejsze pyszności. Można je wyrwać na alledrogo, czasem się pojawiają też w Half Price czy innych Dealzach. Smakowo - jedne z lepszych i bardziej pomysłowych kompozycji jakie ostatnio próbowałem.
Opublikowano 18 kwietnia 20231 r Ostatnio w żabce bywają. Te Chevre zapowiadały się dobrze, ale po otwarciu bucha w mordę sztuczny aromat laktozowy i niestety smak nie pozostawia wątpliwości - ktoś tu za bardzo poszalał z serwatką w proszku. Za to ten wariant bardzo fajny Połączenie delikatnej, subtelnej słodyczy z typowo serową słonością.
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r Ciekawe czy pani spyta mnie o dowód Jadl juz ktos? Bo nie wiem czy wziac na sobote grzybki czy maridżune?
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r Miałem Polomarket na dzielni to zamienili na Stokrotkę. Szkoda, bo bym spróbowal truflowych, albo kanabisowych.
Opublikowano 27 kwietnia 20231 r 6.49zl za paczkę. W sumie zrobiłem zdjęcia a obszedłem sklep i o ich zapomniałem i nie kupiłem.
Opublikowano 24 maja 20231 r Nie wiem, jakoś nie mam ostatnio fazy na chipsy. Moze ktos inny przetesuje. Chociaz lays limonka/papryka były całkiem fajnym połączeniem.
Opublikowano 25 maja 20231 r Ja polecam to co stoi obok czyli nestea owoce lesne. Pilem wczoraj i super. Kupilem dwa bo taniej a drugi to gruszka z wanilia, ale jeszcze nie wiem jak smakuje.
Opublikowano 25 maja 20231 r Spróbuj herbat od Soti, też mają różne smaki, ale to prawdziwa herbata, robiona metodą cold brew. W Żabkach też bywają. Mi po tych Ice Tea i Nestea zostaje dziwna słodycz i kapeć w japie.
Opublikowano 27 maja 20231 r W dniu 24.05.2023 o 20:30, Shen napisał: Kupiłem te oraz ostrzejsze Spicy Crayfish. 13 zł za tubę, która jest mniejsza niż normalne i czipsy również są mniejsze. Chili Lemon Crab są, dla mnie niemal bez smaku. Nie są pikantne, ani nie mają charakterystycznego krabowego smaku, mocny zawód Te "ostrzejsze" są na poziomie ostrości niskim i im również brak smaku owoców morza. Nie polecam nikomu, oddajcie mi 26 ziko!
Opublikowano 10 czerwca 20231 r Takie coś dzisiaj w Żabce kupiłem. 12 ziko. Niedługo sprawdzę czy warto. Były jeszcze o smaku limonki.
Opublikowano 10 czerwca 20231 r Kupilem wczoraj te chazzy o smaku barszczu ukrainskiego no i smakowaly jak chipsy posypane barszem czerwonym instant xd Obrzydlistwo
Opublikowano 12 czerwca 20231 r W dniu 27.05.2023 o 23:06, Shankor napisał: Kupiłem te oraz ostrzejsze Spicy Crayfish. 13 zł za tubę, która jest mniejsza niż normalne i czipsy również są mniejsze. Chili Lemon Crab są, dla mnie niemal bez smaku. Nie są pikantne, ani nie mają charakterystycznego krabowego smaku, mocny zawód Te "ostrzejsze" są na poziomie ostrości niskim i im również brak smaku owoców morza. Nie polecam nikomu, oddajcie mi 26 ziko! Potwierdzam, straszne gówno. Tak samo się naciąłem i mega zawód. Zupełnie bez smaku, nie smakują niczym a ostrość to one widziały chyba w poprzednim życiu.